Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Εγκαινιάστηκε το Σπίτι στο Μοσχάτο για "Το Χαμόγελο του Παιδιού"

Χθες (28/9), στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου έγιναν τα εγκαίνια του νέου Σπιτιού του Σωματείου "Το Χαμόγελο του Παιδιού". Το Σπίτι βρίσκεται στην οδό Δροσίνης 15 στο Μοσχάτο.

Ας δούμε το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε το Σωματείο για τα χθεσινά εγκαίνια:

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

Σήμερα, Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου μας σπιτιού στο Μοσχάτο.

Χάρη στις χορηγίες εταιρειών και την αμέριστη υποστήριξη του Δήμου Μοσχάτου Ταύρου, καταφέραμε στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, να πραγματοποιήσουμε μία όμορφη εκδήλωση αφιερωμένη στα παιδιά μας και τους σημαντικούς χορηγούς μας που έκαναν το νέο σπίτι πραγματικότητα.

Αρχικά, στο Νέο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μοσχάτου Ταύρου παρουσιάστηκε από την κα. Νόνη Δούνια το νέο μας σπίτι και παράλληλα τιμήσαμε τους σημαντικούς μας υποστηρικτές.

Ενεργό ρόλο είχαν τα παιδιά μας που με μεγάλη χαρά συμμετείχαν παρουσιάζοντας τα ίδια το νέο τους σπίτι αλλά και όλους όσοι συμμετείχαν στην υλοποίηση του σημαντικού αυτού έργου!

Η γιορτή μας συνεχίστηκε στο νέο μας σπίτι με τον Αγιασμό και την κοπή της κορδέλας.

Το σπίτι μας σήμερα άνοιξε και επίσημα την «αγκαλιά» του στα 25 παιδιά μας, από 2,5 έως και 18 ετών, που μέχρι πρότινος μεγάλωναν στο σπίτι μας στη Νίκαια.

Λίγα λόγια για το νέο μας σπίτι στο Μοσχάτο:

Το σπίτι μας ξεκίνησε από την δωρεά μίας μονοκατοικίας από την κα. Αλεξάνδρα Νίκα. Το σπίτι αυτό κατεδαφίστηκε και τη θέση του πήρε ένα τετραώροφο, ολοκαίνουργιο, λειτουργικό και ικανό να στεγάσει 25 παιδιά, διαφόρων ηλικιών.

Το νέο μας σπίτι έγινε πραγματικότητα χάρη στη συμμετοχή των GOODY’S με το ARGOUDAKI το 2008 και του Ελβετικού Οργανισμού LIMMAT FOUNDATION. Σημαντική και καθοριστική, όμως, ήταν και η συμμετοχή της Τεχνικής εταιρείας ΕΜΒΑΤΗΣ Α.Ε., η οποία προσέφερε όλες τις υπηρεσίες της δωρεάν.

Ωστόσο, το σπίτι ολοκληρώθηκε χάρη στη συμμετοχή και πολλών άλλων εταιρειών και ιδιωτών, οι οποίοι συνέβαλαν προσφέροντας είδη και υπηρεσίες δωρεάν.

Σημείωση Μοσχάτο Live!: Σε λίγο θα δημοσιεύσουμε περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση και τον αγιασμό.

2 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια όλων.
    Επιτέλους και κάτι με ανθρωπιά στην πόλη μας.
    Αισθάνομαι χαρά που αρκετές μητέρες από το σχολείο μας υποστηρίξαμε κατά κάποιο τρόπο το Χαμόγελο αγοράζοντας φανατικά τα τετράδια του Χαμόγελου από το βιβλιοπωλείο της Χρυσοστόμου Σμύρνης,της κυρίας Ντεγκά με την ζωγραφική. Πώς μπορούμε να συνεισφέρουμε κάτι περισσότερο;
    Χρειάζονται εθελοντές;Πρέπει να απευθυνθούμε στο Χαμόγελο ή στον Δήμο;Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλε\φιλη \9\2011 10:07μ.μ.

    Συγχαρητηρια για την ευαισθησια σου.
    Το σπιτι του Χαμογελου, ειναι στην οδο Δροσινης 15. Απο εκει θα παρεις οσες πληροφοριες θελεις.Αν μου επιτρεπεις, η κυρια στο βιβλιοπωλειο δεν ονομαζεται Ντεγκα. ΕΝΤΓΑΡ ΝΤΕΓΚΑ ονομαζοταν ενας μεγαλος Γαλλος ζωγραφος και γλυπτης και προς τιμη του ονομαστηκε το βιβλιοπωλειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή