Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Ενισχύθηκε ο φωτισμός έξω από το 2ο Γυμνάσιο

Η πρόσφατη συγκέντρωση των κατοίκων της περιοχής κοντά στο 2ο Γυμνάσιο, έπαιξε τον ρόλο της στο να γίνει το πρώτο βήμα για την αντιμετώπιση του φαινόμενου των ιερόδουλων στην περιοχή.

Η Δημοτική Αρχή έδρασε άμεσα και ενίσχυσε σημαντικά τον φωτισμό στο σημείο εκείνο (κάτι που ήταν στις προθέσεις της Δημοτικής Κοινότητας Μοσχάτου, αλλά και του Δημάρχου της πόλης), κάτι που πιθανότατα θα δράσει αποτρεπτικά τόσο στην εμφάνιση των ιερόδουλων, όσο και στην παραμονή "πελατών" σε εκείνο το σημείο.

Οι φωτογραφίες δείχνουν μεγάλη διαφορά σε σχέση με την προηγούμενη κατάσταση. Όσοι έχουν βρεθεί στο σημείο γνωρίζουν ότι ο φωτισμός ήταν ανεπαρκής, κάτι το οποίο πλέον δεν πρόκειται να ισχύσει.

Αξίζει να σημειωθεί η πολύτιμη συνεισφορά του Δημοτικού Συμβούλου Γιάννη Σάββα στην άμεση υλοποίηση των εξαγγελιών του Δήμου.

Τέλος, πρέπει να καταγράψουμε το γεγονός ότι δεν έχουν εμφανιστεί ιερόδουλες στην περιοχή από την Κυριακή έως και σήμερα.

7 σχόλια:

  1. Aυτά είναι αντανακλαστικά.
    Ευτυχώς που υπάρχουν οι κάτοικοι και πίεσας τις καταστάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό... Οι κοπελιές επέστρεψαν σήμερα το πρωί, γύρω στις 04:00. Μέτρησα μόλις 3, ενδεχομένως όμως οι υπόλοιπες να είχαν "δουλειά" εκείνη την ώρα. Φαίνεται ότι τα φώτα που μπήκαν δεν ενοχλούν τις ίδιες αλλά τους πελάτες τους που δε θέλουν πολύ δημοσιότητα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ενισχύθηκε αλλά εκεί ήταν και χτες στις 12μιση. Άντε τώρα οι ΄πελάτες' θα βλέπουν καλύτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ!!! ΚΑΙ ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μόλις πέρασα από εκεί και δεν βρήκα καμία.
    Μακάρι να σταθούμε τυχεροί και να μην ξανάρθουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΕΛΙΚΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ Ή ΟΧΙ??? ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ .... ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δυστυχως, εμφανιστηκαν παλι, χθες το βραδυ μετά τις 1.15 ηταν εκει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή