Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Οι Ιππότες της τηγανιτής Πατάτας, σήμερα στο Πολιτιστικό Κέντρο

Συνεχίζεται το 4ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου και σήμερα η Παιδική Σκηνή του Θεατρικού Εργαστηρίου Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη «Ρενδία Λέξις», παρουσιάζει την παράσταση «Οι ιππότες της τηγανητής πατάτας» βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Ευγένιου Τριβιζά.

Παίζουν οι: Δημήτρης Σπίθας, Ελίζα Μουτσοπούλου, Φένια Μαυρομάτη, Ντιάννα Μανουηλίδου, Γκέλλυ Αυγερινοπούλου, Αιμιλία Ζαγοραίου, Γιάννης Δημητρίου, Μιχάλης Πεφάνης, Φάνης Μολυβιάτης, Φαίδρα Βόκαλη, Κατερίνα Κοκολάρα, Πέπη Φαντοπούλου.

Λίγα λόγια για το έργο: Η Ζέχνα, εδώ και 180 χρόνια, κυβερνάται από τα Ρομπότ, με αρχηγό τον Χαλυβδότατο Ρομποτσίφ. Όσοι άνθρωποι έχουν απομείνει, αναγκάζονται ν' ακολουθούν τον τρόπο ζωής που τους επιβάλλουν οι μηχανικοί - αρχηγοί. Κάποιο βράδυ, ο Γιακουμής ο μάγειρας, το σκάει από το άσυλο των "απροσάρμοστων" για να φέρει τον Πασχάλη και τον Φανούρη, που είναι ερωτευμένοι με τις κόρες του Ρομποτσίφ, σε επαφή με την παράνομη οργάνωση "Νοσταλγία". Η δράση κορυφώνεται με το τηγάνισμα της μοναδικής πατάτας που απόμεινε στη Ζέχνα.

Οι Ιππότες της τηγανιτής Πατάτας του Ευγένιο Τριβιζά
Από την Παιδική Σκηνή του Θεατρικού Εργαστηρίου Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη, σε σκηνοθεσία Παναγιώτη Ναρλή
Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, 20:30
Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου - Ταύρου 
(Σολωμού - Κωνσταντινουπόλεως - Ομήρου)
Είσοδος Ελεύθερη

2 σχόλια:

  1. Ενθουσιασμένοι έμειναν απ την θεατρική παράσταση και μεγάλοι και παιδιά.Ερμηνείες-σκηνικά-κοστούμια δεν ειχαν τίποτα να ζηλέψουν απ το επαγγελματικό θέατρο.Σχολιάζοντας μάλιστα θεατές κοντά μου αναρωτήθηκαν αν πρόκειται για ερασιτεχνικό θίασο.Ευχαριστούμε τους δήμους για το φεστιβάλ και την ευκαιρία στον πολιτισμό που προσφέρουν στους δημότες.Ενα παράπονο μονο για το νέο πολιτιστικό κέντρο το οποίο έμοιαζε χτες βραδυ με..σάουνα.Ολοι με βεντάλιες αυτοσχέδιες ή μη προσπαθούσαν να αντιμετωπίσουν την πνιγηρή ατμόσφαιρα των 31 βαθμων Κελσίου που ενισχυόταν απ τις αναθυμιάσεις των προβολέων ( μετρηση απ το θερμομετρο του κινητου τηλεφωνου του διπλανου μου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα το μεταφέρουμε στον κ.Δεμεντή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή