Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους κόβουν οι Ενωμένοι Πολίτες

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της κόβει η δημοτική παράταξη Ενωμένοι Πολίτες, με επικεφαλής τον Βασίλη Σπανάκη, αύριο, Τετάρτη (11/1) στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (Κοραή 51, Μοσχάτο).

Αναλυτικά η πρόσκληση:

6 σχόλια:

  1. Παιδιά από τον καιρό που αδυνάτισε ο Σπανάκης τρέχει σε όλα και για όλα.Μάθαμε ότι λειτουργεί και γραφείο στο Μοσχάτο και βλέπει κόσμο!!!Μάλιστα επαναπροσεγγίζει και κερδίζει κόσμο του Κρεμμύδα και απογοητευμένους του Ευθυμίου που τους έταξε διορισμό και τώρα λέει δεν ξέρω κ.λπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. etoimos gia dimarxos einai to xruso mou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε 1.18 βουλωμένο γράμμα διαβάζεις. Μπορείς να κατονομάσεις έστω κι έναν που θα πάει μαζί του από τον Κρεμμύδα; Για την αντίθετη διαδρομή ακούω διάφορα κυρίως από τον Ταύρο. Αφού δεν κάνει το παιδί, γιατί τον προβοκάρετε. Δεν τον λυπάστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  4. opoios paei avrio stin pita tha katalavei!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΠΑΝΑΚΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ.ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300 ΑΤΟΜΑ ΠΑΡΑ ΤΟ ΚΡΥΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ. ΚΑΙ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΛΗΘΑΡΓΟ ΚΑΙ ΝΙΡΒΑΝΑ ,ΠΑΡΑ ΤΑ ΣΥΝΕΧΗ ΚΤΥΠΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΦΟΡΙΑ,ΟΑΕΔ,ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΙΚΑ.κλπ.
    ''ΜΗ ΚΑΝΕΤΕ ΘΟΡΥΒΟ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.''

    ΑπάντησηΔιαγραφή