Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Πρόταση για τα δημοτικά τέλη από τον Βασίλη Σπανάκη

Όπως γράψαμε και νωρίτερα, στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο πρόκειται να συζητηθεί μείωση στα Δημοτικά Τέλη των Ευπαθών Κοινωνικά Ομάδων.

Πέραν από τις προτάσεις της Δημοτικής Αρχής για μείωση στα δημοτικά τέλη σε συγκεκριμένες ομάδες και ο αρχηγός της Αντιπολίτευσης, Βασίλης Σπανάκης, προτείνει τρόπο μείωσης δημοτικών τελών.

Φυσικά, επειδή το θέμα ενδιαφέρει αρκετό κόσμο, θα δημοσιεύσουμε την απόφαση που πρόκειται να πάρει το Δημοτικό Συμβούλιο Μοσχάτου - Ταύρου.

Για την ώρα, σας παρουσιάζουμε τον πίνακα με την πρόταση του Βασίλη Σπανάκη για την μείωση στα δημοτικά τέλη:


3 σχόλια:

  1. Καλό θα ήταν ο κ.Σπανάκης να μας πει από που θα αναπληρώσει ο Δήμος τα χρήματα που δεν θα εισπράξει με αυτές τις απαλλαγές και εκπτώσεις που προτείνει.Διαφορετικά η πρόταση θα είναι ελλιπής μη εφαρμόσιμη και ξεκάθαρα για ψηφοθηρικούς λόγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΣΟΙ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ.ΠΑΙΔΙΑ, ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΩΤΝΗΣ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ 4.500.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΑΠΛΗΡΩΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΔΑΜΗΛΑΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥ ΣΠΑΝΑΚΗ ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμε 9.58 σε παρακαλώ κόψε το ποτό όταν γράφεις και ιδιαίτερα μην το ξεκινάς τόσο πρωϊ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή