Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Με το ασθενοφόρο στις ιερόδουλες στο Μοσχάτο (φωτό)

Μια απίστευτη φωτογραφία έχει καταγράψει κάτοικος της περιοχής απέναντι από το 2ο Γυμνάσιο Μοσχάτου (στη συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Ποσειδώνος), τα ξημερώματα του Σαββάτου, 10/9.

Οδηγός ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, εν ώρα υπηρεσίας, την ώρα που οδηγεί το ασθενοφόρο, είναι στο σημείο που είναι μαζεμένες οι ιερόδουλες και συζητάει μαζί τους (ποιος ξέρει τι...)!

Τι άλλο να πούμε; Ελπίζουμε να μην είχε κάποιον άρρωστο μέσα στο ασθενοφόρο!

Ιδού η φωτογραφία (κλικ για να την δείτε σε πραγματικό μέγεθος):


9 σχόλια:

  1. Είστε κακεντρεχείς. Ο άνθρωπος με αίσθημα υπευθυνότητας πήγε να δει αν τα κορίτσια είναι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είσαστε υπερβολικοί, μια φωτογραφία δεν σημαίνει απολύτος τίποτα, μπορεί να είχανε πάρει τηλέφωνο απο την περιοχή και να ρωτάγανε πληροφορίες οι άνθρωποι. Το ότι κάποιες κοπέλες επιλέγουνε να κάνουνε την συγκεκριμένη εργασία, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να ζητήσεις κάποια βοήθεια ή να κάνεις μια απλή ερώτηση, ψυχή έχουνε και αυτές οι κοπέλες, άνθρωποι είναι, δεν θα πάθεις τίποτα άμα ρωτήσεις πχ αν άκουσαν κάτι ή που είναι η τάδε οδός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξεχνάτε ότι εδώ και κάποια χρόνια η νομοθεσία προβλέπει τον τεχνικό και τον ιατρό στο χώρο εργασίας. Μαντέψτε ποιός από τους δύο είναι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε παιδια λετε να ειχαν ασθενη μεσα? αν ειναι δυνατον . αποκλειεται. Ε ωραια κατσανε και μιλησανε και 2 λεπτα , και τι εγινε? Εγω δεν βρισκω κατι το μεμπτο. Μπορει να τις ρωτησανε αν θελουνε τιποτα, μηπως δεν αισθανονται καλα και τετοια. Καλα κανανε μπραβο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εσύ ο τελευταίος ανώνυμος πρέπει να είσαι από την βόρεια Ευρώπη... πολύ πολιτισμός αδερφάκι μου! Να είσαι καλά πάντως με έκανες και γέλασα...
    ΓΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ρε παιδια πολυ θεμα το εχετε κανει. μια χαρα ειναι τα κοριτσια τι σας ενοχλουνε? που να τρεχουμε τωρα στο κεντρο εχει αναιβει και βενζινη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εσυ ο ανωνυμος 14 Σεπτεμβρίου 2011 5:21 μ.μ. πρεπει να εισαι απο την ουγκαντα. Τι λες να κανουμε κατα την γνωμη σου? Να τις δεσουμε ολες μαζι και να τις πετροβολησουμε? Γελας ευκολα παντως αυτο ειναι καλο, δεν χρειαζεσαι προσπαθεια, βρηκες πολυ κωμικο αυτο που ειπα, χωρις να πω κατι αστειο. εισαι Γελαδερος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. to thema den einai ta <> alla o karagiozis pou plironete gia to asthenoforo.
    fantasou ti kanei tis ypoloipes wres!

    ΑπάντησηΔιαγραφή