Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

E-mail αναγνώστη: Ύποπτες κινήσεις στο πάρκινγκ της γέφυρας

Αναγνώστης μας απέστειλε e-mail σχετικά με ύποπτες κινήσεις, όπως αναφέρει, στο δημοτικό πάρκινγκ κάτω από την γέφυρα που συνδέει την Χρ. Σμύρνης με την Πειραιώς και το δημοσιεύουμε αυτούσιο:

Καλημερα σας,

απόψε το βράδυ γυρνώντας στο σπίτι μου μετά από νυχτερινή έξοδο πέρασα κάτω από τη γέφυρα στις 2:00 το βράδυ με το αυτοκίνητο. Κάθετα στο δρόμο στο ύψος της εισόδου του πάρκινγκ είχαν κάποιοι αγνωστοι τοποθετήσει τους κάδους των σκουπιδιών με αποτέλεσμα να μην επιτρέπεται στα αυτοκίνητα να περάσουν. Σκέφτηκα να κατέβω να τους μετακινησω αλλά κοιτάζοντας τριγύρω ΕΙΔΑ μερικά άτομα να κρυφοκοιτανε από το πάρκινγκ του δήμου κρυμμένοι μεταξύ των σταθμευμενων αυτοκινήτων και καταλαβα ότι περίμεναν πιθανώς να με κλέψουν μόλις κατέβαινα από το αυτοκίνητο. Ευτυχώς μπόρεσα και πέρασα με μια μανούβρα και απομακρύνθηκα. Συνιστώ την προσοχή στους υπόλοιπους μοσχατιωτες για τυχόν παρόμοια περιστατικα. Μην κατεβαίνετε από τα αυτοκίνητα και απομακρυνθείτε άμεσα.

Όσον αφορά το σημείο του πάρκινγκ της γέφυρας εδώ και μέρες ύποπτες κινήσεις παρατηρούνται από το απόγευμα και μετά από άτομα που συχνάζουν πλέον εκεί και καταναλώνουν αλκοόλ.

Ας υπάρξει μια προσπάθεια φύλαξης της περιοχής από το Δήμο που εδώ και χρόνια είναι παρατηρεί όλα τα περιστατικα απραγος, ώστε να αποφευχθούν φθορές και κλοπές σε περιουσίες συμπολιτών μας και πάνω από όλα της ανθρώπινης ζωής.

Με εκτίμηση,
Ένας δημότης.

Υ. Γ.1: Εχω αρχίσει να μην αναγνωρίζω την πόλη που μεγάλωσα και ζώ και αγαπώ.

Υ. Γ.2: Θα ήθελα να μην δημοσιευτεί το όνομά μου.

2 σχόλια:

  1. Λήψη απόφασης για τις ύποπτες κινήσεις στο πάρκιν του δήμου κάτω από τη γέφυρα.Μετά συγκέντρωση κατοίκων για την απομάκρυνση των υπόπτων.ΠΑΜΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή