Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Οι ακαδημίες της Liverpool και ο Αντώνης Νικοπολίδης στον Ταύρο

Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου, ολοκληρώθηκε το 3ημερο Liverpool soccer school για την ακαδημία του Αίαντα Ταύρου με την επίσκεψη του τεχνικού της ακαδημίας της Λίβερπουλ, Άλεξ Άρνολντ, ο οποίος πέρα από τις προπονητικές συνεδρίες στα παιδιά της ακαδημίας, πραγματοποίησε και σεμινάριο σε γονείς με θέμα τις σχέσεις γονέων- προπονητών και παιδιών.

Το έμβλημα της μεγάλης Λίβερπουλ κοσμεί πλέον την ακαδημία του Αίαντα Ταύρου, καθώς είναι κι επίσημα κομμάτι του παγκόσμιου δικτύου ανάπτυξης και ανάδειξης ταλέντων του μεγάλου βρετανικού συλλόγου.

Την Τρίτη και τελευταία ημέρα κοντά στους λιλιπούτειους άσσους της ακαδημίας του Αίαντα Ταύρου, βρέθηκε και ο παλαίμαχος διεθνής τερματοφύλακας, Αντώνης Νικοπολίδης. Ο ποδοσφαιριστής που φόρεσε επί σειρά ετών, τις φανέλες του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού και της εθνικής Ελλάδος, παρακολούθησε το Liverpool FC soccer school που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στις εγκαταστάσεις της ομάδας, η οποία είναι νέο μέλος της οικογένειας των Liverpool Academies στην Ελλάδα.

Έτσι είχε την ευκαιρία να δει από κοντά την μύηση των ποδοσφαιριστών της ακαδημίας στο θρυλικό Liverpool Way, από τον τεχνικό των υποδομών των reds, Άλεξ Άρνολντ.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο Αντώνης Νικοπολίδης υπέγραψε πολλά αυτόγραφα σε γονείς και παιδιά του Αίαντα Ταύρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου