Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Δωρεάν ασφάλιση στα παιδιά του 6ου Δημοτικού Μοσχάτου

Σε μία πρωτότυπη κίνηση προχώρησε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Μοσχάτου και ο Πρόεδρός του, Γιάννης Σάββας, ασφαλίζοντας δωρεάν όλα τα παιδιά του σχολείου στην Εθνική Ασφαλιστική.

Η ασφάλιση αφορά ατυχήματα κατά την διάρκεια των σχολικών ωρών, μία ώρα πριν και μία ώρα μετά το μάθημα, αλλά και σχολικές εκδρομές κλπ.

Ο Σύλλογος προχώρησε και σε επίσημη ανακοίνωση, μέσα από το blog που διατηρεί:

Σε αυτή την δύσκολη εποχή που διάγουμε, ο σύλλογός μας προχώρησε στην ασφάλιση όλων των παιδιών του 6ου Δημοτικού σχολείου μας στην Εθνική ασφαλιστική. Η ασφάλιση αυτή παρέχεται εντελώς δωρεάν και καλύπτει τα παιδιά μας απο ατύχημα κατά την διάρκεια των σχολικών μαθημάτων, σχολικών εκδηλώσεων, εκδρομών κ.λ.π.

Μια βοήθεια του συλλόγου μας σε όλες τις οικογένειες των μαθητων και μια απόδειξη για το τι μπορούμε να πετύχουμε ενεργώντας συλλογικά.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον σύλλογο και μεσω της σελίδας μας και στις συνελεύσεις μας κάθε πρώτη Τετάρτη του μήνα ώρα 17:00
.

Επικοινωνήσαμε με τον Πρόεδρο του Συλλόγου, Γιάννη Σάββα, ο οποίος μας ενημέρωσε ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και συμμετοχή στο πρόγραμμα και πως συνολικά επεξεργάζονται κινήσεις ώστε να ελαφρυνθεί κάθε οικογένεια από οικονομικά βάρη, κάτι απαραίτητο στην εποχή που διανύουμε.

Εμείς ευχόμαστε τέτοιες κινήσεις να γίνουν και στα υπόλοιπα σχολεία του Μοσχάτου και του Ταύρου.

1 σχόλιο: