Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Ευθυμίου, Δαμηλάκος και Σπανάκης στην ΠΕΔ

Στο χθεσινό (8/9) Δημοτικό Συμβούλιο, υπήρχε μόνο ένα θέμα, η ψηφοφορία για αντιπρόσωπους από τον Δήμο Μοσχάτου - Ταύρου στην νεοσύστατη ΠΕΔ (Περιφερειακή Ένωση Δήμων).

Εκτός από τον Δήμαρχο Μοσχάτου - Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου, που έχει θέση στην ΠΕΔ λόγω ιδιότητας, ο πλειοψηφών συνδυασμός είχε δικαίωμα ενός αντιπροσώπου ακόμα, ενώ ένας αντιπρόσωπος θα πήγαινε από την παράταξη της μείζονος πλειοψηφίας, αυτήν του Βασίλη Σπανάκη.

Από την πλειοψηφία, προτάθηκε και υπερψηφίστηκε ο Αντιδήμαρχος, Γιώργος Δαμηλάκος. Η ψηφοφορία όμως δεν έγινε χωρίς διαρροές, καθώς το αποτέλεσμα ήταν 11 ψήφοι υπέρ του κ. Δαμηλάκου και 8 λευκά (απουσίαζε ο κ. Καζάλας και επί τη ευκαιρία να του ευχηθούμε περαστικά για την μικρή περιπέτεια που πέρασε), αποτέλεσμα που, αν μη τι άλλο, προξενεί εντύπωση.

Ο κ. Σπανάκης, στην ψηφοφορία που έγινε για την δικιά του υποψηφιότητα, είχε το απόλυτο των ψήφων, με 5 σταυρούς. Οι υπόλοιπες παρατάξεις απουσίαζαν από την ψηφοφορία, καθώς κατήγγειλαν την διαδικασία ως αντιδημοκρατική.

2 σχόλια:

  1. Εδώ ο κόσμος καίγεται και κάποιοι "ψήνουν" διαρροές και κονταροχτυπιούνται για οφίτσια και καρέκλες.
    Μήπως να κοιτούσατε να μειώνατε τα δημοτικά τέλη σε τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες;
    Έχετε πάρει χαμπάρι ότι σε λίγο θα τρώμε ο ένας τον άλλο;
    Έχετε δει αν μπορεί να περάσει μια μάνα με ένα παιδικό καρότσι από τα πεζοδρόμια και τις ράμπες;
    Οι φρεσκοβαμμένες διαβάσεις πεζών σας μάραναν. Το ότι όλοι παρκάρουν πάνω σε αυτές και οι Δημοτικοί Αστυνόμοι κάθονται στο δημαρχείο χωρίς να κάνουν τίποτα το θεωρείτε ασήμαντο!
    Το ότι σε όλες οι ράμπες στα πεζοδρόμια (και ειδικά εκεί που είναι το Κέντρο Υποδοχής Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες στην Αγίου Κωνσταντίνου και Πίνδου) δε σας απασχολεί καθόλου;

    Ας καταλάβετε επιτέλους ότι δε βρέχει.
    Σας φτύνουν...
    ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. einai toso polu to ftusimo pou nomizoun oti einai broxh file foth alla exei o kairos gurismata

    ΑπάντησηΔιαγραφή