Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Στήριξη στον Θ. Ντερέκα από την Δημ. Αρ. για την ΚΕΔΕ

Με ανακοίνωσή της, η Δημοκρατικής Αριστερά Μοσχάτου - Ταύρου εκφράζει την στήριξή της στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Μοσχάτου - Ταύρου, Θανάση Ντερέκα, για την εκπροσώπηση του Δήμου στην ΠΕΔ Αττικής. Θυμίζουμε ότι ο Δήμαρχος Μοσχάτου - Ταύρου θα είναι αντιπρόσωπος του Δήμου (μαζί με άλλη μια εκπροσώπηση από την παράταξή του), ενώ θα εκλεγεί και ένας αντιπρόσωπος από την αντιπολίτευση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Δημοκρατική Αριστερά Μοσχάτου – Ταύρου, με αφορμή την εκλογή αντιπροσώπων από το Δημοτικό Συμβούλιο Μοσχάτου – Ταύρου για την ΠΕΔ Αττικής σημειώνει τα εξής:

Εκφράζουμε την έντονη δυσαρέσκεια μας για το γεγονός ότι μέχρι σήμερα δεν ζητήθηκε η άποψη μας για την εκπροσώπηση της πλειοψηφούσας αρχής του Δήμου στα ανώτερα συλλογικά όργανα Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Δεν μπορεί να υπάρχει συνεννόηση και συνεργασία σε κεντρικό επίπεδο και τοπικά να μην ερωτάται ένας κομματικός φορέας που στήριξε τον σημερινό Δήμαρχο και την δημοτική του ομάδα.

Ως γνωστόν, η Δημοκρατική Αριστερά στηρίζει τον Δήμαρχο Καλλιθέας, Κώστα Ασκούνη για Πρόεδρο της ΚΕΔΕ, αφού συγκεντρώνει τα χαρακτηριστικά του υποψηφίου που αναζητούμε. Για τον Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου, η Δημοκρατική Αριστερά εκδηλώνει την στήριξη της στο πρόσωπο του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Θανάση Ντερέκα.

Δημοκρατική Αριστερά Μοσχάτου – Ταύρου,

Δημήτρης Ναυπλιώτης

8 σχόλια:

  1. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΟΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ;
    ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ "ΑΡΙΣΤΕΡΑ" ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ Κ.ΑΣΚΟΥΝΗ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ,ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ; Ή ΜΗΠΩΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΔΗΛΑΔΗ "ΑΛΛΗΛΟΣΤΗΡΙΖΟΜΑΣΤΕ" ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΕΚΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ "ΘΕΣΟΥΛΕΣ" ΑΛΛΟΥ; ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΑΘΑΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ; ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΥΣ ΕΝΝΟΩ Ο Κ. ΝΑΥΠΛΙΩΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν η Δημ.Αρ. μιλάει το ΠΑΣΟΚ κωφεύει.

    Πάλι η υπόγα έκανε την δουλειά της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε Θανάση,

    Καί με τη στήριξη της ΔΗΜΑΡ Μοσχάτου στην ΠΕΔ Αττικής, πηγαίνεις πανίσχυρος.
    Καλή επιτυχία στο τόσο σοβαρό σας έργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ανώνυμε 3.10 είσαι σίγουρος ότι ο θανάσης θα πάει στην ΠΕΔ Αττικής;Για ψάξτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ανώνυμε 4.13 εσυ τι λες? να μη το είχα ψάξει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παλι καλα που το ειχες ψαξει...μεσα επεσες παλι!!!...Δαμηλακος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Toso apotoma allakse re paidia o kairos?
    Polu xioni epese sthn psifoforia.
    Paraligo ta leuka na perasoun ton portierh.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. χαχαχαχα κοιτα ρε με τι ασχολειται ο κοσμος. Ο ενας ειρωνευεται τον αλλον για το που θα παει ο θανασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή