Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Σινέ Κήπος: The Tree Of Life

Ο Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος Μοσχάτου "Σινέ Κήπος" προβάλλει την ταινία:

Το Δέντρο της Ζωής
του Τέρενς Μάλικ

Ο Τζακ είναι ένα 11χρονο αγόρι που αντιμετωπίζει τη ζωή με θαυμασμό. Η μητέρα του αντιπροσωπεύει την αγάπη και τη συμπόνια, ενώ ο πατέρας του τον διδάσκει ότι, για να επιβιώσει στον κόσμο, πρέπει να βάζει πάνω απ’ όλα τον εαυτό του. Η εικόνα του Τζακ για τον κόσμο σκοτεινιάζει, όταν βιώνει για πρώτη φορά γύρω του την ασθένεια, τον πόνο και τον θάνατο. Ως ενήλικας, ο Τζακ είναι μια χαμένη ψυχή σε έναν σύγχρονο κόσμο. Η αναζήτηση της αλήθειας για τον τρόπο που λειτουργεί ο κόσμος, αλλά και για τον εαυτό του, θα τον οδηγήσει σε μονοπάτια που ποτέ δεν φανταζόταν.

Ένας ύμνος στη ζωή με την υπογραφή του Τέρενς Μάλικ (“Η Λεπτή Κόκκινη Γραμμή”) στη σκηνοθεσία αλλά και στο σενάριο. Η ταινία σηματοδοτεί την πρώτη συνεργασία του Μπραντ Πιτ (“Mr. & Mrs. Smith”) και του Σον Πεν (“21 Γραμμάρια”). Επίσημη συμμετοχή στο φεστιβάλ Καννών.

ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΗΠΑ (2011). Πρωταγωνιστούν: Μπραντ Πιτ, Σον Πεν, Φιόνα Σο

Πέμπτη - Κυριακή 14 - 17/7 στις 9 και 11:30 μ.μ.
Δευτέρα - Τετάρτη 18 - 20/7 μόνο στις 11 μ.μ.


Δείτε το trailer:


Ο θερινός «Σινέ Κήπος» βρίσκεται στην πλατεία Μεταμορφώσεως, πλησίον του Ηλ. Σταθμού, στο Μοσχάτο. Με δύο προβολές κάθε μέρα, τιμή εισιτηρίου 7,00 €, παιδικό 5,00 € και ειδικές βραδινές προβολές μειωμένου κόστους 5,00 € από τη Δευτέρα μέχρι την Τετάρτη, για άλλη μία χρονιά θα αποτελέσει ένα στέκι συνάντησης, ικανό να προσφέρει κινηματογραφική ψυχαγωγία από τον Ιούνιο μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2011!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου