Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Βρέθηκε λύση για το 4ο/5ο Δημοτικό

H Ένωση Γονέων Δήμου Μοσχάτου μας απέστειλε ανακοίνωση σχετικά με αποφάσεις που πάρθηκαν για το 4ο/5ο Δημοτικό Μοσχάτου. Την παραθέτουμε αυτούσια:


ΈΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ
ΔΗΜΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ
6ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΣΧΑΤΟΥ
ΑΡΑΧΩΒΗΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ
Τηλ.επ.: 6972885810

Μοσχάτο 23/6/10

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Μετά από όσα ασαφή είχαν γίνει γνωστά σχετικά με την προσθήκη αιθουσών του 4ου-5ου Δημοτικού σχολείου Μοσχάτου, την Τρίτη 22 Ιουνίου 2010 με πρωτοβουλία της Ένωσης Γονέων του Μοσχάτου, έγινε συνάντηση στα γραφεία του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων (ΟΣΚ), μετά από προσωπική παρέμβαση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, κ. Ντερέκα, με τον Διευθύνων Σύμβουλο του ΟΣΚ κ. Δρούλια και τον Τεχνικό Σύμβουλο κ. Γερακάκη.

Κάλεσμα έγινε σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς του Δήμου, τις διευθύνσεις σχολείων και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, προκειμένου να έχουμε όσο μεγαλύτερη πίεση γίνεται και να τονιστεί ένα μεγάλο πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί από τα πολλά έτη αδιαφορίας των αρμοδίων.

Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος, όντας ενημερωμένος, μας προσκόμισε πλήρη φάκελο του έργου που περιλαμβάνει την κατασκευή 6 νέων αιθουσών, εστιατόριου - κουζίνας, ανακαίνιση του παλιού κτηρίου, διαμόρφωση του αύλιου χώρου, χώροι πρασίνου στην στέγη, συλλέκτες ηλιακής ενέργειας κ.ά. Μας διαβεβαίωσε επίσης ότι βρισκόμαστε στο στάδιο υλοποίησης καθώς σε 2-3 μήνες θα εκδοθεί άδεια κατεδάφισης (παλιού κτηρίου φιλαρμονικής) καθώς και η άδεια οικοδόμησης του νέου κτίσματος. Παράλληλα θα επισπευθεί η δημοπράτηση του εν λόγω έργου.

Οι εργασίες θα διαρκέσουν περίπου 18 μήνες από την έναρξή τους.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Ένωσης Σάββας Ιωάννης, μέλος της Ένωσης Μαρέτσικος Θεόδωρος, από τον Δήμο ο κ. Ντερέκας Αθανάσιος, ο κ. Ευθυμίου Ανδρέας και η κ. Καραβία Βασιλική, ο Διευθύντριες των σχολείων κ. Πετρίτση Γεωργία και η κ. Χατζημιχαήλ Στέλλα και από τους Συλλόγους Γονέων ο κ. Καρακάσης Ιωάννης και η κ. Κουνή Άρτεμις

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΑΒΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΤΕΦΑΣ ΗΛΙΑΣ

1 σχόλιο:

  1. Αυτό το ξεραμε και ηταν γνωστό η άμεση λύση ποια ειναι ....?α και κατι ακομα μην νομιζετε οτι ο κοσμος δε καταλαβαίνει γιατι κάποιοι τρεχουν και κοπτονται τώρα .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή