Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Την μείωση στα δημοτικά τέλη θα συζητήσει το Δημοτικό Συμβούλιο

Συνεδριάζει απόψε, Παρασκευή 18/11 και ώρα 17:30 το Δημοτικό Συμβούλιο Μοσχάτου - Ταύρου, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (Κοραή 51).

Ανάμεσα στα θέματα που πρόκειται να συζητηθούν είναι η μείωση των δημοτικών τελών στις Ευπαθείς Κοινωνικά Ομάδες. Για να δείτε τις εισηγήσεις των θεμάτων που πρόκειται να συζητηθούν σήμερα, κάντε κλικ εδώ, αφού πλέον ο Δήμος Μοσχάτου - Ταύρου τις αναρτά στο διαδίκτυο, στην επίσημη ιστοσελίδα του.

Δείτε όλα τα θέματα του αποψινού Δημοτικού Συμβουλίου:

1. Έγκριση Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας Δήμου Μοσχάτου Ταύρου.

2. Έλεγχος των αποτελεσμάτων εκτέλεσης του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2011, από 1/01/2011 έως και 30/09/2011.

3. Λήψη απόφασης για τα Δημοτικά τέλη Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων.

4. Λήψη απόφασης για την οικονομική ενίσχυση των απόρων.

5. Λήψη απόφασης για την απευθείας ανάθεση προμήθειας καυσίμων.

6. Λήψη απόφασης για απόδοση ποσού ευρώ 5.720 στις σχολικές επιτροπές Μοσχάτου – Ταύρου για αποζημίωση εθελοντών  Σχολικών  Τροχονόμων δευτέρου τριμήνου Απρίλιος-Ιούνιος 2011.

7. ΄Εκφραση σύμφωνης γνώμης για την έγκριση προϋπολογισμού οικ. έτους   2011 του Ν.Π.Δ.Δ. «ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» Δήμου Μοσχάτου –Tαύρου.

8. Απαλλαγή ή μη του νομικού προσώπου ιδιωτικού δικαίου με την επωνυμία «Ίδρυμα  Μείζονος Ελληνισμού» από το ανταποδοτικό τέλος καθαριότητας και φωτισμού.

9. Λήψη απόφασης για την παράταση του χρόνου εκτέλεσης, το έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΑΚΛΑΔΩΣΕΩΝ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ».

10. Λήψη απόφασης επί του με αριθμ. πρωτ. Φ 367/13314/9-11-2011 εγγράφου της Τ.Η.Κ Α.Κ.Τ.Ε. για το έργο  «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΡΟΛΛΕΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟΥ Της ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΡΟΥΦ ΜΕ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΩΝ ΤΡΟΛΛΕΥ».

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΤΕΡΕΚΑΣ

3 σχόλια:

  1. ν.8, γιατί ν απαλλαγεί το ΙΜΕ από τέλη ;;;; Κάνει αποκομιδή μόνο του;;; Εισητηριάκια μια χαρά κόβει... Εξαιρετικό ίδρυμα, να δίνουμε και το καλό παράδειγμα όμως ε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ σωστα το ΙΜΕ να πληρωνει τελη οπως ολοι οι δημοτες μοσχατου-ταυρου.Αλλωστε εχει εσοδα εκατομυριων.Να πληρωνει και μαλιστα για τα σωστα τετραγωνικα που καλυπτει και οχι τα πλασματικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΥΠΑΘΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ,ΟΨΙΜΑ ΤΑ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΕΙΑΣ... ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΑΥΞΗΣΗ 5% ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ--ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΙ ΛΕΛΑΠΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΝ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ,ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΟΠΡΟΒΛΗΤΗ ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ--ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙ??? ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΤΕΡΥΓΕΣ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΕΙΑΣ...ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ...??? ΣΤΕΡΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΣΗ ΝΑ Σ' ΕΙΧΑ ΠΡΩΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή