Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων για τις ιερόδουλες

Οι κάτοικοι του Μοσχάτου, ιδιαίτερα αυτοί που βρίσκονται στο σημείο κοντά στο 2ο Γυμνάσιο Μοσχάτου, προχωρούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το θέμα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες, αυτό των ιερόδουλων. Αναδημοσιεύουμε το κείμενο των κατοίκων:

ΣΑΒΒΑΤΟ 02/07/2011 ΩΡΑ 23:30 ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΛΕΩΦ. ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ & ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ

(http://www.facebook.com/event.php?eid=234404813246088)

Το τελευταίο χρονικό διάστημα επί των οδών Λεωφ. Ποσειδώνος και Καποδιστρίου ομάδα ιερόδουλων προσπαθεί να προσελκύσει πελατεία κατά τις βραδινές ώρες με τον κίνδυνο να μετατραπεί βαθμιαία η γειτονιά σε «πιάτσα» παράνομου έρωτα.

Σκηνές που δεν τιμούν την πόλη μας και δεν συνάδουν με τον οικογενειακό και φιλήσυχο χαρακτήρα της κοινότητάς μας εκτυλίσσονται κάθε βράδυ με τις ιερόδουλες να προσφέρουν αγοραίο έρωτα σε κοινή θέα.

Το πρόβλημα εντείνεται αν αναλογιστούμε πως σε απόσταση αναπνοής βρίσκονται μεγάλα συγκροτήματα κατοικιών, καθώς το 2ο Γυμνάσιο Μοσχάτου και το Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΟΣΧΑΤΙΩΤΕΣ

ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΙΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 02/072011 ΣΤΙΣ 23:30 ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΠΙ ΤΗΣ ΛΕΩΦ.ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ (ΠΛΗΣΙΟΝ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ & 2ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ) ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΟΣΧΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΗΘΗΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ !

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΑΥΤΟ ΘΕΜΑ (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΕΙΣΗΓΗΣΗΣ ΕΔΩ)

3 σχόλια:

  1. Παρακαλώ να αποφύγετε τη χρήση χημικών. Η αστυνομία είναι πολύ απασχολημένη στο Σύνταγμα και ΔΕΝ μπορεί να παρευρεθεί...κόψτε το λαιμό σας και μη μας ενοχλείτε για πλημμελήματα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ.ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΟΡΝΕΣ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΤΕ.ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΡΝΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΝΑ ΔΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι υποκριτικό να μην θέλεις να γίνει η γειτονιά σου οίκος ανοχής? Είναι υποκριτικό να μην θέλεις το παιδί σου που θα πάει την άλλη μέρα το πρωί στο δημοτικό γυμναστήριο να μην βρει προφυλακτικά και ό,τι άλλα κατάλοιπα από το προηγούμενο βράδυ??
    Είναι υποκριτικό να μην θέλεις από το μπαλκόνι του σπιτιού σου να βλέπεις live τσόντα?
    Οι πόρνες τις πολιτικής που αναφέρεστε είναι εκλεγμένες από ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ και είμαστε οι "τσατσάδες" τους.
    Ας ξεκινήσουμε από κάπου να περισώσουμε ό,τι μπορούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή