Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Εγκαινίασε τα νέα της γραφεία στο Μοσχάτο η ΝΔ

Αρκετός κόσμος βρέθηκε την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, στα εγκαίνια των νέων γραφείων της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας στην οδό Λάμπρου Κατσώνη 50.

Μετά τον αγιασμό ακολούθησαν σύντομοι χαιρετισμοί των επισήμων και έπειτα ένα όμορφο και γλυκό κέρασμα. Η Πρόεδρος της Οργάνωσης Ελευθερία Χερουβείμ ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του και εξέφρασε την προσδοκία ότι η επόμενη συνάντηση στα νέα γραφεία θα γίνει με κυβέρνηση την Νέα Δημοκρατία και Πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά.

Χαιρετισμό έκανε, μεταξύ άλλων, και ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου κ. Βασίλειος Σπανάκης όπου έγινε δεκτός με ιδιαίτερο ενθουσιασμό. Ο κ.Σπανάκης αναφέρθηκε και στα προβλήματα που υπάρχουν στον Δήμο τους πρώτους μήνες της Νέας Δημοτικής Αρχής ενώ τόνισε ότι συστρατεύεται στην προσπάθεια προκειμένου η Νέα Δημοκρατία σε λίγο καιρό να γίνει κυβέρνηση.

Να σημειωθεί ότι την εκδήλωσαν τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Μοσχάτου - Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Πηνιώτης Κων/νος, Καζαντζής Σταμάτης, Χαρμπάτσης Ελευθέριος, Μελίστας Αθανάσιος, η Κοινοτική Σύμβουλος Νατάσα Λεγάκη.

Στις φώτο διακρίνονται ο κ. Σπανάκης (επικεφαλής αντιπολίτευσης στον Δήμο μας), η κ. Χερουβείμ (Πρόεδρος οργάνωσης), η κ. Τζότζολα (αναπ.εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ), ο κ.Βαρβιτσιώτης (Βουλευτής Ν.Δ.), η κ. Πετραλιά (πρώην Υπουργός), ο κ. Καντερές (Βουλευτής Ν.Δ.), ο κ. Πηνιώτης (πρώην Αντιπρόεδρος Δημ.Συμβουλίου και τ.Πρόεδρος Οργάνωσης), ο κ. Δίπλας (πρώην Δημ.Σύμβουλος και τ. Πρόεδρος Οργάνωσης Ταξιαρχών Μοσχάτου), ο κ. Χατζελένης (Πρόεδρος Β1 ΝΟΔΕ Ν.Δ.), ο κ. Κωστόπουλος (πολιτευτής) και  ο κ. Καραπάνος (πολιτευτής).

Για να δείτε τις φωτογραφίες σε πραγματικό μέγεθος, κάντε κλικ επάνω σε αυτές.

5 σχόλια:

  1. Παρόντες ήταν ο κος Μαυρογιαλούρος και κος Γκρούεζας.
    Εκλογές μυρίσανε και τρέχουν πάλι τα λαμόγια.
    Τόσο γρήγορα ξεχάστηκαν τα σκάνδαλα του
    κωστάκη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φοβερα πρεπει να ηταν κριμα που το εχασα. χααχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δήμαρχε δεν νομίζω ότι το εθιμοτυπικό στο επέβαλε.
    Ακολουθούν και τα εγκαίνια τού ΛΑΟΣ και της Χρυσής Αυγής.Πρέπει να πας.
    Σε βλέπω στις επόμενες αντιδήμαρχο του Σπανάκη.
    και σ ανώτερα.
    Πιστέυω να το αναρτήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο δημαρχος μας ειναι και Δημοκρατης και ευγενης και καλα θα εκανες να ακουσεις τι ειπε ομως πηγε και σε ολες τις εκδηλωσεις των αριστερων κοματων τα οποια τον εχουν σε εκτιμηση η τουλαχιστον οι φιλοι τους τωρα αν παει στο λαος η στην μαυρη αυγη εχεις καθε δικαιωμα να τον φτυσεις και εγω μαζι ομως ΝΔ και ΛΑΟΣ Η ΧΑ δεν ειναι ιδιο και ειναι κριμα εσυ που εισαι κεντρωος δηλαδη ποτε εδω ποτε εκει να λες αυτα που λες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ανώνυμε 1/10 9.12
    βάζε και κανένα τόνο. μιας και μιλάς όμως για φτυσίματα, βάλε τη γλώσσα λίγο μέσα γιατί είναι μολυσμένη η ατμόσφαιρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή