Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2011

Απάντησε για τον χλοοτάπητα του γηπέδου ο Δήμαρχος Μοσχάτου - Ταύρου

Με επιστολή του, ο Δήμαρχος Μοσχάτου - Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, απαντάει στο αίτημα κατοίκων για αλλαγή του χλοοτάπητα του γηπέδου Μοσχάτου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το έργο αντικατάστασης του χλοοτάπητα έχει υποβληθεί στην Περιφέρεια από τον Σεπτέμβριο (κάντε κλικ εδώ, για να δείτε την αίτηση ένταξης στα προς εκτέλεση έργα).

Αναλυτικά η επιστολή:

ΠΡΟΣ: Γονείς-Κηδεμόνες και πολίτες
για την αλλαγή χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου Μοσχάτου

Αγαπητοί γονείς και συμπολίτες,

Θεωρώ ιδιαίτερα σημαντικό στις δύσκολες εποχές που διανύουμε τη δυνατότητα των νέων να αθλούνται και να διεκδικούν καλύτερες συνθήκες άθλησης. Για τη Δημοτική μας αρχή που έχει αναλάβει πριν από 10 μήνες, αποτελούν βασική προτεραιότητα οι χώροι και οι αθλητικές υποδομές.

Ταυτόχρονα όμως, θα πρέπει να επισημάνω ότι θα πρέπει να υπάρχει κατανόηση για σύνθετα ζητήματα που αποτελούν θέματα προς επίλυση για πολλά χρόνια και λόγω του ιδιαίτερα υψηλού κόστους.

Συγκεκριμένα αναφέρω για την αλλαγή χλοοτάπητα στο γήπεδο του Μοσχάτου, εκπονήθηκε μελέτη αξίας 467.000€ και υποβλήθηκε τον Σεπτέμβριο στο Περιφερειακό Πρόγραμμα Εκτέλεσης έργων, για χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής, με τίτλο: «Αποξήλωση και αντικατάσταση συνθετικού Χλοοτάπητα στο Δημοτικό Γήπεδο Δ.Κ. Μοσχάτου»

Έχουμε μάλιστα τη διαβεβαίωση από την Περιφέρεια ότι θα ενταχθεί στο πρόγραμμά της. Το έργο ακολουθεί όλες τις νόμιμες διαδικασίες και θα υλοποιηθεί το συντομότερο και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Για το λόγο αυτό, ένα τέτοιο σημαντικό έργο μεγάλης κλίμακας και υψηλού κόστους δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί ούτε με καταγγελίες στα ιστολόγια, ούτε με επικλήσεις όπως στο τίτλο της επιστολής σας «Να αλλάξει τώρα ο χλοοτάπητας».

Για όλα τα θέματα χρειάζονται λύσεις που απαιτούν σχέδιο, προγραμματισμό και νόμιμες διαδικασίες. Να είστε σίγουροι ότι η ανάπτυξη του αθλητισμού και η ασφάλεια των αθλουμένων αποτελούν και για εμάς σημαντική προτεραιότητα.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ

Ανδρέας Γ. Ευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου