Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Οι διαδικασίες για το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Μοσχάτου - Ταύρου

Οι διαδικασίες για την επιλογή υποψήφιου Δημάρχου του ΠΑΣΟΚ στον ενιαίο Δήμο Μοσχάτου - Ταύρου έχουν ξεκινήσει και περνούν από το ένα στάδιο στο επόμενο.

Οι υποψηφιότητες, όπως είχαμε γράψει, είναι επτά. Τέσσερις από το Μοσχάτο (Ευθυμίου, Κρεμμύδας, Ντερέκας, Παπαδόπουλος) και τρεις από τον Ταύρο (Δαμηλάκος, Σούτος - νυν Δήμαρχος Ταύρου, Ψύλλας).

Την προηγούμενη εβδομάδα συνεδρίασε το διασυντονιστικό του κόμματος σε τοπικό επίπεδο. Σε αυτήν την συνεδρίαση συμμετείχαν οι δύο Συντονιστικές Επιτροπές του Μοσχάτου, η Συντονιστική Επιτροπή του Ταύρου και ο Γραμματέας Νεολαίας Μοσχάτου. Η πρόταση που προωθήθηκε προς τα "πάνω" από την συγκεκριμένη διαδικασία περιείχε τα ονόματα των κυρίων Ευθυμίου, Κρεμμύδα, Ντερέκα, Σούτου.

Χθες, συνεδρίασε η Νομαρχιακή Επιτροπή Β1 Αθηνών. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η βασική πρόταση του οργάνου για την συνέχιση της διαβούλευσης είναι οι κύριοι Κρεμμύδας και Ντερέκας, χωρίς να κόβεται κάποιος εκ των κυρίων Ευθυμίου, Σούτου.

Το επόμενο στάδιο αφορά την συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής Αττικής του ΠΑΣΟΚ και, τέλος, την συνεδρίαση της Επιτροπής Ανάδειξης Υποψηφίων. Εκεί θα αποφασιστεί σε ποιον θα δωθεί το χρίσμα, εκτός και αν αποφασιστεί η διενέργεια προκριματικών εκλογών σε τοπικό επίπεδο.

6 σχόλια:

  1. ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. DUSTUXWS ERXETAI ME THN OPIS8EN.
    PALI PAPANTWNH 8A EXOUME!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kala to afentiko prin tis ekloges an kanei pisw tha parei kamia thesoula se kana tameio, se kana nosokomeio ktl... Eseis ti tha parete????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kontos psalmos filaraki.
    Gia ta nosokomeia pantws h Mariliza den 8a tou kanei thn timh.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΧΑΜΕΝΟΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΑ ΛΕΕΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. επειδη θα γινουν ολα μανταρα να κατεβει παλι ο παπαντωνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή