Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Νέες φωτογραφίες αναγνώστη από τις ιερόδουλες στο Μοσχάτο

Αναγνώστης μας απέστειλε νέες φωτογραφίες από την γωνία την παραλιακή λεωφόρο του Μοσχάτου, κομμάτι στο οποίο εκδίδονται οι ιερόδουλες, θέμα το οποίο πρώτο το Μοσχάτο Live! ανέδειξε.

Θυμίζουμε, ότι αρχικά αναγνώστης μας είχε γράψει για το θέμα στο πρώτο e-mail που λάβαμε, ενώ φωτογραφικό υλικό μας παρείχε άλλος αναγνώστης, κατά το δεύτερο e-mail.

Δείτε τις φωτογραφίες (για να τις δείτε σε πλήρες μέγεθος, κάντε κλικ σε κάθε φωτογραφία):




11 σχόλια:

  1. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν τις μαζευουν! Τοσο δυσκολο ειναι; Ή μηπως εχουν συμφερον καποιοι απο αυτο; Πλεον η κατασταση εχει ξεφυγει! Εχουν αρχισει, στην προσπαθεια τους να βρουν πελατες, να μπαινουν μπροστα απο τα αυτοκινητα την ωρα που αυτα κινουνται στο δρομο! Παραλληλα, τις τελευταιες μερες, οι κοπελες αυτες δεν ειναι μονες τους, αλλα συνοδευονται απο περιεργους τυπους...
    Ας αποφασισει η αστυνομια αν θα κανει κατι γι αυτο ή αν θα αφησει εμας να δρασουμε πρωτου η περιοχη μας γινει...πιατσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην περιμένετε να κάνει κάτι η αστυνομία. Αν δεν τα 'παίρνει' (ως συνήθως από τέτοιες καταστάσεις όπως προστασίες κλπ), κάνει και λευκή απεργία όπως όλος ο δημόσιος τομέας...Ελπίζω να το κυνηγήσει ο δήμος κι εμείς οι ίδιοι πρέπει να κινητοποιηθούμε ατομικά (με επίμονες καταγγελίες και κλήσεις του 100 και επιστολές...) και οργανωμένα ίσως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας μαζευτούν οι κάτοικοι να τις πάρουν στο κυνήγι μια δυό φορές και θα σου πω εγώ πως φεύγουν, όσο τις κοιτάμε δεν πρόκειται να γίνει κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άγρια δύση φτερά και πούπουλα.Μάλλον όχι ατλακολ και πούπουλα γιατί είναι μαύρες.Και ηρθε θεμα και στο κοινοτικό συμβούλιο βλέπω.Φθάνει πια η μικροπολιτικη, ο κ.Δαμηλακος σε συνεργασια με την ασφαλεια του Μοσχάτου και λΉΓΕΙ ΤΟ ΘΈΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kala eiste sovaroi eseis re??
    oi kopeles vgazoune to psomi tous isws na exoune kai pedia stin ellada na taisoune...kai eseis skeuteste tin i8ikh kai tin eikona tou topou sas??
    sovareutite diavaste kamia filosofia kai ginte pio an8rwpistes..

    an dn vgaloune ta lefta tous me auton ton tropo isws avrio ta pedia tous na sas klepsoune ta spitia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανωνυμε 3:39 ωραια λογικη,,μπραβο να την χαιρεσαι.Οχι να τις αφησουν εκει να κανουν οτι θελουν κι αν μπορουν μετα οι κατοικοι που μενουν εκει να κυκλοφορησουν γραψε μου.Τι θα πουνε στα παιδια τους και ποσο μαλλον σε αυτα που ειναι στην εφηβεια;Ωραιο θεαμα.Και κατι αλλο τα παιδια τους περιμεναμε να μας κλεψουν,λες και δεν υπαρχουν κλεψιες στο Μοσχατο.Τελικα απο τοτε που αλλαξε η δημαρχεια το ενα προβλημα μετα το αλλο ερχεται.Τυχαιο; δεν νομιζω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗ ΑΦΟΥ ΤΙΣ ΛΥΠΑΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΑΡΤΕΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΩΝΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΟΙ ΚΑΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΠΟΡΑΚΙΑ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ,ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΡΩΧΑΜΗΣ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥ ΕΒΓΑΖΕ,ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εσύ ο πιο πάνω greeklish επιβεβαιώνεις την ρήση του Αϊνστάιν για την βλακεία και το σύμπαν... Η "λογική" σου (ποια;;;) λέει ότι να τις αφήσουμε να κάνουν πιάτσα μη τυχόν και τα παιδιά τους μπουν και ρημάξουν τα σπίτια μας. Είσαι ή πολύ ανόητος (για να το πω κομψά...) ή (εν δυνάμει;;;) πελάτης. Αλλά μιας και σε έπιασε ο πόνος δεν έρχεσαι να τις πάρεις ένα βράδυ να τις πας κάτω από το δικό σου το σπιτάκι και να κάνουν εκεί την δουλειά τους;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @3.39
    dhl re file filosofe k an8rwpisth emeis 8a pame h apo phdhma h apo klepsimo...gia pes mas,ti filosofia diavazeis?etsi,apo periergeia dld...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΨΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΨΩΜΑΚΙ ΤΟΥΣ ΟΧΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΠΊΤΙΑ ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εγώ πήρα την αστυνομία και μου είπαν ότι πλέον έχει αλλάξει ο νόμος και οι ιερόδουλες πια δεν πάνε αυτόφωρο, απλά γίνεται μήνυση και πάνε δικαστήριο και πληρώνουν πρόστιμο αφού η πορνεία πλέον αποτελεί πταίσμα. Με συμβούλεψαν να μιλήσω με τον διοικητη του αστ. τμήματος Μοσχάτου. Ωστόσο υπάρχουν και άλλες παραβάσεις στις οποίες δεν αναφέρθηκε ο αστυνομικός όπως η εξώθηση σε πορνεία από τους προαγωγούς η οποία αποτελεί ποινικό αδίκημα, το γεγονός ότι μπορεί να είναι παράνομες μετανάστριες καθώς επίσης και ότι δεν εχουν τα απαραίτητα έγγραφα από τον υγειονoμικό έλεγχο άρα και κατ'επέκταση αποτελούν κίνδυνο για την δημόσια υγεία. Οποιος πάντως πιστευει ότι μια οποιαδήποτε γυναίκα θέλει να βγάλει το ψωμί της μέσα απο την κακοποίηση, τον εξευτελισμό και τον εκβιασμό (γιατί στην πλειοψηφία τους αυτές οι γυναίκες εκβιάζονται και εξαναγκάζονται για να είναι σε αυτό το σημείο άρα αποτελούν και αυτές θύματα) είναι τόσο ανθρωπιστής όσο και αυτός που ανησυχεί για την ηθική του τόπου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή