Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Στις φετινές εκπτώσεις, ας στηρίξουμε την αγορά Μοσχάτου - Ταύρου

Σήμερα (15/7) ξεκινούν τυπικά οι θερινές εκπτώσεις στα μαγαζιά όλης της χώρας. Λέμε τυπικά, αφού, ουσιαστικά, οι προσφορές έχουν ξεκινήσει αρκετές ημέρες πριν, σε μια προσπάθεια των ιδιοκτητών καταστημάτων να αντιμετωπίσουν την οικονομική κρίση και τους χαμηλούς τζίρους.

Κατά τη διάρκεια του χειμώνα έχουμε γράψει αρκετές φορές για τα "λουκέτα" που μπαίνουν σε μαγαζιά της τοπικής αγοράς, απόρροια σε μεγάλο βαθμό της κρίσης, αλλά και των ακριβών ενοικίων που υπάρχουν στο Μοσχάτο.

Χωρίς να θέλουμε να κάνουμε υποδείξεις, αλλά επειδή τα δεδομένα για την χώρα και τα νοικοκυριά είναι συγκεκριμένα και χρωματισμένα με τα μελανότερα χρώματα, σε μια γειτονιά όπως το Μοσχάτο (και ο Ταύρος, φυσικά, που έχει παρόμοια χαρακτηριστικά), μπορούν οι κάτοικοι και τα μαγαζιά να αλληλοστηριχθούν. Άλλωστε, πολλοί ιδιοκτήτες καταστημάτων ζουν και ψωνίζουν στο Μοσχάτο, επομένως τα χρήματα θα ανακυκλωθούν στην τοπική κοινωνία.

Στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκεται και το μήνυμα του νεοσύστατου Εμπορικού Συλλόγου Μοσχάτου (για την σύσταση του οποίου έχουμε γράψει πρόσφατα), ο οποίος προτρέπει τους καταναλωτές στην περίοδο των εκπτώσεων να ελέγξουν την αγορά του Μοσχάτου, καθώς σε αυτήν υπάρχει επάρκεια και ποικιλία προϊόντων, ενώ γίνονται και εξαιρετικές προσφορές.

1 σχόλιο:

  1. Πρέπει να υπάρξει συντονισμένη κινηση να κατέβοουν τα νοίκια αλλά πρέπει κι ορισμένοι επιχειρηματίες να βάλουν μυαλό, δεν γίνεσαι πλούσιος σε μία νύχτα...Δεν είναι δυνατό να ψωνίζεις από το ίντερνετ σε τιμές 20% και 30% κάτω μαζί με τα μεταφορικά... Κρίμα να κλείνουν τα μαγαζιά αλλά ο καθένας από εμάς πρώτα θα κοιτάξει την τσέπη του...Εδώ αξίζει να πω μπράβο σε μαγαζί με ηλεκτρολογικά (δεν θέλω να κάνω διαφήμιση) όπου διαπίστωσα στα ίδια είδη χαμηλότερες τιμές από το Praktiker !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή