Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Συμβαίνει τώρα: Ηρεμούν τα πνεύματα στην πλατεία, έφυγε η Αστυνομία

Ισχυρή αστυνομική παρουσία βρέθηκε στην πλατεία του τετραγώνου Κοραή - Αργοστολίου - Κεφαλληνίας πριν λίγο, ύστερα από την συμπλοκή που σημειώθηκε μεταξύ κατοίκων της περιοχής και εφήβων που παρουσιάζονται κάθε απόγευμα με μηχανάκια.

Όπως γράψαμε και νωρίτερα, η Αστυνομία δήλωσε αδύναμη να κάνει οτιδήποτε, αφού μόνο ένα περιπολικό βρίσκεται για τις περιοχές Μοσχάτου - Ρέντη. Παρ' όλα αυτά, ύστερα από την έκταση που πήρε το επεισόδιο, μερικά αστυνομικά οχήματα και μηχανές βρέθηκαν στο σημείο για κάθε ενδεχόμενο, αφού οι εμπλεκόμενοι στον καυγά απειλούσαν για συνέχεια πιο μετά.

Στο σημείο βρέθηκε και παραμένει ακόμα ο Δήμαρχος Μοσχάτου - Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, ο οποίος συζητάει με τους κατοίκους της περιοχής για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω της καθημερινής παρουσίας των εφήβων με τα μηχανάκια στην πλατεία.

Συγκεκριμένα, οι κάτοικοι αναφέρουν ότι οι έφηβοι είναι παιδιά από την Καλλιθέα, κατά την πλειοψηφία τους, που έχουν προβεί σε αρκετές μικροκλοπές κατά το καλοκαίρι που διανύουμε, με αποτέλεσμα να φοβούνται και τα παιδιά που κατοικούν μόνιμα στο σημείο να κυκλοφορήσουν.

Ελπίζουμε το σημερινό περιστατικό να μην είναι η αφορμή να ανοίξει βεντέτα μεταξύ των κατοίκων και των εφήβων και η κατάσταση να ηρεμήσει. Σίγουρα θα πρέπει και η Αστυνομία να βοηθήσει προς αυτήν την κατεύθυνση και να μην νίπτει τας χείρας της.

25 σχόλια:

  1. το αστυνομικό τμήμα τι εξυπηρετεί εκεί που βρίσκεται;ποιος και γιατί πήρε τέτοια απόφαση;Δεν θα έπρεπε να είναι στο κέντρο της πόλης μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε μια χώρα που οι νόμοι δεν εφαρμόζονται η αυτοδικία θα επικρατήσει αργά ή γρήγορα. Το θέμα εκεί θα είναι τι θεωρεί ο καθένας δίκαιο. Το ότι 10 κλπαιδα χωρίς διπλώματα χαρτιά κλπ με πειραγμένες εξατμίσεις αλωνίζουν και κανείς 'δεν μπορεί' να τα αγγίξει δεν το καταλαβαίνω....Οι θρασσείς δικαιώνονται. Οι μηχανοσυμμορίες μας δυναστεύουν, οι πόρνες κάνουν πάρτυ κάθε βράδυ, οι κλοπές αυξάνονται...και η αστυνομία διακοσμεί την περιοχή...ο Δήμος δυστυχώς αδυνατεί να βρει έμμεσους τρόπους να βάλει τα πράγματα σε τάξη (δεν είναι κι εύκολο)...πάω ν αγοράσω όπλο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μακάρι, φίλε μου, να διακοσμούσε η αστυνομία την περιοχή...κάτι θα ήταν κι αυτό...Δυστυχώς, μετά από αποφάσεις αρμοδίων(;),διακοσμεί μια περιοχή που ακόμα και η πρόσβαση είναι δύσκολη για το Μοσχατιώτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δηλαδη το αστυνομικο τμημα τι να εκανε ? Να πηγαινει να συλαμβανει παιδια επειδη υπαρχουν καποια κακομαθημενα ? για αυτο ειναι οι πλατειες για να καθεται ο κοσμος. Τωρα αυτα τα σχολια με τα χαρτια και τις εξατμισεις δεν μπορω να τις καταλαβω ουτε τι σχεση εχουν ουτε που αποσκοπουνε. Μακαρι να μην γυρισει ποτε το αστυνομικο τμημα στο κεντρο της πολης μας εχουμε αρκετα γουρουνια δεν θελουμε αλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. συγχαρητήρια για την παιδεία σου, αγαπητέ συμπολίτη...τέτοια σχόλια, φυσικά σε...χοιροστάσιο παραπέμπουν!Εύγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 2.47 νομιζω οτι το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να την κανεις σιγα σιγα απο το Μοσχατο αν θεωρεις γουρουνια τους συμπολιτες σου και τους αστυνομικους που η απουσια τους απο το κεντρο της πολης ειναι κυρια αιτια που καταντησε ετσι το Μοσχατο!!!Τις μπανανες σου και σε αλλο δεντρο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μα γιατί δεν λέει κανείς πως το παιδί που έφαγε το ξύλο ήταν το παιδί δημοτικού συμβούλου, αν ήταν το δικό σας θα γινόταν σαματάς?
    Για την βια και τις ουσίες στην πλατεία δεν ήξεραν?
    ΤΩΡΑ ας το μάθουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φαίνεται πως ο 'κύριος' 2.47 είναι ένας από το συνάφι...Από τους θρασύδειλους που περισσεύουν σε αυτόν τον τόπο και εκδηλώνουν τη μαγκιά τους μόνο όταν είναι κοπάδι...Εμένα το παιδί μου έχει κινδυνεύσει 2 φορές από μηχανάκια ΕΠΙ της πλατείας Μεταμόρφωσης κι ενώ το κράταγα (πρόλαβα να το τραβήξω γι αυτό σώθηκε...). Ακόμα και η συγγνώμη (που ποτέ δεν άκουσα βέβαια...) δεν φέρνει μια ζωή πίσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. συγνωμη αλλα ολοι εσεις γιατι παρεξηγηθηκατε ετσι και κατηγορειτε εναν ανθρωπο δεν νομιζω να ειπε εσας γουρουνια. ΔΦ τι εννοεις εχει κινδυνεψει και εσυ τον εσωσες ? μηπως ολοι μας τα παραλεμε λιγο ? Σιγουρα οι νεοι με τα μηχανακια ειναι καπως ενοχλητικοι αλλα δεν θα ξεσπασουμε πανω τους για τα προβληματα μας. Ανωνυμε 4.10 τοσο πολυ ενοχληθηκες και αρχισες να μιλας για μπανανες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητέ συμπολίτη 4:10 μ.μ. σε ευχαριστω που με επιβεβαιωνεις.
    Μη αγαπητε συμπολιτη 5:00 μ.μ. αν νομιζεις οτι το μοσχατο καταντησε ετσι επειδη δεν εχει αστυνομικο τμημα μεσα στην πολη τοτε θα σου πω οτι το μοσχατο καταντησε ετσι γιατι μενουν ανθρωποι σαν εσενα. ( για να μην πω τιποτα χειροτερο για τις μπανανες. )
    Συμφωνω με τον ανωνυμο 5:26 μ.μ. και μαλλον και ολοι το ξερετε και εδω ταιριαζει το συναφι. ΔΦ αν εχεις σωσει το παιδι σου 2 φορες εσυ δεν εισαι πατερας εσυ εισαι σουπερ ηρωας, Ανωνυμε 11:46 μ.μ. ολοι μας περναμε απο ολες τις ηλικιες σιγουρα και εσυ και ολοι μας στην εφηβια ειχαμε πιο ακραιες αντιδρασεις που αν υπαρχουν καποια ορια ειναι επιτρεπτες.

    Προς ολους και ειδικα προς τον ανωνυμο 4:10 μ.μ. που ξερει για την παιδεια μου. Καλυτερα η παιδεια που εχω, παρα να καθομαι να ξεκατινιαζομαι σε καθε αρθρο του moschato live οπως κανετε ολοι εσεις. Και κατι ακομα ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΕΤΣΙ ΚΥΡΙΟΙ πρωτα κοιταμε την καμπουρα μας και μετα κρινουμε τους αλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ανάξιος σχολιασμού ο λόγος σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς κύριους 11.46 6/9 και 9.37 7/9. Εξήγηση (ειδικά προς τον είρωνα) : και στις δύο περιπτώσεις το παιδί περπάταγε δίπλα μου και το κράταγα από το χέρι, είχα την τύχη (γιατί τα παιδιά τελικά έχουν άγγελο) να αντιληφθώ εγκαίρως το μηχανάκι που πέρασε - τελικά - ξυστά μου και να τραβήξω γρήγορα το παιδί από το δρόμο του. Μάλιστα τη δεύτερη φορά ο οδηγός αντέδρασε τελευταία στιγμή κι έκανε βουτιά τρώγοντας τα μούτρα του (ας του το πιστώσουμε αυτό). Αντί για συγγνώμη σηκώθηκε, σκουπίστηκε, και στο σχόλιο μου 'Πας καλά άνθρωπέ μου ;' η απάντηση ήταν 'έ , δεν έγινε τίποτα...'. Σημειώσεις : 1) και τις 2 περιπτώσεις περπάταγα μπροστά στην εκκλησία στη Μεταμόρφωση κρατώντας το παιδί από το χέρι,το παιδί τότε ήταν γύρω στα 2,5 (και τα δύο περιστατικά είχαν γίνει κοντά χρονικά) 2) και τα δύο άτομα οδηγούσαν με -αναλογικά - υπερβολική ταχύτητα (γκάζωμα)επί της πλατείας 3) Οδηγώ μηχανάκι/μηχανές από τα 14 - με δίπλωμα πάντα - τέτοιες γαϊδουριές δεν έχω κάνει ...Κι αν όντως τα 'παιδιά με τα μηχανάκια' είναι εντάξει - θα πρέπει να συμβάλλουν στο να 'καθαρίσει' η εικόνα τους, αντί να έχουν το νού τους να βγουν από πάνω (δηλαδή με τη νοοτροπία που έχει γαλουχηθεί το 90% αυτού του λαού-ξέρεις-ποιος-είμαι-εγώ-ρε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. θα απολογηθείς σε κάποιον που σε ειρωνεύεται γιατι προστατευσες το παιδί σου;πολύ του είναι που του απαντάμε. Τέλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Eγώ είμαι ο κύριος 9.37 7/9. (είρωνας)
    καλά δεν περίμενα κάποια τόσο αναλυτική εξήγηση για να το λες έτσι θα είναι. Ξαφνικά με κατηγορείτε ότι έβρισα τους συμπολίτες μου. Με αυτήν την λογική και εσείς βρίζετε τους συμπολίτες σας, τα παιδιά με τα μηχανάκια όπως τα αποκαλείτε στο Μοσχάτο μένουν. Εσείς λοιπόν που έχετε παιδεία και είστε σοβαροί άνθρωποι μιλάτε για μπανάνες για θρασύδειλους και αλλά τέτοια (Δ.Φ. δεν πάει μόνο για σένα αυτό ) Να συμβάλουν να καθαρίσει η εικόνα τους τι εννοείς? Να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους ? Τη νοοτροπία αυτού του λαού την βλέπεις παντού ακόμα και σε ένα blog ενημέρωσης όπως εδω. Δ.Φ. για τους δικού σου λόγους κρίνεις τα παιδιά αυτά, για τους δικούς μου λόγους κρίνω την αστυνομία. Έχει προσπαθήσει κανείς να μιλήσει με αυτά τα παιδιά, η αλλιώς έχει παιδιά στην ηλικία τους ? Δεν το πιστεύω. Και να ξέρετε κύριοι ότι όλοι μας ευθυνόμαστε για τις παρατυπίες αυτών των παιδιών και όλοι μας ευθυνόμαστε για την ζωή που θα κάνουν τα παιδιά αυτά. Σας αφήνω στην μιζέρια σας, σας αφήνω να σχολιάζετε και να κατακρίνετε κόσμο που δεν γνωρίζετε και που ούτε θα γνωρίσετε γιατί είστε αυτοί που είστε. Δεν έχω κάτι προσωπικό με κανέναν αλλά χαίρομαι γιατί δεν είστε άνθρωποι του περιβάλλοντος μου.

    Κ.Τ στο επιστρέφω γιατί δεν μας είπες και τίποτα. Προφανώς δεν έχεις μάθει ακόμα να γράφεις στον υπολογιστή. Πολύ τεχνολογία για την ηλικία που είσαι και για τα πιστεύω σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αγαπητέ έκρινα με βάσει αυτό που μου συνέβη (δις). Δεν συχνάζω πια στην πλατεία δημαρχείου. Απευθύνεται κυρίως σε γονείς που αγαπούν μόνο τον καφέ, εγώ τα παιδιά μου τα πηγαίνω στις κούνιες ή σε άλλα ενδιαφέροντα γι αυτά μέρη που σίγουρα δεν είναι η εν λόγω πλατεία...Όπως είδες μίλησα με τον ένα και είδες την απάντηση...Θα προτιμούσα να μιλήσω με τους γονείς τους αφού σε αυτή την ηλικία (13-15) το παιδί σπάνια είναι υπόλογο για τις πράξεις του...Το σχόλιο μου για τον τσαμπουκά του 'κοπαδιού' ισχύει. Όταν είμαστε πολλοί είμαστε μάγκες και ενδεχομένως προκλητικοί....Είναι γεγονός ότι γενικεύω αλλά δε μιλάω για πράγματα που δεν έχω ζήσει....Ευχαριστώ για τον διάλογο...(και δεν είναι ειρωνικό αυτό...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εχω μάθει όμως ότι η "πολύ" τεχνολογία σου θέλει δύο λ και η...Καλή πρόοδο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εγω λοιπον που μιλησα για τις μπανανες θα ξαναπω οτι απο ψευτοαναρχικους και "προοδευτικους" το Μοσχατο εχει καταντησει οπως εχει καταντησει και απο αυτους κινδυνευει και οχι απο οικογενειαρχες με επιχειρησεις πολλων χρονων στο Μοσχατο.Αν σας ενοχλει τοσο πολυ η αστυνομια και η ευνομια να πατε στα Εξαρχεια και στα Ζωνιανα να αναπτυξετε τις θεωριες σας περι γουρουνιων και επιτρεψτε(αν θελετε βεβαια...)μια σωστη αστυνομευση στην πολη μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το παρατραβήξατε το θέμα! Έλεος!
    Σίγουρα κάποια παιδιά(?) με τα μηχανάκια
    το παρατραβάνε, αλλά μέσα στο πνεύμα της εποχής.
    (Κάνω ότι γουστάρω και όλοι οι άλλοι να πάνε να
    @@@@θούν). Σίγουρα οι μπάφοι πάνε κι έρχονται δίπλα
    στη καφετέρια. Σίγουρα κάποιοι ψευτόμαγκες απαιτούν
    1 και 2 ευρώ από τους πιο μικρούς. Αλλά ας μη το κάνουμε
    και μέγα θέμα. Σημεία των καιρών είναι.
    Δυστυχώς η πάνω πλατεία έχει γίνει ψιλογκέτο.
    Εγώ είμαι 50άρης και δεν παίζω εκεί, αλλά ο γιός
    μου που είναι 14 την έκοψε τη πλατεία. ή μαλλον
    του την κόψανε τα καλόπαιδα. Ο καθένας εύκολα
    βγάζει συμπέρασμα. Αν είναι να γίνει στέκι συμμορίας
    ευχαριστώ δεν θα πάρω. Καθίστε μόνοι σας
    και αυτοαπομονοθείτε. Αλλά η ζωή δεν είναι αυτό
    το πράγμα! Η πλατείες είναι μέρος για παρέα και
    όχι για εκτόνωση. Όσο πιο νωρίς το καταλάβετε
    τόσο καλύτερα για όλους. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
    Η ελευθερία του καθενός τελειώνει εκεί που
    αρχίζει η ελευθερία του άλλου. Χωρίς όρια
    ηλικίας και οικογενειακής κατάστασης. Τσίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν θα ήθελα να πάρω το μέρος της μιας ή της άλλης πλευράς, απλά θα ήθελα να κάνω μια επισήμανση. Είμαι 33 ετών και "παιδί της πλατείας" τη δεκαετία του '90. Επειδή καθόμαστε εκεί σε καθημερινή βάση, γελούσαμε δυνατά και καπνίζαμε, πολλοί μας είχαν προσφωνήσει ως "αλήτες", "πρεζάκια", "καθάρματα" και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Φυσικά, το οτιδήποτε γινόταν εκεί (σπασμένες ζαρντινιέρες, γκράφιτι, σκουπίδια κλπ.) το χρεωνόμαστε εμείς. Εκτός από τις φραστικές επιθέσεις που δεχόμαστε, μας είχαν κυνηγήσει και καταβρέξει με λάστιχα ποτίσματος. Κι όμως, εμείς απλώς καθόμαστε εκεί, ήταν το στέκι μας, η πλατεία μας, η "φωλιά μας"...
    Δεν αμφιβάλλω απόλυτα για τις διαμαρτυρίες των κατοίκων ούτε και φυσικά αμφισβητώ το περιστατικό με το παιδί που ληστέψανε. Απλώς φοβάμαι ότι, όπως σε πάρα πολλές περιπτώσεις, έτσι κι εδώ, επικρατεί αρκετή δόση υπερβολής που -ίσως- λειτουργεί καταλυτικά στο να "παίρνει η μπάλα" όποιον βρεθεί εκεί.
    Ίσως τα "παιδιά με τα μηχανάκια", όπως τα αποκαλείτε να μην είναι οι υπαίτιοι. Καλό θα ήταν και για τα παιδιά αλλά και για εσάς τους ίδιους, να το ψάξετε το θέμα. Είναι κρίμα να κατηγορείτε όποιον βρίσκετε εύκαιρο, μόνο και μόνο γιατί σας βολεύει. Αν είδατε κάποιον από αυτούς να κάνει κάτι κακό, αν κοινώς υπήρξατε μάρτυρες σε ένα τέτοιο περιστατικό, μπορείτε να προσφύγετε στην αστυνομία και να κάνετε επώνυμη καταγγελία ή και μήνυση ακόμη, διεκδικώντας το δίκιο σας! Το να βρίζετε και να κυνηγάτε όμως τα παιδιά, αν μη τι άλλο δεν σας κάνει πολιτισμένους.
    Σκεφτείτε λίγο, μπείτε στη θέση τους, κάποτε κι εσείς ήσαστε στην ηλικία τους. Όλοι περάσαμε από εκείνα τα χρόνια. Όλοι είχαμε ένα στέκι και πάντα υπήχε ένας "κακός / γεροπαράξενος / στριμμένος" που μας κυνηγούσε... Φανταζόσαστε ποτέ ότι κάποτε παίρνατε τη θέση του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλημέρα κύριοι είμαι ο γνωστός σεσημασμένος 2.47 αναρχικός κλπαιδο που τα σχόλια μου παραπέμπουν σε χοιροστάσιο, με τις μπανάνες μου, που γίνομαι νταής , αγράμματος, πρεζάκι από τα Ζωνιανά και μπήκα να μιλήσω λίγο με εσάς να πάρω λίγο από την αύρα σας, γνωστοί οικογενειάρχες με παιδεία πάνω απ όλα, που τα προβλήματα τους πλέον είναι η πλατεία του δημαρχείου.

    Δ.Φ και εγώ ευχαριστώ για τον διάλογο και ας διαφωνούμε, χρειάζεται και αυτό.

    Προς όλους . Συνεχίζω να πιστεύω ότι οι πλατείες είναι για όλους και αν σας ενοχλούν 5 παιδιά τα οποία έχουν <> δεν είναι σωστή λύση να θέλετε να φύγουν όλα τα παιδιά.

    Προς Κ.Τ. Αν από όλα τα παραπάνω εσύ κατάλαβες ότι έχω κάνει ένα ορθογραφικό λάθος τότε μπράβο σου σκέψου όμως ότι όταν κάποιος μιλάει μαζί σου, μόνο για ποσότητα μπορεί να μιλήσει, έτσι έχετε μάθει εκεί στο χωριό που κόβετε τον πατσά με το ψαλίδι οπότε ήμουν σωστός, <>. Η λες να μην προοδεύω γιατί σύμφωνα με εσένα είμαι αγράμματος.

    Ανώνυμε 4:59 μ.μ. παίξε με τις μπανάνες σου εσύ Γιατί έχεις καταντήσει κουραστικός. Έχεις πλάσει μια ιστορία στο μυαλό σου και μιλάς για αναρχικούς και Ζωνιανα που ακόμα δεν έχω καταλάβει τι θες να πεις. Και είμαι και πολύ ευγενικός γιατί ακόμα δεν σου έχω πει αυτό που θέλω με τις μπανάνες. Επίσης δεν κατάλαβα γιατί μας αναφέρεις τους οικογενειάρχες με επιχειρήσεις πολλών χρόνων στο Μοσχάτο. Στο Μοσχάτο υπάρχει πολύς κόσμος διαφόρων αστικών τάξεων και διαφόρων ηλικιών. Αν έχεις και ένα μαγαζί δεν είσαι κάτι παραπάνω από κάποιον άλλον. Σίγουρα εσύ μπορείς να νιώθεις ότι είσαι σπουδαίος αλλά η αλήθεια είναι άλλη..

    Σ.Λ εσύ έχεις χάσει τελείως την μπάλα βαλε το κεφάλι σου κάτω από μια βρύση και περίμενε 5 λεπτά. Σίγουρα θα είσαι καλύτερα μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ηρεμία, βρε παιδιά, μας συμβαίνουν σοβαρότερα στη ζωή μας...Ας μην ξεσπάμε ο ένας στον άλλο...Ανώνυμε 2.47, ακόμα και δίκιο να έχεις, το χάνεις μιλώντας έτσι.Οι εκφράσεις σου είναι λίγο ακραίες...(μάλλον λόγω του νεαρού της ηλικίας σου και γι' αυτό δικαιολογείσαι). ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!Μη δίνετε συνέχεια.Χάνουμε την ουσία του θέματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Το αν ειμαι σπουδαιος ασε να το κρινουν αλλοι και δε με νοιαζει κιολας και να μην ειμαι.Μου φτανει που ειμαι χρησιμος!!!Αν νομιζεις οτι ΕΣΥ γινεσαι σπουδαιος επειδη σου απαντησαν 10-15 ανθρωποι και σου εδωσαν λιγη σημασια πλανασαι πλανην οικτρα!!!Περαστικα σου!!!!Και αν σε ενοχλησαν τοσο πολυ οι μπανανες να ανακαλεσω ρε ανθρωπε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Φάνη , Δεκτό για την αντίδραση μου απλά, δέχτηκα ένα πόλεμο χαρακτηρισμών επειδή κάποιοι έτσι περνάνε την ώρα τους. Αν δεις τα σχόλια μου απλά επιστρέφω ότι μου λένε και το νεαρό της ηλικίας όπως λες δεν είναι όσο νεαρό νομίζεις . Η ουσία έχει χαθεί από νωρίς όταν βγάζουμε το Μοσχάτο Τέξας.

    Ανώνυμε μεγάλο-οικογενειάρχη που μοιράζεις μπανάνες. Εγώ δεν είπα ποτέ αν είμαι σπουδαίος. Εσύ μου είπες να πάρω τις μπανάνες μου, με είπες ψευτοαναρχικο, και αλλά, ενώ εσύ έχεις την ιδιότητα του << οικογενειάρχες με επιχειρήσεις πολλών χρόνων στο Μοσχάτο>> . Μου λες ότι νιώθω σπουδαίος επειδή << 10-15 άνθρωποι σου έδωσαν λίγη σημασία >> και είχα πει πιο νωρίς ότι άνθρωποι του δικού σου σιναφιού ευτυχώς δεν υπάρχουν στον κύκλο μου. Το αν είσαι χρήσιμος κάπου όπως λες , μπορεί, δεν μου πέφτει και λόγος. Πιασε τις μπανάνες και σταμάτα να γράφεις γιατί λες αρλούμπες. (γενικότερα στα σχόλια μου έχω πέσει στο επίπεδο σου για να επικοινωνούμε καλύτερα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αγαπητέ μου φίλε 3:56, διάβασα με μεγάλη προσοχή όλες τις άνω δημοσιεύσεις σου! Μα, γιατί τα βάζεις με τους επιφανείς επιχειρηματίες της πόλης μας; Δεν είμαστε όλοι ίσα κι όμοια!!! Θα έπρεπε να γνωρίζεις πως ένας καταστηματάρχης στο Μοσχάτο (γιατί μόνο εδώ συμβαίνουν αυτά) έχει πολλά περισσότερα δικαιώματα από έναν απλό κάτοικο-υπαλληλάκο ή ακόμη χειρότερα άνεργο.
    Το Μοσχάτο το θεωρούν τσιφλίκι τους χρόοοοονια τώρα!!! Τα πεζοδρόμια έξω από τα μαγαζιά τους τους ανήκουν δικαιωματικά, μετά από τόσα χρόνια στο χώρο! Χάρη σου κάνουν που σε αφήνουν να περπατάς επάνω. Να λες κι ευχαριστώ που σε κάποιες περιπτώσεις σου αφήνουν ένα διαδρομάκι ίσα να περνάς, και δεν σε αναγκάζουν να κατέβεις στο δρόμο!... Όσο για το αυτοκίνητό σου, καλύτερα να το βάλεις... (να μην πω που), πάντως όχι μπροστά από τα μαγαζιά των επιχειρηματιών συμπολιτών μας! Απαγορεύεται, περιμένουν μονίμως φορτηγό να ξεφορτώσουν!!! Άσε το καρεκλάκι τους να λιάζεται στο δρόμο και κάνε 10 κύκλους να παρκάρεις το σαράβαλο...
    Όπως καταλαβαίνεις, οι επιχειρηματίες συμπολίτες μας, με τέτοιο επίπεδο έχουν άποψη και για τις πλατείες, και για τους πεζόδρομους, και για τα πάρκα και για όλους τους δημοσιους χώρους της πόλης μας. Και φυσικά η άποψή τους έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από από τη δική σου. Απορώ πώς στις πρόσφατες Δημοτικές Εκλογές δεν τους έδωσαν διπλή ψήφο! Έτσι θα έπρεπε!...

    Αρα φίλε μου, τσάμπα μιλάς... Τσάμπα τους τα χώνεις. Αφού είσαι κατώτερος, όπως και να το κάνουμε!... Τι δουλειά έχεις εσύ σε ξένα χωράφια; Τι λόγος να σου πέφτει άραγε;

    Α, ρε πειναλέοι... Εσείς καταντήσατε το Μοσχάτο στα χάλια που είναι τώρα, και έχετε και το θράσος να βγαίνετε και να παρακαλάτε και για μείωση ενοικίων... Τσάμπα μάγκες, κάνετε τσαμπουκάδες εκεί που νομίζετε ότι σας παίρνει, επικαλείστε την "τρύπα" σας στη λεωφόρο για να σας δώσουμε και λίγη σημασία αλλά στην πραγματικότητα δεν έχετε δεύτερο βρακί να βάλετε... Επικαλείστε την "επιχειρηματική" σας ιδιότητα (εσείς κι ο Βγενόπουλος) αντί για επιχειρήματα νομίζοντας πως έτσι θα ασπαστούμε πιο εύκολα τη γνώμη σας... Κρίμα για την κατάντια σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή