Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2011

Forum ανοίγει ο Σύνδεσμος Επιστημόνων Μοσχάτου

Την δημιουργία διαδικτυακού forum εξήγγειλε ο Σύνδεσμος Επιστημόνων Μοσχάτου, με ανακοίνωση του. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Έναρξη λειτουργίας του FORUM του Συνδέσμου Επιστημόνων Μοσχάτου

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι το διαδικτυακό μας εγχείρημα είναι πλέον στη τελική ευθεία. Από την ερχόμενη εβδομάδα το FORUM του Συνδέσμου Επιστημόνων Μοσχάτου θα είναι έτοιμο: Να αποτελέσει «πύλη ενημέρωσης» για θέματα επιστημονικού ενδιαφέροντος όλων των επιστημονικών πεδίων, να προσφέρει ένα βήμα διαλόγου ενθαρρύνοντας τη μαζική συμμετοχή και την ανταλλαγή απόψεων μέσα από το σχολιασμό και την αρθρογραφία, να αποτελέσει ένα ελεύθερο μέσο έκφρασης των μελών της κοινωνίας των πολιτών.

Ο Άγγλος φιλόσοφος Francis Bacon είπε ότι «Η γνώση είναι δύναμη», ενώ και ο Αμερικανός συγγραφέας & μελλοντολόγος Alvin Toffler, είπε ότι «Η γνώση είναι η πιο δημοκρατική πηγή δύναμης».

Εμείς πιστεύουμε ότι η μετάδοση και η ανταλλαγή γνώσεων θα μας κάνει πιο δυνατούς σε αυτή την εποχή που οι δυνάμεις όλων μας δοκιμάζονται ή και εξαντλούνται.

Ας μην ξεχνάμε επίσης πως ο Πλάτωνας είπε ότι "Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους".

Στην εποχή που όλοι μιλούν για τους άλλους και περιγράφουν με μαύρα χρώματα τα γεγονότα εμείς σας προ(σ)καλούμε να μιλήσουμε για ιδέες.

Όποιος επιθυμεί να μας στείλει τις προτάσεις του, τα σχολιά του τις παρατηρήσεις του μπορεί να τα αποστείλει στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση epistimonesmoschatou@gmail.com

Την σελίδα του Συνδέσμου Επιστημόνων Μοσχάτου στο Facebook μπορείτε να την βρείτε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου