Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Μοσχατιώτες καμικάζι έβαλαν "φωτιά" στην Χαραυγή

Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, στις απώλειες, ακόμα και στην ροή του αγώνα ο ΑΟ Μοσχάτου πέτυχε παλικαρίσια νίκη στην έδρα της πρωτοπόρου Χαραυγής με σκορ 1-2.

Με 8 έφηβους παίχτες στην αποστολή βρέθηκε στην απόρθητη έδρα της Χαραυγής το Μοσχάτο και παρ' ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ νωρίς, κατάφερε να γυρίσει και να θριαμβεύσει.

Σκόρερ για την ομάδα του Μοσχάτου ήταν ο Ντάφλας και ο 16χρονος Καρκαβίτσας. Όλη η ομάδα, όμως, έδωσε την ψυχή της για το σημερινό αποτέλεσμα που την βάζει και πάλι στο παιχνίδι της ανόδου. Χαρακτηριστικό είναι ότι στα τελευταία 20 λεπτά του παιχνιδιού, το Μοσχάτο έπαιξε με 10 παίχτες, αλλά δεν έχασε αυτήν την πολύτιμη νίκη.

Αν ο ΑΟ Μοσχάτου εκμεταλλευτεί καλύτερα την έδρα του, έχει πολλές και βάσιμες ελπίδες να πρωταγωνιστήσει φέτος στην κατηγορία. Γι' αυτό είναι απαραίτητο οι φίλαθλοι της ομάδας να βρίσκονται κοντά του στα εντός έδρας παιχνίδια του.

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο στα παιδιά!!!!! Οι καλές ομάδες φαίνονται από την ποιότητα και το "βάθος" του πάγκου. Πιστέψτε τους και βοηθήστε τους και οι επιτυχίες θα έρθουν σύντομα.....
    Ένας "φιλοξενούμενος" από τον Νότο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή