Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Σινέ Κήπος: Larry Crowne

Ο Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος Μοσχάτου "Σινέ Κήπος" προβάλλει την ταινία:

Larry Crowne
του Τομ Χανκς

Όταν ο Λάρι Κράουν απολύεται ανεξήγητα από τη θέση του ως υπάλληλος καταστήματος, συνειδητοποιεί ότι ήρθε η ώρα για κάποια σημαντική αλλαγή στη ζωή του. Πνιγμένος στα χρέη και χωρίς προσανατολισμό, επιστρέφει στα θρανία, πηγαίνοντας ξανά στο πανεπιστήμιο. Εκεί θα κάνει παρέα με μια ομάδα φοιτητών που οδηγούν βέσπες, ενώ θα νιώσει μια ξεχωριστή έλξη για την καθηγήτριά του.

Οι βραβευμένοι με Όσκαρ Τομ Χανκς και Τζούλια Ρόμπερτς ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους και συμπρωταγωνιστούν σ’ αυτήν την υπέροχη κωμωδία . Ο Τομ Χανκς κάθεται επίσης στην καρέκλα του σκηνοθέτη, ενώ συνυπογράφει το σενάριο με την Νία Βαρντάλος. Η ταινία αναφέρεται με γλυκό και συνάμα αστείο τρόπο στις μικρές εκπλήξεις που μας επιφυλάσσει η ζωή.

ΚΟΜΕΝΤΙ ΗΠΑ (2011). Πρωταγωνιστούν: Τομ Χανκς, Τζούλια Ρόμπερτς, Νία Βαρντάλος

Πέμπτη - Κυριακή 21 - 24/7 στις 9 και 11 μ.μ.
Δευτέρα - Τετάρτη 25 - 27/7 μόνο στις 11 μ.μ.


Δείτε το trailer:


Ο θερινός «Σινέ Κήπος» βρίσκεται στην πλατεία Μεταμορφώσεως, πλησίον του Ηλ. Σταθμού, στο Μοσχάτο. Με δύο προβολές κάθε μέρα, τιμή εισιτηρίου 7,00 €, παιδικό 5,00 € και ειδικές βραδινές προβολές μειωμένου κόστους 5,00 € από τη Δευτέρα μέχρι την Τετάρτη, για άλλη μία χρονιά θα αποτελέσει ένα στέκι συνάντησης, ικανό να προσφέρει κινηματογραφική ψυχαγωγία από τον Ιούνιο μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2011!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου