Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2011

Ανακοίνωση του ΑΟ Μοσχάτου για την επιστολή κατά Μπούτση

Το Δ.Σ. του ΑΟ Μοσχάτου μας απέστειλε ανακοίνωση σχετικά με την πρόσφατη επιστολή μελών του Συλλόγου κατά του αρμόδιου δημοτικού συμβούλου για θέματα αθλητισμού, Αντώνη Μπούτση:

Ανακοίνωση

Η Διοίκηση του Α.Ο. Μοσχάτου με αφορμή την επιστολή μελών της Διοίκησης του Συλλογου, ως απάντηση σε συνέντευξη-τοποθέτηση του δημοτικού συμβούλου κου Αντώνη Μπούτση επί ζητημάτων που αφορουν τα αθλητικά δρώμενα, θα ήθελε να διευκρινήσει ορισμένα πράγματα.

Κάθε μέλος της Διοίκησης του Συλλογου είναι πρωτίστως μια αυτόνομη προσωπικότητα και δικαιούται όπως κάθε πολίτης που σκέφτεται και λειτουργεί στα πλαίσια μιας κοινωνίας να κάνει κριτική σε όποια κακώς κείμενα εντοπίζει στην καθημερινότητα.

Ειδικότερα αν ειναι γονιός νομιμοποιείται ακόμα περισσότερο να ευαισθητοποιείται σε θέματα που θέτουν σε κινδυνο την υγεία μικρων παιδιών.

Από μόνο του αυτό είναι  αρκετό ώστε να εξηγεί ότι η επιστολή των μελών μας θα μπορούσε και να αποτελεί επιστολή του σωματείου μας και να εκφράζει απόλυτα τις απόψεις μας.

Σαν Διοίκηση του συλλόγου θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι: Τα χρονίζοντα προβλήματα του γηπέδου έχουν κοινοποιηθεί στην Δημαρχιακή Αρχή με κάθε δυνατής  μορφής επικοινωνία. Προφορικά στα γραφεία μας, γραπτά με υπόμνημα που έχουμε καταθέσει, ηλεκτρονικά  με ανακοινώσεις κλπ.

Επίσης έχουμε επικοινωνήσει με δελτίο τύπου την δική μας συνεισφορά, αυτή που εμείς εκτιμούμε ως κορυφαία προτεραιότητα,και προσπαθούμε με τις δυνάμεις που έχουμε να την υποστηρίζουμε καθημερινά.

Έχουμε δικό μας γιατρό, υπερσύγχρονο και πλήρες φαρμακείο και τα έχουμε σε διάθεση των πάντων που αθλούνται στο γήπεδο Μοσχάτου και όχι μόνον για τους αθλητές του σωματείου μας.Για την κοινωνική συνεισφορά του σωματείου δεν θα αναφερθούμε γιατί θα χάσει όποια αξία έχει.

Οι Ακαδημίες έχουν πολυ λιγότερα έσοδα απο αυτά που υπέθεσε απο εσφαλμένη ενημέρωση ο κος Μπούτσης στην συνεντευξή του. Δεν αρκούν να συντηρούν τίποτε άλλο εκτός απο τις υποδομές που δημιουργούνται για τα ίδια τα παιδιά μας και τους μισθούς των προπονητών.

Όσο δε για τις χορηγίες που αναφέρονται στην συνέντευξη η απάντηση είναι σύντομη και περιεκτική: ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ !!!! Έτσι απλά. Είμαστε μια ομάδα πρώτης κατηγορίας Πειραιά,σε μια περιοχή που υπάρχουν προβλήματα σε κάθε επιχείρηση και παλεύουν όλοι για την καθημερινότητα και την επιβίωση. Συνεπώς δεν είναι πρώτη προτεραιότητα κανενός η χορηγία προς ένα Αθλητικό σωματείο.

Υπο αυτήν την έννοια θεωρούμε ότι η επιστολή των μελών μας ήταν ενημερωτική, με κριτική διάθεση και  προκλήθηκε ως δικαιολογημένη αντίδραση από την συνέντευξη, θίγοντας θέματα τα οποία μας ενόχλησαν.Σαφώς και είναι προφανές ότι υπήρχε έλλειμα πληροφόρησης. Θεωρούμε ότι άσχετα από αυτό δεν υπήρχε προφανώς κακή πρόθεση από κανέναν.

Για τους  λόγους αυτούς Στηρίζουμε την πρωτοβουλία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου μας.

Είμαστε στην διάθεση του κου Μπούτση και οποίου άλλου  θα ήθελε να αποκτήσει μιά ολοκληρωμένη εικόνα να τον διευκολύνουμε παρέχοντας του όποια στοιχεία χρειαστεί.

Εξακολουθούμε να θεωρούμε κορυφαία προτεραιότητα να έχουμε κάθε Σαββατοκύριακο μια αθλητική γιορτή στα παιχνίδια της ομάδας. Να έχουνε κοντά μας όλη την τοπική κοινωνία, να είναι πόλος έλξης και σημείο συνάντησης το γήπεδό μας.


Μετά τιμής 
Το Διοικητικό συμβούλιο του  Α.Ο. Μοσχάτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου