Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Εκτός Νέας Δημοκρατίας ο Κων/νος Πηνιώτης;

Φαίνεται ότι εσωκομματικά προβλήματα δεν ταλανίζουν μόνο το τοπικό ΠΑΣΟΚ, αλλά και την τοπική Νέα Δημοκρατία. Με έκπληξη διαβάσαμε δημοσίευμα στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα" στο οποίο ο δημοτικός σύμβουλος Μοσχάτου της γαλάζιας παράταξης, Κ. Πηνιώτης, εμφανίζεται ως "καρατομηθείς" από την ΝΔ. Αναδημοσιεύουμε το άρθρο το οποιό μπορείτε να το βρείτε και εδώ:


Άνω - κάτω στη ΝΔ με νέα επιστολή

Επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά εξαπολύουν με επιστολή τους 16 καρατομηθέντα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, στην οποία διατυπώνουν την απογοήτευσή τους για τη συμπεριφορά του προέδρου απέναντί τους, εκφράζοντας παράλληλα την «απειλή» ότι αυτή κινδυνεύει να «εξελιχθεί σε αγανάκτηση».

Όπως αναφέρουν, είναι στελέχη που υπηρέτησαν ανιδιοτελώς την παράταξη ωστόσο μετά την εσωκομματική εκλογή «όλως αιφνιδίως, χωρίς μία στοιχειώδη ενημέρωση, καρατομηθήκαμε και περιθωριοποιηθήκαμε, λες και εμείς φταίξαμε για αυτή την ταπεινωτική ήττα». Μάλιστα αναφέρουν ότι οι ίδιοι έκλαιγαν λόγω της ήττας την ώρα που «»άλλοι όμως έτριβαν τα χέρια τους ρίχνοντας ανάθεμα στην διακυβέρνηση Καραμανλή».

Στη συνέχεια, οι καρατομηθέντες φέρνουν τον κ. Σαμαρά προ των λόγων του περί συνεργασίας και συνοχής και αναρωτιούνται «πώς είναι δυνατόν να πεισθεί κανείς για την ειλικρίνεια αυτών που λέτε όταν υπάρχει η ταπεινωτική προς εμάς συμπεριφορά;».

Αναφερόμενοι στα κριτήρια βάσει των οποίων έγινε η καρατόμηση, αφήνουν αιχμές και αποδίδουν την κίνηση στο γεγονός ότι στην εσωκομματική εκλογική διαδικασία δεν στήριξαν τον κ. Σαμαρά, ενώ προειδοποιούν ότι τέτοιες συμπεριφορές οδηγούν τη ΝΔ στην απογοήτευση και την περαιτέρω συρρίκνωσή της. Τέλος, χρησιμοποιούν τη λέξη σφουγγάρι, όπως είχε κάνει και ο κ. Σαμαράς για να μιλήσει για το σβήσιμο του παρελθόντος και την αντικαθιστούν με τη λέξη νυστέρι λόγω των καρατομήσεων, ζητώντας από τον αρχηγό της ΝΔ εξηγήσεις για τις κινήσεις του. Την επιστολή υπογράφουν οι Θρ. Δημητράκης, Φ. Θεοδωρόπουλος, Ελ. Ιορδανόπουλος, Γ. Ιωαννίδης, Β. Καραϊσκος, Κ. Κλοκοταρας, Δ. Κοτσόπουλος, Αντ. Μαρης, Σ. Μασούρης, Μ. Νοτάκης, Κ. Πηνιωτης, Στ. Σπυρόπουλος, Γ. Στρατάκος, Ι. Τσιαμπας, Ν. Χριστοδούλου, Ι. Χριστόπουλος



Όπως διαπιστώνετε, το όνομα του Κ. Πηνιώτη βρίσκεται στην λίστα των 16. Μας κάνει εντύπωση το συγκεκριμένο δημοσίευμα αφού ο κ. Πηνιώτης διατηρεί ένα ήρεμο προφίλ στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης (στο οποίο κατέχει την θέση του αντιπροέδρου). Μπορεί ο πατέρας του να έχει αποδειχθεί λίγο φωνακλάς (όπως στην περίπτωση του τσακωμού του με τον κ. Λιβάνιο σε δημοτικό συμβούλιο), αλλά ο ίδιος δεν έχει ανάλογη συμπεριφορά. Φυσικά, πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι η όποια διαγραφή από την Νέα Δημοκρατία, δεν επηρεάζει την θέση του δημοτικού συμβούλου στο Μοσχάτο.

Ίσως ο ίδιος ή η τοπική Νέα Δημοκρατία μπορεί να μας διευκρινίσει τι ακριβώς έχει γίνει και ποια είναι η καρατόμηση στην οποία αναφέρεται το άρθρο.

Εμείς είμαστε κατά των διαγραφών, άλλωστε η προσωπική και πολιτική πορεία του καθένα δεν μπορεί να διαγραφεί.

6 σχόλια:

  1. Se allo blog o Piniotis leei oti den iksere gia to dimosieyma sto prwto thema. Pws ginetai na min to kserei afou o idios to evale sto facebook tou edw kai kati meres?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Pragmati krima gia ton Kwsta!
    Ki egw to eida xthes sto profile.
    Tetoies wres o anthrwpos den tha exei katharo mualo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αν τολμανε,ας τον διαγραψουνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ.ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ,ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΝΙΩΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριε Πηνιώτη, κατ' αρχήν ευχαριστούμε για την απάντηση σας.

    Όπως θα διαβάσετε στο άρθρο μας, ουσιαστικά αναδημοσιεύουμε το ρεπορτάζ από το Πρώτο Θέμα. Την επιστολή όσο και αν την ψάξαμε, δεν μπορέσαμε να την βρούμε. Γι' αυτό η ανάρτηση μας είναι πολύ προσεκτική, με το ερωτηματικό στον τίτλο μας και την παράκληση στο τέλος για διευκρινίσεις. Θα χάρουμε αν λάβουμε περισσότερες για το περιεχόμενο της επιστολής.

    Τέλος, πρέπει να τονίσουμε, όπως κάνουμε και στην ανάρτησή μας, ότι όλα αυτά δεν έχουν σχέση με την δράση σας στο Μοσχάτο ως δημοτικός σύμβουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή