Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Κλειδώθηκε ηλικιωμένος στον πεζόδρομο της οδού Θεσσαλονίκης

Ένα παράξενο γεγονός συνέβη χτες (8/6) το βράδυ, στον πεζόδρομο της οδού Θεσσαλονίκης.

Όπως είναι γνωστό, ο πεζόδρομος "κλειδώνει" για το κοινό μετά τις 10 - 10:30 το βράδυ για λόγους ασφαλείας. Μόνο οι φύλακες του Δήμου και οι κάτοικοι της γειτονιάς διαθέτουν κλειδιά.

Χτες, λοιπόν, ένας ηλικιωμένος ξεχάστηκε κλειδωμένος στον πεζόδρομο. Οι απόψεις για την αιτία αυτού το γεγονότος διίστανται. Άλλοι υποστηρίζουν ότι ο φύλακας που κλείδωσε δεν είδε τον άνθρωπο (αλλά ούτε και εκείνος τον φύλακα), ενώ άλλοι αποδίδουν το γεγονός στο ότι ένας κάτοικος της γειτονιάς ξεκλείδωσε για να μπει σπίτι του και τότε ο ηλικιωμένος πέρασε προς το εσωτερικό του πεζόδρομου. Όσοι υποστηρίζουν την δεύτερη εκδοχή, το κάνουν εντοπίζοντας την αρκετή ώρα που πέρασε από την στιγμή που κλειδώθηκε ο πεζόδρομος μέχρι την ώρα που εντοπίστηκε ο ηλικιωμένος (περίπου στις 11:30 το βράδυ).

Τελικά οι φωνές του ανθρώπου όταν διαπίστωσε ότι ήταν κλειδωμένος είχαν σαν αποτέλεσμα να βγουν οι κάτοικοι και να του ανοίξουν.

Το περιστατικό αυτό φέρνει ερωτήματα που εγείρονται κατά πόσο είναι σωστό ή όχι να κλειδώνεται ένας χώρος σαν τον πεζόδρομο, έστω για κάποιες ώρες. Από την μία υπάρχουν ζητήματα ασφάλειας τόσο του χώρου όσο των κατοίκων (αρκετές φορές έχουν γίνει ζημιές), από την άλλη πρόκειται για ελεύθερο χώρο στον οποίο έχουν δικαίωμα πρόσβασης όλοι οι πολίτες, όποια στιγμή του 24ώρου θελήσουν.

27 σχόλια:

  1. ποιος κανονικος πολιτης θα παει εκει μεσα στη νυχτα?? ολα για τα πρεζακια πια θα τα χουμε?? αφηστε και κατι ορθιο για τα παιδακια που παιζουν το πρωι.εννοειται πως πρεπει να κλειδωνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο πεζόδρομος κλειδώνει με το σκεπτικό του ναυπάρχει ασφάλεια το βράδυ. Να όμως που μπορεί να ισχύει ακριβώς το αντίθετο. Δηλαδή ο οποιοσδήποτε μπορεί να μπεί από νωρίς, να κρυφτεί κάπου (έχει πολλούς χώρους και μεγάλο μήκος)και να είναι ασφαλής μόνον εκείνος και όχι οι περίοικοι, για τους οποίους αποφασίστηκε το κλείδωμα! Φαίνεται τελικά ότι τα κλειδώματα μάλλον δεν λύνουν τα προβλήματα. ΜΕ την ευκαιρία να επισημάνω ότι ενώ ο πεζόδρομος αποτελεί ταυτόχρονα και έναν ωραίο ποδηλατόδρομο, καμάρι της περιοχής μας, για να μπείς από το σταθμό πρέπει να πάρεις το ποδήλατό σου αγκαλιά και να ανέβεις τρία σκαλιά. Νομίζω ότι αυτή είναι μια παράλειψη που μπορεί εύκολα να διορθωθεί.
    Μια ποδηλάτισσα που έχει την τύχη να έχει τον πεζόδρομο σαν αυλή της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή όποιος κάνει βόλτα μετά τις 10.30 δεν είναι κανονικός πολίτης; και ποιος μπορεί να εμποδίσει τα πρεζόνια να κάνουν χρήση την ημέρα δίπλα στα παιδάκια μας; Φίλε, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 10-15 λάμπες θέλει απλά και την πόρτα ανοιχτή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδιά, δεν έχω καταλάβει σε ποιο κομμάτι της οδού Θεσ/νίκης αναφέρεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η συζήτηση περί νόμιμων και παράνομων είναι
    κυνήγι μαγισσών. Ο δήμος νόμιμα κλειδώνει
    ένα κοινόχρηστο χώρο? Νομίζω μέχρι και στη
    βουλή έχει πάει το θέμα της αυθαιρεσίας
    του δήμου. Δηλαδή όλοι εμείς που πληρώσαμε
    την ανάπλαση αυτού του χώρου και πληρώνουμε
    τη συντήρησή του, έχουμε περιορισμούς στην
    πρόσβαση? Και οι ζημιές ποιες είναι?
    Εγώ αυτό που έβλεπα κάθε πρωί ήταν κάποια
    σκουπίδια(κουτάκια μπύρας κλπ) αλλά και
    έλλειψη κάδου σκουπιδιών.
    Αν τον θέλουν κλειστό τον χώρο ας τον πληρώνουν
    μόνοι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτή τη βλακεία με το κλείδωμα ούτε εγώ την καταλαβαίνω. Οποιοσδήποτε άνω των 12 ετών μπορεί κάλλιστα να πηδήξει τα κάγκελα (τόσα χρόνια πως μπαίναμε στα σχολεία να παίξουμε τα καλοκαιρια ;;;;). Συνεπώς το μόνο που θα επιτευχθεί είναι ταλαιπωρίες σαν την παραπάνω...Βέβαια σε αυτή τη χώρα πάντα και παντού λειτουργεί το 'που να επιτηρώ...ας το κλειδώσω καλύτερα...'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. φορους εμεισ οι ιπολοιποι μοσχατιοτεσ δεν πληρονουμε?γιατι να μην μπορω να παω να κατσω εκει το βραδυ με την κοπελα μου?δημοκρατια δεν εχουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υποθέτω πως κάποιος από τους κατοίκους της συγκεκριμένης περιοχής, προσκείμενος στην παράταξη-κατεστημένο του Παπαντώνη (και τώρα του Ευθυμίου) έβαλε το μέσον για να κλείνει ο πεζόδρομος το βράδυ. Το χουν δει ιδιωτική αυλή τους, καθώς φαίνεται... Παρόλα αυτά το κομμάτι αυτό το έχουμε πληρώσει ΟΛΟΙ οι Μοσχατιώτες αλλά το απολαμβάνουν μόνο λίγοι...
    Εγώ λοιπόν, που διαμένω επίσης σε πεζόδρομο, τι πρέπει να κάνω; Να απαιτήσω να κλειδώνει και η γειτονιά μου τα βράδυα?
    Για σοβαρευτείτε λίγο, προνομιούχοι της οδού Θεσσαλονίκης, κουμάντο στις αυλές και τα μπαλκόνια σας και όχι σε ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΗ!!!
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ το δικαίωμα να απαγορεύει την προσβαση εκεί σε κανέναν!!! Αν θέλει η δημοτική αρχή ας βάλει φωτισμό και φύλαξη, δεν με ενδιαφέρει. Το να κλειδώνει όμως το δρόμο για τους λίγους είναι απίστευτη γελοιότητα.
    Μοσχάτο, μην κοιμάσαι... ξεσηκώσου για τα δικαιώματά σου. Όπως πήγες έξω από το Φοίβο και ξελαρυγγιάστηκες, έτσι πρέπει να μαζευτείς και να πας εκεί, να διαμαρτυρηθείς για την ΠΑΡΑΝΟΜΗ στέρηση του δικαιώματος σου να κυκλοφορείς ΟΠΟΥ θες και ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΩΡΑ θες!!! Εκτός κι αν έχουμε χούντα, και δεν το 'χω καταλάβει, οπότε πάω πάσο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ναι, εσυ τωρα το καταλαβες οτι εχουμε χουντα.. αργησες λιγο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. η καλυτερη λυση ειναι να μενει ανοιχτα κ να εχει φυλακα αλλα για σκεφτειτε ποσο θα μας τον χρεωσουν στα δημοτικα τελη.. αλλιως ακομα κι αν βολταρουν κανονικοι πολιτες εκει μετα τις 11 ειναι λιγο επικινδυνο. ασε που θα μαζευτουν οι αλβανοι να το κανουν..ξενοδοχειο....ω' κατηγοριας! θελετε το πρωι να μαζευετε συριγγες κ καποτες?? κ οχι φιλε, μερα μεσημερι-ευτυχως- εδω στο μοσχατο ακομα δε γινονται αυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η καλύτερη λύση είναι να ανοίξει για όλους, όλοι έχουν δικαίωμα εκεί...! Αλλιώς να αφαιρεθεί η συντήρηση του εν λόγω κομματιού από τα δημοτικά τέλη και οι κάτοικοι της συγκεκριμένης περιοχής να πληρώνουν ένα "ενοίκιο" στο δήμο για να το κρατούν για την πάρτη τους... Φανταζεστε ξαφνικά να αρχίσουν να κλειδώνουν όλα στο Μοσχάτο; Πλατείες, πάρκα, πεζόδρομοι, ΟΛΑ!!!... Πώς θα σας φαινόταν; Γιατί το συγκεκριμένο κομμάτι; Τι παραπάνω έχει από τους υπόλοιπους δημοσίους χώρους της πόλης μας; Εκτός από πολλους οπαδούς του Ευθυμίου, φυσικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Λεω απο αυριο να κλειδωνουμε με τους γειτονες μου κ το δρομο μπροστα στα δικα μας σπιτια...
    "καποιος απο την Μακρυγιαννη"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. εχω κλειστει κι εγω μεσα και η ωρα ηταν 9 και τεταρτο που υποτιθεται κλεινουν μετα τις δεκα .......μεχρι που βρεθηκε ενας κατοικος που εμενε εκει και μου ανοιξε .....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. To 'χουν κάνει τσιφλίκι τους φαίνεται και κλειδώνουν ό,τι ώρα να 'ναι... Μην εκπλαγείς αν σε κλειδώσουν καμιά μέρα κι απο τις 8... Τι να πω... δεν φταίει κανένας άλλος παρά εμείς οι υπόλοιποι Μοσχατιώτες που δεν έχουμε πάει ακόμη εκεί να τα ξηλώσουμε όλα... Είπαμε, όποιος θέλει ιδιωτικά πάρκα ας πάει σε κάνα βουνό να αγοράσει 4 στρέμματα και να βάλει 5 μέτρα ύψος φράχτη να μην τον βλέπει κανένας. Μέσα στο Μοσχάτο όμως τέτοια πράγματα είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ!!!
    Κάποια στιγμή είχε τεθεί το θέμα και στο ελληνικό κοινοβούλιο, και φυσικά πήγε στον κάλαθο, όπως γίνεται συνήθως εκεί μέσα.
    Όσο για τον φίλο που λέει πως στο Μοσχάτο δεν παίζουν "ναρκωτικά" και τέτοια -ακόμη- ένα έχω να του πω: φύγε, φίλε μου, από το παράνομό σουι τσιφλίκι και κάνε καμιά βόλτα στο υπόλοιπο Μοσχάτο, ό,τι ώρα θες. Και θα δεις τι παίζει και τι δεν παίζει... Αυτό όμως είναι θέμα της αστυνομίας και δεν μπορεί ο καθένας που έχει ένα μέσο στο Δήμο να καταφέρνει να κλείνει με μπάρες τη γειτονιά του, λες και πρόκειται για περιουσιακό του στοιχείο... Δεν διανοούμαι σε καμία περίπτωση να μην μπορώ να περπατήσω το βράδυ σε χώρο που έχω πληρώσει ΕΓΩ και να πρέπει να παρακαλέσω κάποιον προνομιούχο κάτοικο με κλειδί για να έχω πρόσβαση... Εσάς πώς θα σας φαινόταν, κύριοι, αν οι κάτοικοι γύρω π.χ. από την πλατεία Μεταμόρφωσης έκλειναν το βράδυ την πλατεία και δεν μπορούσατε να μπείτε; Θα σας άρεσε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. δε μενω εκει φιλε,λαθος καταλαβες, μακρυγιαννη μενω,κ πηγαινω καθε μερα τα πιτσιρικια μου εκει κ δεν εχω δει να βαρανε ενεσεις μερα-μεσημερι.αυτο ειπα! δε μιλησα γενικοτερα! απλα το βλεπω λιγο σκοτεινο για να μενει ανοιχτο το βραδυ, ειπα οτι φοβαμαι τις επιθεσεις..αν εσυ θες να περπατησεις εκει ετσι οπως εχουμε γινει,δικαιωμα σου, αλλα μετα μη φωναζετε για εγκληματικοτητα. κ μη συγκρινεις τη πλατεια που εχει απλα κ ολο κ καποιοι περνανε, με την ερημια εκει πανω. εκει οτι παθεις μεσα στη νυχτα,το πρωι θα σε βρουνε..ασε που απο το πρωτο βραδυ κι ολας θα τα σπασουν κ θα τα μουτζουρωσουν, η μηπως οχι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ωραία, με αυτή τη λογική κλείστε την Πηλίου, τη Μενελάου, τη Τζαφέρη, τη μισή Φλέμινγκ και τους υπόλοιπους πεζόδρομους για να μην τα μουτζουρώσουν ... Μα τι λετε τώρα, έχετε τρελαθεί τελείως;
    Ναι, κι εκεί θέλω να περπατήσω, και στην πλατεία και όπου τραβάει η ψυχή μου! Το να κλειδώνεται ένας ΔΗΜΟΣΙΟΣ δρόμος δεν αποτελεί λύση στην εγκληματικότητα. Ας λάβει μέτρα η πολιτεία! Άλλωστε δεν συμβαίνουν μόνο το βράδυ, η γυναίκα μου έχει υποστεί επίθεση σε κεντρικό δρόμο του Μοσχάτου 3 φορές, οι δύο εκ των οποίων μεσημέρι και η μία 10 η ώρα το πρωί!
    Αν εσύ δεν τα ακούς και δεν τα βλέπεις, τι να κάνω, μήπως δεν ζεις στη Μακρυγιάννη και ζεις π.χ. σε άλλη πόλη / χώρα / πλανήτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ψιτ να σου πω, αντε τραβα γυρνα στο χωριο σου γιατι πολυ στο προσωπικο το γυρησες.. να μη σας ληστευουν κι ολας! ποια πολιτεια να λαβει μετρα? υπαρχει? δεν εχετε παρει χαμπαρι οτι σε λιγο καιρο θα τρεχετε ολοι στα χωρια σας να φυτευετε για να ζησουν τα παιδια σας. μου θες κ μετρα απο τη πολιτεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ψιτ να σου πω ΕΓΩ, τραβα ΕΣΥ στο χωριό σου, να κλειδώσεις τα τσιφλίκια σου όπως και όσο θες... Οταν δεν έχετε επιχειρήματα ρε υποχείρια της κάθε κατάστασης, ξεκινάτα τα "ψιτ" και τα "νιαου"...
    Επίσης το ότι μιλάς σε δεύτερο πληθυντικό πρόσωπο π.χ. "θα τρέχετε", "θα φυτεύετε" κλπ, χωρίς να βάζεις τον εαυτό σου μέσα, με κάνει να υποθέτω ότι εσύ την έχεις βρει την άκρη... Λογικά ευελπιστείς να μείνεις μόνος σου, αυλοκόλακας της κάθε εξουσίας, να απολαμβάνεις ψίχουλα και να αποκτάς προσωπική πρόσβαση όπου θες... Λυπάμαι, αλλά τα προνόμια για τους λίγους είναι πολύ προσωρινό φαινόμενο... Μην ονειρεύεσαι μαζική φυγή, εδώ θα μείνουμε ΟΛΟΙ και θα διεκδικήσουμε μέχρι το τέλος ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ μας ανήκει... Αυτά που ξέρεις αλλού, όχι στους Μοσχατιώτες, στους συγχωριανούς σου ίσως να περάσουν ευκολοτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. παππου προς παππου απο το μοσχατο ειμαι φιλε, κι αν εισαι κ εσυ οι παππουδες μας σιγουρα θα γνωριζονταν! κριμα ομως που εισαι μπετοβλακας κ δε καταλαβες γρι απο οτι εγραψα!!!!! τσαμπα ψυχοθεραπεια κανετε ολοι εδω μεσα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Λίγη ψυχραιμία! Μην αρχίσουμε να κόβουμε σχόλια, δεν μας αρέσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κι εγώ το ίδιο είμαι, ρε μεγάλε, Μοσχατιώτης γνήσιος εδώ και αρκετές γενιές... Το ότι είμαστε όμως βέροι Μοσχατιώτες, δεν μας δίνει κανένα δικαίωμα να θεωρούμε το Μοσχάτο ιδιοκτησία μας... Ποτέ δε δημιουργήθηκε τέτοιο θέμα εδώ, εκτός από 1 ή 2 περιπτώσεις, που έχω ακούσει κι εγώ από τον παππού μου, με κάτι τελειωμένους... Υποθέτω πως ήταν συγγενείς σου. Δεν εξηγείται αλλιώς το μανία σου! Όσο για τον χαρακτηρισμό σου, απλώς ανταποδίδω μια που ΕΣΥ ήσουν αυτός που δεν μπήκες στη διαδικασία να καταλάβεις τι προσπαθώ να πω σε όλα μου τα post. Αλλά, είπαμε: στου κουφού την πόρτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Sigxaritiria ston k. Papantoni gia tis taktikes tou: Prwta diwxnei to astynomiko tmhma apo thn polh mas (efoson den paraxorise sygkekrimeno ktirio pou zhththike gia na stegathei to polydynamo tmima Mosxatou) kai meta kleidwnei pezodromous logw ths ayxhmenis egklimatikotitas...
    Elpizw o k. Eyuymiou na diapseysei thn ekfrasi "to mhlo katw apo th mhlia" kai na ferei thn astynomia pisw sthn polh mas... Alliws vlepw na kleidwnei kai ta "resta"...
    Oso gia ton filo pou isxyrizetai oti menei sth makrygiannh alla yposthrizei to kleidwma sth Thessalonikis ena exw na tou pw: oti ontws to mosxato den einai idiokthsia sou epeidi aytoapokaleisai mosxatiwtis "apo pappou pros pappou". Oi taktikes tou "ponaei donti-vgazei donti", "ponaei podi-kovei podi" pote den perasan edw. An ontws eisai veros mosxatiwtis tha eprepe na to ksereis. Anti na apaithseis ena kalytero mosxato ypostirizeis ta fasistika louketa pou eynooun tous ligous. Kai meta thes na pistepsoume oti meneis sth Makrygianni :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @4:43: NA AΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ!!!! ΠΕΣΤΑ! Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ "ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΩΝ" ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΙΠΙΛΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΟΥ "ΓΚΡΑΦΙΤΙ", ΤΩΝ "ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ" ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ! ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΟΥΚΕΤΟ ΔΕΝ ΛΥΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΚΛΕΙΔΩΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! ΑΝ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΔΕΝΤΡΟ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙΤΕ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΣ "ΤΗΝ ΠΕΣΕΙ". ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ΑΠΛΩΣ ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ρε δε ντρεπεστε? τσιφλικαδες ρε ηταν οι παππουδες σας κ σας εδωσαν το δωματιακι που ζειτε τωρα μη κανετε οτι ειστε εναντιον τους τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. egw pantws den eimai moshatiotis... drapetswnitis eimai kai apla ton teleftaio ena hrono menoume edw me tin gynaika mou pou einai moshatiotissa... kai toulahiston pros to paron m'aresei i periohi... twra afta gia kleidwmenous pezodromous ktl poly hountika mou moiazoun.... kai mallon apla kryvoun to provlima anti na to exaleifoun... me liga logia ehei eglimatikotita kai tin kleidwnoume exw... afou otan vgoume mprosta mas tha tin vroume...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Φίλε μου, κακώς είπες ότι είσαι Δραπετσωνίτης!... Ο φιλαράκος μας πιο πάνω που υποστηρίζει τη χουντική, όπως πολύ σωστά είπες, μέθοδο του κλειδώματος, θα σου πει πως δεν δικαιούσαι να μιλάς αφού δεν είσαι βέρος Μοσχατιώτης...
    Ε... ρε λιντσάρισμα που σας χρειάζεται! Βρήκατε δυο-τρεις δικούς σας εκεί στο Δημαρχείο και νομίζετε πως έχετε πιάσει τον πάπα από τα γένια... Δεν κοιτάτε το χάλι μας, το κλείδωμα σας μάρανε... Εγώ πάντως προσωπικά θα καταθέσω αίτημα στο Δήμο είτε να ξεκλειδώσει ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ τον πεζόδρομο της οδού Θεσσαλονίκης είτε να σταματήσει να πληρώνεται η συντήρησή του από τον κάθε Δημότη και να καταβάλλεται ένα ενοίκιο στον ιδιωτικό -πλέον- χώρο που απολαμβάνουν ΜΟΝΟ οι περιοικοι. Έχω ψάξει πολύ το θέμα και δεν είμαι ο μόνος. Έχω βρει πάρα πολύ κόσμο, μαζεύω υπογραφές και λίαν συντόμως θα έχετε νέα μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή