Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Απάντηση Ζώταλη στις καταγγελίες της Ένωσης Γονέων

Ο δάσκαλος και κοινοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Άρη Κρεμμύδα, Δημήτρης Ζώταλης, με e-mail που μας απέστειλε, απαντάει στην ανακοίνωση - καταγγελία της Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων Μοσχάτου που δημοσιεύσαμε νωρίτερα.

Αναλυτικά η απάντηση:

Κύριοι της ένωσης γονέων απαντώ στον πανικό σας, για τα όσα διέρευσαν από την περιβόητη συνεδρίασή σας, με τις προτάσεις που έκανα στις 27-9-2011 στο τοπικό συμβούλιο και στη συνέχεια δημοσίευσα στο διαδίκτυο.Επί προσθέτως σας λέγω ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί. Τέλος σας λέγω ότι αντιλαμβάνομαι πλήρως τον πανικό του εργαζόμενου στο δήμο προέδρου της ένωσης κ.Σακελαρίου και κατ επέκταση της ένωσής σας, η οποία ουδέποτε τόλμησε να πάρει θέση σε αυτές τις επίσημες προτάσεις.Γνωρίζετε πάρα πολύ καλά ότι η καταγγελία εναντίον των δντων τέθηκε προς συζήτηση όπως το γνωρίζω και εγώ.Όσο για τους χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπό μου θα με στεναχωρούσαν αν προέρχονταν από ανθρώπους που δεν είχαν ίδιον συμφέρον.Στο δήμο δεν εργάζομαι ούτε εγώ,ούτε η ξαδέρφη μου, ούτε η μητέρα μου ούτε ο κολλητός μου φίλος.

Ανοιχτά Σχολεία: Ναι, αλλά Πώς;..

Τον τελευταίο καιρό γίνεται κάποιος λόγος για ανοικτά σχολεία στους μαθητές και κατά τις απογευματινές ώρες.
Το εγχείρημα είναι αρκετά σοβαρό και θα προσφέρει αρκετά στους μικρούς μαθητές και όχι μόνο.
Το θέμα όμως είναι τι εννοούμε όταν λέμε ΑΝΟΙΚΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.
Εννοούμε ότι ένας γυμναστής με τη βοήθεια από κάποιον ή κάποιους γονείς ανοίγει ένα σχολείο, βάζει μέσα καμμιά 20αριά παιδιά και ασχολείται με κάποιο άθλημα;
Αν εννοούμε αυτό, εγώ το θεωρώ πολύ λίγο και δυστυχώς πρόχειρο.
Όταν στο δικό μου μυαλό έρχεται η σκέψη του ανοικτού σχολείου, αναλογίζομαι πολλά πράγματα, τα οποία και θα προτείνω παρακάτω.
Σήμερα στα σχολεία το μάθημα τελειώνει στις 4.15 μμ, άρα το όποιο πρόγραμμα θα ξεκινάει στις 4.30 μμ.
Κατά τους χειμερινούς μήνες με τον άστατο και κρύο καιρό τα αθλητικά προγράμματα συνήθως δεν ευδοκιμούν μιας και η δουλειά γίνεται κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες και η διάρκεια τις ημέρας είναι πολύ μικρή (μετά βίας μία ώρα κάτω από το φως της ημέρας για το όποιο πρόγραμμα).
Η νύχτα θα προλαβαίνει τα παιδιά στο προαύλιο, γεγονός που κάθε άλλο παρά βοηθά την επιτυχία του προγράμματος.
Αντίθετα θα ήταν πολύ πιο ευδόκιμα άλλα προγράμματα τα οποία θα ωφελούσαν τα μέγιστα τους μαθητές και θα προωθούσαν τη δημιουργική απασχόληση.
Με αυτές λοπόν τις σκέψεις έχω να προτείνω διάφορα προγράμματα τα οποία πιστεύω ακράδαντα ότι θα ευδοκιμήσουν τους χειμερινούς μήνες και θα προσφέρουν τα μέγιστα στα παιδιά.
1. Πρόγραμμα θεατρικής αγωγής με έμφαση στο θεατρικό παιχνίδι, μια φορά την εβδομάδα, για τους μήνες Νοέμβρη, Δεκέμβρη, Γενάρη, Φλεβάρη, Μάρτη. Συνολική διάρκεια προγράμματος 16 ώρες.
2. Πρόγραμμα εικαστικών (ζωγραφική, κατασκευές, πηλός) μια φορά την εβδομάδα, για τους μήνες Νοέμβρη,Δεκέμβρη,Γενάρη,Φλεβάρη,Μάρτη. Συνολική διάρκεια προγράμματος 16 ώρες.
3. Προγραμμα νέων τεχνολογιών, μια φορά την εβδομάδα για τους μήνες Οκτώβρη, Νοέμβρη, Δεκέμβρη, Γενάρη, Φλεβάρη, Μάρτη. Συνολική διάρκεια προγράμματος 22 ώρες.
4. Πρόγραμμα εκμάθησης ξένων γλωσσών δυο φορές την εβδομάδα για τους μήνες Νοέμβρη, Δεκέμβρη, Γενάρη, Φλεβάρη, Μάρτη, Απρίλη. Συνολική διάρκεια προγράμματος 40 ώρες.
5. Πρόγραμμα εκμάθησης σκάκι μια φορά την εβδομάδα για τους μήνες Νοέμβρη, Δεκέμβρη, Γενάρη, Φλεβάρη, Μάρτη. Συνολική διάρκεια προγράμματος 16 ώρες.
6. Πρόγραμμα μουσικής παιδείας, με έμφαση στην εκμάθηση κάποιου οργάνου, δυο φορές την εβδομάδα,για τους μήνες Νοέμβρη, Δεκέμβρη, Γενάρη, Φλεβάρη, Μάρτη, Απρίλη. Συνολική διάρκεια προγράμματος 40 ώρες.
7. Άφησα τελευταίο το Πρόγραμμα Ενισχυτικής Διδασκαλίας, γιατί είναι το πρόγραμμα εκείνο το οποίο βοηθά πολλούς αδύνατους μαθητές, των οποίων οι γονείς αδυνατούν να πληρώσουν κάποιο φροντιστήριο σε αντίθεση με άλλους, έχοντας έτσι δυο μέτρα και δυο σταθμά, στις ίσες ευκαιρίες, που προέρχονται από την ανικανότητα του κράτους, να δώσει ίσες ευκαιρίες,αφού τα προγράμματα ενισχυτικής διδασκαλίας είναι ανύπαρκτα στα δημοτικά.
Πρόγραμμα λοιπόν ενισχυτικής διδασκαλίας δυο ωρών την εβδομάδα για τους μήνες Νοέμβρη, Δεκέμβρη, Γενάρη, Φλεβάρη, Μάρτη, Απρίλη, Μάη. Συνολική διάρκεια 46 ώρες.

ΚΟΣΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ.

Το συνολικό εκτιμώμενο κόστος όλων αυτών των προγραμμάτων που θα επιβαρύνει το δήμο, χωρίς καμμιά συμμετοχή του γονέα, θα φθάσει περίπου στα 7.000 ευρώ ποσό το οποίο θεωρώ ότι είναι αρκετά μικρό αν αναλογιστούμε ότι θα επιφέρει μεγάλη ψυχολογική κυρίως ανακούφιση στις δύσκολες εποχές που ζούμε.
Βέβαια δεν αποκλείεται καθόλου η ιδέα στο να βρεθεί και κάποιος χορηγός που θα συνεισφέρει στο δήμο για τα συγκεκριμένα προγράμματα, ή εθελοντές καθηγητές, με αποτέλεσμα η επιβάρυνση του δήμου να είναι ακόμα χαμηλότερη ή ανύπαρκτη.
Το κόστος για το δήμο πιστεύω ότι δεν είναι καθόλου απαγορευτικό, το αντίθετο μάλιστα μπρος στο έργο το οποίο θα έχει επιτευχθεί.
Οι προτάσεις αυτές αποτελούν προτάσεις προς το δήμο και το δήμαρχο προσωπικά και ευελπιστώ στην μελέτη τους, και την υλοποίησή τους με τις όποιες μετατροπές ή προσθήκες.
Τέλος τα όποια αθλητικά προγράμματα θα μπορούν να γίνουν από τον Μάρτη και έπειτα μέχρι τη λήξη των μαθημάτων, που, και ο καιρός το επιτρέπει και το φως της ημέρας διαρκεί πολύ περισσότερο.

Ο δάσκαλος

24 σχόλια:

  1. Το να πατας στην δουλεια ενος ανθρωπου (που ισχυει) ειναι ιδιο με το να πει καποιος οτι ενας δασκαλος δεν πρεπει να κανει ορθογραφικα λαθη (που εχεις πολλα). Ουσια μηδεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομιζω δασκαλε οτι το εχασες
    Και παλι νομιζω οτι με την εργασια καποιου δεν παιζουμε
    Θα σου προτεινα λιγο σοβαροτητα δεν θα εβλαπτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. re zotali afou tin ekanas tin patata to na zitisis ena signomi tha htan pio antrikio den nomisei,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΘΕΛΕΙ Η Π.......Α ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ.ΒΙΑΣΤΗΚΕΣ ΖΩΤΑΛΗ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ ΤΑ ΕΒΑΛΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΚΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε παγίδευσε ο Μαρέτσικος δάσκαλε.
    Ένα συγγνώμη δεν είναι κακό.
    Ο Μαρέτσικος όπως είδες την έβγαλε απέξω την ουρά και άφησε σε εσένα να φαίνεσαι αναξιόπιστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η προταση του Ζωταλη τι ρολο βαραει απο την στιγμη που ανοιξαν τα σχολεια; Αγαπητε Ζωταλη μην εκτιθεσαι αλλο σε παρακαλω θα επρεπε να χαιρεσαι σαν δασκαλος που ανοιξαν τα σχολεια. Ο Καραβασελας τι λεει για τις αυλες που ανοιξαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δάσκαλε πιστεύεις στο δόγμα| Ο αντίπαλος του αντιπάλου μου, είναι φίλος μου. Όποιος λοιπόν καταφέρεται κατά τής Δημοτικής Αρχής γίνεται φίλος και υιοθετείς άκριτα τις απόψεις του χωρίς καν να ελέγχεις την αλήθεια. Όποιος λειτουργεί έτσι και μιλάει τόσο πολύ επί παντός επιστητού και προσωπικά εκτίθεται και εκθέτει και την σημερινή παράταξη του. Είσαι ένας απλός Κοινοτικός Σύμβουλος και τίποτα παραπάνω.
    Μάγκας ο Μαρέτσικος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγώ ως μητέρα συμφωνώ με τις προτάσεις του κ. Ζώταλη. Δεν ξέρω τι έχει προηγηθεί και ποιά ήταν η έκταση του αλλά δεν με ενδιαφέρει. Λίγο αργά δεν το θυμηθήκατε κύριοι της Ενωσης να ανοίξετε τα σχολεία ??? αυτό το κάνουν χρόνια με τις δραστηριότητες οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων ίσως και καλύτερα από εσάς... δεν θα υπάρχει μόνο με τον αθλητισμό καμία ελάφρυνση για όσους δεν αντέχουν πλέον οικονομικά ... Επίσης να σας θυμίσω ότι όλα τα παιδιά πλέον έχουν ήδη διαμορφώσει το προγραμμά τους και ο χρόνος μάλλον δεν θα τα καλύπτει για να ασχοληθούν με κάτι έξτρα ... Η κίνηση αυτή έπρεπε να είχε γίνει από την αρχή του χρόνου όχι τώρα ... Μήπως θα έπρεπε να ασχοληθείτε με το ότι τα σχολεία δεν έχουν ακόμη πετρέλαιο και τα παιδιά κρυώνουν ?? αφήστε τις αυλες και τα μεγάλα σχέδια και κοιτάχτε πρώτα την ουσία σας παρακαλώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΩΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ ΤΟΝ ΑΥΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ .ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΝΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ . ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΣΑΝ ΜΑΝΑ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ ΔΕ ΣΑΣ ΒΓΗΚΕ ΟΜΩΣ ,Ο ΜΑΡΕΤΣΙΚΟΣ ΕΠΑΙΞΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΑΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ .Ο ΚΑΡΑΒΑΣΕΛΑΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ….ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.΄΄΄΄΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. kirie-kiria 926 kai ego symfono me tis protasis toy k zotali alla thn adia gia na anijoyn ta sxolia poios tha thn dosi .to jerete oti apegoreyete to anigma gia ekpedeutika themata .ti tha pi tote to lobi ton ekpedeutikon'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ερώτηση.
    Κύριοι της ένωσης γονέων τι έχετε καταγγείλει μέχρι σήμερα από τα κακώς κείμενα στην παιδεία.
    Οκ.Ζώταλης σας αναφέρει πάρα πολλά που θα έπρεπε να είχατε καταγγείλει και δεν το κάνατε.
    Ερώτηση.Αυτά που λέει ο κ. Ζώταλης, τα ανέφερε και ο κ. Καραβασέλας στον Κ.Μπερή και αυτός στη συνέχεια στον κ.Γερασιμόπουλο ΄΄η όχι;
    Ερώτηση.Ο κ.Δήμαρχος κάλεσε ή όχι τους τρεις διευθυντές για να τους εκφράσει τα παράπονά του;
    Τέλος ο κ.Μαρέτσικος όπως λέτε ότι τα μετέφερε ψευδώς είναι μέλος της ένωσης ή όχι;
    Αν αυτός μετέφερε ψέματα γιατί δεν τον καταγγέλετε ή δεν κάνετε πρόταση μομφής προς το πρόσωπό του;
    Αν μπορεί ασ απαντήσει ο πρόεδρος της ένωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μεγάλε πρόεδρε της ένωσης γονέων κατήγγειλες το γεγονός ότι σχολείο δεν είχε θέρμανση λόγω έλλειψης πετρελαίου;Αλλά που να το καταγγείλεις στον προιστάμενό σου;Αυτό καταγγέλει το μπλοκ ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΙΑ ΤΟΥ .ΒΟΛΕΜΕΝΕ .ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Επειδή πολλοί αναφέρετε τον κ.Καραβασέλα σας πληροφορώ ότι ο πρώτος που έκανε γνωστό ότι συζητήθηκε στην ένωση η πρόθεση καταγγελίας των τριών δντων ήταν ο κ.καραβασέλας ο οποίος και ενημέρωσε τον κ.μπερή.Ψαχτείτε λοιπόν μεταξύ σας και μην κάνετε την πάπια.Ο ζώταλης το έμαθε από τον δντη του και έκανε το αυτονόητο.Υπερασπίστηκε αυτούς που πραγματικά ενδιαφέρονται για τα ανοικτά σχολεία.
    Μπλέξατε μαζί του παιδιά της ένωσης.Ξέρει πολλά και δεν διστάζει να τα βγάζει.εχει κότσια βλέπετε έστω και αν κάνει και πολλά λάθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο μεγάλος φιλόσοφος Πλάτωνας είχε πει: Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλάνε για ιδέες.Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλάνε για γεγονότα.Οι μικροί άνθρωποι μιλάνε για τους άλλους.Κρίμα άμα σκεφτεί κάποιος ότι γαλουχείς μικρές ψυχές.Ελπίζω κάποιος να σε σταματήσει από τον κατήφορο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αγαπητοί 12.08 και 12.35
    Κύριοι Διδάσκαλοι δεν ασχλείσθε λέω εγώ λίγο περισσότερο με το εκπαιδευτικό σας έργο.
    Αφήστε τίς ίντριγκες . Τι θα μάθετε τα παιδιά μας γράμματε η πώς θα γίνουν ρουφιάνοι?
    Ντροπή.Αυτά τα θέμετα λυνονται εντός τής εκπαιδευτικής κοινότητας κι όχι στις καφετέριες και στίς ιστοσελίδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ...... ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλησπέρα σας,
    Ενα ακόμη σχόλιο από τη μητέρα (αναρτ. σχολίου Τετάρτη 16 9.26).
    Το παιδί μου ξεπαγιάζει μέσα στο σχολείο χωρίς πετρέλαιο και μετά θα συνεχίζει να ξεπαγιάζει όλο το χειμώνα για να παρακολουθήσει αθλοπαιδεία στην αυλή?? Πάτε καλά ?? Τρώγεστε σαν τα σκυλιά και δεν βοηθάτε σε τίποτα ... Και εφόσων λειτουργήσει το πρόγραμμα πόσα παιδιά θα μπορεί να προπονήσει ένας προπονητής 20 30 40?? Και πως θα βλεπουν μέσα στο σκοτάδι ... εκτός και εάν ο Δήμος προτίθεται να βάλει προβολείς στις αυλές των σχολείων για να βλέπουν !!!!!!!!!!! έχουν λύσει όλα αυτά τα προβλήματα ??? Ολοι τα θέλουμε ανοικτά τα σχολεία δεν σαμποτάρει κανείς!!! για να ανοίξουν όμως πρέπει να σκεφτόμαστε λίγο πριν πράξουμε δεν νομίζετε??? Κύριε ή Κυρία 11.33 τα σχολεία πλέον σύμφωνα με τον Καλλικράτη υπάγονται στο δήμο ... όπως ανοίγει τις αυλές να ανοίξει όλο το σχολείο και να βοηθήσει.... αυτό που απαγορεύεται είναι η επί πληρωμή εκπαίδευση.. Ας ζητήσει βοήθεια από εθελοντές εκπαιδευτικούς ίσως κάποιοι να θέλουν να βοηθήσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Και ένα ακόμη σχόλιο απο τη μητέρα
    Για την πρωτοβάθμια εκπαιδεύση από ότι είδα στην σελίδα του Δήμου οι αιτήσεις για το διαγωνισμό αγοράς πετρελαίου κατατέθηκαν εχθές...
    Με τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση τι γίνεται ????
    Αυτός ο διαγωνισμός πότε θα γίνει ?????
    Του χρόνου ??????? ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΤΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ?????? ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Αν γνωρίζει κανείς κάτι για ουσιαστικότερα ζητήμα ας μου απαντήσει παρακαλώ γιατί μέχρι τώρα μόνο γιατρούς και φάρμακα πληρώνω !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. λετε ψεματα γιατι πετρελαιο υπαρχει με τον περυσινο προμηθευτη για ποιο σχολειο αναφερεστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ερωτηση για ποιο λογο το 3ο ΔΣ Μοσχατου εχει λιγα παιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αν υπονοείς κάτι,3.39, πες το καθαρά.Το παιδί μου είναι μαθητής στο σχολείο αυτό και λέω και το καυχιέμαι ότι όσοι δάσκαλοι το είχαν ήταν εξαιρετικοί και στη δουλειά τους αλλά και ως άνθρωποι! Αφήστε πια τα κουτσομπολιά και πείτε και κάτι καλό...Πρώτα βέβαια φροντίστε να ενημερωθείτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. κύριε 3.26
    δεν ψεύδομαι και ξέρω πολύ καλά γιατί μιλάω, μέχρι σήμερα το καλοριφέρ στο σχολείο του παιδιου μου δεν είχε ανάψει .. Αναφέρομαι στο 1ο Γυμνάσιο Μοσχάτου... ΟΛΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΑΝΑΨΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ !!!!
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΟΥΣ..
    Συνεχίστε από ότι φαίνετε σας διαβάζουν πολλοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ 337 ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΝΑ ΡΩΤΑΣ ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ... ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ 220..

    ΑπάντησηΔιαγραφή