Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου για την Γάζα

Το Δημοτικό Συμβούλιο Μοσχάτου, στην χθεσινή του συνεδρίαση, εξέδωσε ψήφισμα αναφορικά με το γεγονός της επίθεσης των Ισραηλινών στα πλοία βοήθειας προς την Γάζα. Το παραθέτουμε αυτούσιο:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΘΗΝΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ
Κοραή 36 & Αγ. Γερασίμου (πρώην Ιθάκης), Τ.Κ. 18345
Τηλ. Κέντρο: 213 20 19 600, FAX: 210 9416154

Τετάρτη, 2 Ιουνίου 2010

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Μοσχάτου, στη συνεδρίαση της Τρίτης 1 Ιουνίου του 2010, αναφέρθηκε στο θέμα της επίθεσης των ισραηλινών ειδικών δυνάμεων του στρατού κατά της ανθρωπιστικής νηοπομπής προς τη Γάζα.

Το Δημοτικό Συμβούλιο με ομόφωνη απόφασή του:

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ με τον πιο απερίφραστο τρόπο τη στρατιωτική επέμβαση του Ισραηλινού στρατού στα διεθνή ύδατα που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο εννέα ατόμων, τον τραυματισμό δεκάδων ακτιβιστών και την βίαιη προσαγωγή και φυλάκιση των επιβαινόντων στη νηοπομπή.
ΕΝΩΝΕΙ τη φωνή του με τη Διεθνή Κοινότητα και καλεί το Ισραήλ να άρει τον παράνομο ναυτικό αποκλεισμό της σκληρά δοκιμασμένης Παλαιστίνης, ενώ
ΑΠΑΙΤΕΙ τον άμεσο και χωρίς όρους επαναπατρισμό όλων των παράνομα φυλακισμένων ακτιβιστών.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΝΤΕΡΕΚΑΣ

3 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΠΑΡΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ
    ΑΠΛΑ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΤΕΙ ΕΝΑ ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ
    ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαφωνείται κ.Πέππα?
    Αν ναι ενημερώστε μας.
    Αν όχι,τότε μην κολλάτε σε τυπικότητες.
    Το θέμα είναι πολύ σοβαρό για μικροπολιτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καταγγέλλουμε τους δολοφόνους του ναζιστικού – σιωνιστικού ισραηλινού κράτους. Ο Στόλος της Ελευθερίας, αποτελούμενος από 6 καράβια και πολίτες από 50 χώρες, πνίγηκε στο αίμα από την επίθεση του σιωνιστικού στρατού. Το τρομοκρατικό κράτος – έκτρωμα, με τη φρικιαστική μαζική δολοφονία προχωρά στην κατοχή και των διεθνών υδάτων της Ανατολικής Μεσογείου.
    Η απώλεια της εθνικής κυριαρχίας λόγω της χρεοκοπίας, σήμερα πήρε σάρκα και οστά με την κατοχή ελληνικού εδάφους (πλοίων με ελληνική σημαία) από τους Ισραηλινούς.
    Η αιματηρή επίθεση του Ισραήλ στην ειρηνευτική αποστολή βοήθειας προς τον χειμαζόμενο παλαιστινιακό λαό και μάλιστα σε διεθνή ύδατα ασφαλώς και δεν ήταν τυχαία.
    Εντάσσεται σε μια κατά μέτωπο αντιπαράθεση γεωστρατηγικών σχεδιασμών της Τουρκίας με βάση τη στρατηγική Νταβούτογλου, για τον προσεταιρισμό των μουσουλμανικών λαών της περιοχής.
    Απαιτούμε από την ελληνική κυβέρνηση:
    Να κλείσει την πρεσβεία των σιωνιστών δολοφόνων
    Να σταματήσει τις ελληνοισραηλινές ασκήσεις, να διακόψει κάθε σχέση με το κράτος-τρομοκράτη.
    Να ενεργήσει δραστικά και αποφασιστικά για την άμεση απελευθέρωση όλων των αιχμαλώτων και την επιστροφή των σκαφών του Στόλου της Ελευθερίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή