Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Απάντηση του Δημήτρη Ζώταλη στον Γιάννη Σάββα

Άμεση ήταν η απάντηση του Δημήτρη Ζώταλη, στο προηγούμενο e-mail του Γιάννη Σάββα, σχετικά με την ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού σχολείου Μοσχάτου και την δημοσιεύουμε αυτούσια:

Κύριε Σάββα εκτιμώ την προσπάθεια που καταβάλατε επί 8 μέρες για να δώσετε την απάντηση που δώσατε στα γραφόμενά μου στο Μοσχατούπολις αλλά εκτιμώ ότι όσο και αν προσπαθήσατε δεν κατορθώσατε να μπείτε στο θέμα. Δεν κατορθώσατε καν να αντιληφθείτε τις απόψεις μου στο τοπικό συμβούλιο πράγμα που και ο πιο αδαής το καταλαβαίνει από την ψηφοφορία που γίνεται μετά το τέλος των συζητήσεων. Τα πρακτικά του τοπικού είναι στη διάθεσή σας αν τα ζητήσετε.

Επειδή λοιπόν σας είναι δύσκολο να αντιληφθείτε τα γραφόμενά μου σας απαντώ αναδημοσιεύοντάς τα στο ΜΟΣΧΑΤΟ LΙVE μήπως και αυτή την φορά το κατορθώσετε.

Παίρνω αμπάριζα και καταγγέλω......

Διάβασα την επιστολή- ενημέρωση -καταγγελία του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 6ου δημοτικού σχολείου Μοσχάτου και πραγματικά έμεινα άφωνος με την ελαφρότητα της καταγγελίας προς το σύλλογο διδασκόντων, μόνο και μόνο επειδή δεν μοίρασαν επιστολή κατ εντολή του κ.Σάββα, προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και δημοτικού συμβούλου παρακαλώ,με θέμα τον ξενώνα μεταναστών.

Εμείς οι δάσκαλοι όταν περνούμε το κατώφλι του σχολείου το μόνο που έχουμε στο μυαλό μας, είναι να προσφέρουμε, αυτά που είμαστε ταγμένοι να προσφέρουμε σε όλα τα παιδιά, ανεξαιρέτως εθνικότητας και προσπαθούμε καθημερινά για τη δημιουργία κλίματος συνεργασίας μεταξύ όλων των μαθητών, που διαβαίνουν την πόρτα του σχολείου.

Μια τέτοια ανακοίνωση που μιλά για μετανάστες και ξενώνες φιλοξενίας μεταναστών, που δεν επιθυμεί ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 6ου δημοτικού σχολείου, είναι θέμα δικό τους και σε καμμιά περίπτωση δεν έπρεπε να πέσει στα χέρια των παιδιών.

Μια τέτοια ανακοίνωση, την οποία πρώτοι θα διάβαζαν οι μαθητές του σχολείου, είναι άκρως επικίνδυνη για το λόγο ότι στα σχολεία μας σήμερα, βρίσκονται είτε το θέλουμε είτε όχι, πολλοί μετανάστες μαθητές. Μια τέτοια ανακοίνωση που τα μικρά παιδιά δεν θα ήταν σε θέση να αναλύσουν και να βγάλουν σωστά συμπεράσματα, το πιθανότερο ήταν να δηλητηριάσουν την ψιχούλα των μικρών αυτών αλλοδαπών μαθητών, που είχαν την τύχη ή την ατυχία να βρεθούν στη χώρα μας.

Μια τέτοια ανακοίνωση εμπεριέχει τον κίνδυνο να φέρει έριδες και προβλήματα μεταξύ των Ελλήνων και αλλοδαπών μαθητών, μια και οι ηλικίες αυτές δεν μπορούν να κατανοήσουν τον τρόπο της σκέψης των μεγάλων.

Όταν μάλιστα μέσα στην ανακοίνωση τίθεται θέμα ασφάλειας των παιδιών μας,τότε χωρίς να το καταλαβαίνουμε δημιουργούμε πολλά ερωτηματικά στα παιδιά αυτών των ηλικιών με πιθανά ολέθρια αποτελέσματα.

Τέτοιου είδους ανακοινώσεις που πέφτουν στα χέρια 9χρονων 10χρονων και 11χρονων μαθητών, είναι πιθανόν να δημιουργήσουν σύνδρομα τέτοια που θα διαταράξουν τον ψυχολογικό κόσμο και τις αγνές αυτές ψυχούλες και θα δηλητηριάσουν τις σχέσεις μέσα σε ένα σχολείο.

Αυτού του είδους οι ανακοινώσεις δεν πρέπει με κανένα τρόπο να πέφτουν σε χέρια μαθητών γιατί απλά προορίζονται για τους μεγάλους.

Οι δάσκαλοι λοιπόν του σχολείου έπραξαν άριστα που δεν μοίρασαν μια τέτοια επιστολή αναλογιζόμενοι όλα αυτά που δυστυχώς δεν αναλογίστηκαν τα μέλη του Δ.Σ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων.

Όσον αφορά την καταγγελία προς το σύλλογο διδασκόντων εκείνο το οποίο έχω να πω, είναι, ότι τέτοιου είδους καταγγελίες, αποτελούν τιμή για τους δασκάλους, γιατί δείχνουμε, ότι όταν πρόκειται για το συμφέρον των μαθητών, δεν υποκείπτουμε σε κανέναν είτε αυτός είναι δημοτικός σύμβουλος είτε είναι πρωθυπουργός.

Μπράβο στους συναδέλφους μου που έπραξαν έτσι.

Ζώταλης Δημήτρης
Δάσκαλος

26 σχόλια:

  1. RE DASKALE AKOMA IXOYN STA AYTIA MOY TO KRAXIMO POY EFAGES GIA AYTA POY IPES STO DIMOTIKO SYNBOYLIO DE PERASE KEROS GIA NA TO JEXASOY 100 ANTHOPOI HTAN EKI ELEOS................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΌΤΑΝ ΣΕ ΦΤΎΝΟΥΝ ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΟΜΠΡΕΛΑ ΔΕ ΒΡΈΧΕΙ ΆΛΛΑΞΕ ΠΟΡΕΊΑ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενας αγανακτισμένος Μοσχατιώτης18 Ιουνίου 2011 στις 3:17 μ.μ.

    Κύριε Ζώταλη ακούστε την αλήθεια για να την μάθει και ο κόσμος που δεν ασχολείτε με τα σχολεία.
    Η πλειοψηφία των δασκάλων θεωρεί το σχολείο τσιφλίκι της. Δεν δίνει καμία σημασία στους συλόγους γονέων υποτιμόντας τους κιόλας.
    Οι σύλογοι γονέων έρχονται να συμπληρώσουν τα κένα της πολιτείας ως προς την λειτουργία των σχολείων. Οταν λοιπόν οι δάσκαλοι χρειάζοντε την αρωγή των γονέων την ζητάνε και όταν είναι να αποφασίσουνε κάτι δεν τους υπολογίζουνε.
    Πρέπει να καταλάβεται ότι η συνεργασία αυτών των δύο θεσμών είναι απαραίτητη για την κοινωνία. Οσο αποφασίζετε μόνοι σας θεωρόντας τους εαυτούς σας παντογνώστες και ηδήμονες,πέφτετε σε ατόπημα.
    Ολός ο κόσμος γνωρίζει ότι στην Ελλάδα σήμερα δεν υπάρχει παιδεία, και σε αυτό έχετε μερίδιο ευθύνης. Αλλα στον εργοδότη που είναι το κράτος δεν αντιδράτε να αλλάξετε το σύστημα. Αντιδράτε μόνο στους αρωγούς γονείς.
    Ο συνδικαλισμός έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την κατάντια της σημερινής κοινωνίας. Κι εσείς δυστυχώς είστε συνδικαλιστής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ζώταλης Δημήτρης18 Ιουνίου 2011 στις 3:28 μ.μ.

    Σιγά μην πτοηθώ από τις ανώνυμες ύβρεις.Με επιχειρήματα κύριοι με επιχειρήματα.Αν βέβαια υπάρχει αυτή η λέξη στο λεξιλόγιό σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΔΩ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΕ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γονιός του 6ου Δημοτικού18 Ιουνίου 2011 στις 6:08 μ.μ.

    Κύριε Ζώταλη επιτρέψτε μου να σας πω ότι είστε ένας εξαίρετος πολιτικός. Αν διαβάσει κανείς όλα τα κείμενα και τα δικά σας και του κυρίου Σάββα θα καταλάβει ότι δεν μπαίνετε στο θέμα, αλλά πετάτε την μπάλα στην εξέδρα χρησιμοποιώντας πυροτεχνήματα επικοινωνιακού τύπου, όπως οι πολιτικοί των ημερών μας.
    Από το να ψάχνετε ψήφους δασκάλων στις κλαδικές σας διαδικασίες, μπορείτε να απαντήσετε στα εξής ερωτήματα;

    1. Θεωρείτε ότι οι γονείς των σχολείων δεν αξίζουν μιας ενημέρωσης για θέματα που αφορούν τους ίδιους και τα παιδιά τους, όπως είναι οι μετανάστες;
    2. Πιστεύετε ότι οι δάσκαλοι είναι ένα άτυπο ΕΣΡ στα σχολεία και μπορούν να αποφασίζουν τι και πως θα μοιράζεται στους μαθητές, ακόμα και αν αυτό μπορεί να μοιραστεί σε κλειστό φάκελο όπως πρότεινε ο σύλλογος;
    3. Με αυτήν την λογική, μήπως οι δάσκαλοι σε λίγο θα μας λένε και τι θα διδάσκουν, ανεξαρτήτως ύλης;
    4. Είστε υπέρ ή όχι της δημιουργίας κέντρου μεταναστών στο Μοσχάτο;

    Απαντήστε μου σας παρακαλώ στα παρακάτω και προσέξτε μην έρθετε σε αντιφάσεις με άλλα που έχετε γράψει και έχετε πει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ζώταλης Δημήτρης18 Ιουνίου 2011 στις 11:46 μ.μ.

    Τα ερωτήματά σας φίλε 6.08 μπορώ και θέλω να τα απαντήσω ένα προς ένα αρκεί να ξέρω με ποιον μιλώ.Αν δεν θέλετε να αναφέρετε το ονομά σας μπορούμε να το συζητήσουμε με ένα καφέ όποτε θέλετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ζώταλης Δημήτρης18 Ιουνίου 2011 στις 11:50 μ.μ.

    Φίλε αγανακτισμένε Μοσχατιώτη αυτή η αλήθεια είναι αυτή που εσείς θέλετε να πιστεύετε και ευτυχώς η πλειοψηφία πιστεύει κάτι άλλο για τους δασκάλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ζώταλης Δημήτρης19 Ιουνίου 2011 στις 12:05 π.μ.

    Αγαπητοί φίλοι εγώ μίλησα καθαρά παιδαγωγικά και ψυχολογικά και ανέδειξα γιατί η επιστολή του συλλόγου γονέων δεν έπρεπε να πέσει στα χέρια των μαθητών.Αν θέλετε να συζητήσουμε αυτό το θέμα έχει καλώς.Αν τώρα έχετε άλλα προβλήματα αυτό δεν είναι θέμα δικό μου.Όσον αφορά την δημιουργία ξενώνα για να τελειώνουμε, οφείλατε να ξέρετε ότι ψηφίσαμε ομόφωνα τη μη δημιουργία του.Τελειώνω λέγοντάς σας ότι είμαι αντίθετος και στις τέτοιου είδους συγκεντρώσεις όπως αυτή που έγινε, για πολλούς και διαφόρους λόγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς γονέα του 6ου δημοτικού σχολείου:
    Απαγόρευσαι ,κανένας διευθυντής ή συλ.δασκάλων την γενική συνέλευση των γονεων για ενημέρωση οποιουδήποτε θέματος?όχι φυσικά ,όμως δημιουργούμε κλίμα για να δείξουμε στον πολιτικό μας προιστάμενο ότι είμαστε εδώ και χρησιμοποιούμε το σύλλογο κατά το δοκούν .Κύριε πρόεδρε του συλλόγου του 6ου δημ. ,αντιπρ. της ένωσης γονέων ,αντ.της σχολικής επιτροπής του δήμου Μοσχάτου -ταύρου θα μας ανακοινώσεται πότε θα δοθούν τα χρήματα στους συλλόγους απο τις εκδηλώσεις για το καρναβάλι που είχατε τάξει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΒΡΕ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΙΝΕΤΑΙ ΚΑΦΕΔΕΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΔΥΣΜΟΙΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΕΝΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.ΚΑΘΕΣΤΕ 3 ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 15 ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 15 ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΟΡΤΕΣ.ΔΟΥΛΕΥΕΤΑΙ 20 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΧΙ ΠΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΤΑΙ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΚΟΥΦΙΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΜΕΣΩ BLOGS.AΝΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΓΙΝΕΣΤΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΖΩΤΑΛΗΣ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΕΝΤΙΑ ΣΑΣ.ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΔΕΚΤΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΑΜΠΟΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. κ.Ζωταλη σας γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια αγαπάτε τόσο πολλή τα παιδιά μας που τα βάζετε μπροστά σε όλα.......... λίγο σεβασμό σε παρακαλώ. Ένα τέτοιο θέμα και το καταντήσατε σήριαλ βρείτε άλλο τρόπο να προβληθειτε. Συμφωνώ απόλυτα με τον 335.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. εμοί δ΄ ίσον μέν τήσδαι της χώρας μέτα όσονπερ ύ'μίν* άχθομαι δέ καί φέρω τά της πόλεως α΄παντα βαρέως πράγματα.όρώ γάρ αύτήν προστάταισι χρωμένην άεί πονηροίς* κάν τις ήμέραν μίαν χρηστός γένηται ,δέκα πονηρός γίγνεται.
    ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ <> Κυριε, 450 για τον φιλο σας Γ.ΣΑΒ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ 8.42 ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Θλίβομαι για την προσωπική επίθεση στον κ. Ζώταλη, ειδικά από γονείς που δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να καταλάβουν τι εστί να δώσεις ένα τέτοιο χαρτί ανακοίνωσης στα παιδιά, για να το δώσουν στους γονείς τους. Δεν μπηκατε καν στη διαδικασία να διαβάσετε το τι λέει ο κύριος Ζώταλης. Αρχίσατε απ' ευθείας τις επικρίσεις, αλλά το στόμα σας μου φαίνεται τρέχει πιο γρήγορα από το μυαλό σας. Η μεγάλη πλάκα είναι πως σε άλλα blogs και μοσχατιώτικα πηγαδάκια τον κατηγορούσατε επειδή δεν απάντησε. Τώρα που πήρατε την απάντηση, βρήκατε να πείτε πως χρησιμοποιεί πολιτικό λόγο και κουραφέξαλα. Επιχειρήματα, ρε παιδιά, επιχειρήματα... Όχι γενικευμένες κατηγορίες.
    Και για να σας προλάβω, ούτε τον γνωρίζω προσωπικά τον κύριο Ζώταλη, ούτε και με γνωρίζει εκείνος, ουτε καν έχω παιδί στο 6ο Δημοτικό Σχολείο. Απλά ως Μοσχατιώτισσα μπαίνω, διαβάζω, ενημερώνομαι και θεωρώ πως δικαιούμαι να έχω άποψη.
    Μην τα ισοπεδώνετε όλα! Έλεος!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 4:50 ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΕΜΠΑΘΗΣ,ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΞΕΡΟΛΕΣ,ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΤΩΡΙΝΑ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ 37 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΝΑΛΛΑΞ!ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΧΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΟΨΑΝΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΕΥΜΑΡΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕΣ ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ, ΑΝ Η ΟΛΟΦΑΝΕΡΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΟΥ,ΔΕΝ ΣΕ ΕΜΠΟΔΙΖΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ,ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΛΟΓΙΚΟΤΕΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΡΕΦΟΣΟΥΝ ΣΩΡΗΔΟΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΝΑΜΑΣΩΝΤΑΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΚΑΘΕ ΦΑΣΙΣΟΥΖΑ ΚΑΤΙΝΑ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!
    ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ κ.ΖΩΤΑΛΗ, ΔΕΝ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΝ,ΑΛΛΑ ΩΣ ΔΑΣΚΑΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΓΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ,ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΟΠΥΡΓΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,
    ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ,ΦΙΛΟΤΙΜΟΥ,ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ Σ΄ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κύριε ή κυρία 3:17 βελτιώστε πρώτα,παρακαλώ,τα ελληνικά σας.Η ορθογραφία σας είναι τραγική.Αν δεν μπορείτε,ε,αφήστε ανθρώπους σαν τον καλό δάσκαλο τον Ζώταλη ήσυχους- που πήγε κι έμπλεξε βλακωδώς με τα πίτουρα κι έτσι τον τρών΄ οι κότες-να μαθαίνουν στα παιδιά σας τουλάχιστον σωστά ελληνικά!Κάτι που ο εν λόγω δάσκαλος αλλά σε γενικές γραμμές και οι περισσότεροι δάσκαλοι των σχολείων μας κάνουν τόσα χρόνια με υψηλή παιδεία,αίσθηση καθήκοντος,ευαισθησία και ανθρωπιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 325 ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤΑ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΜΠΑΘΗΣ ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ .ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΛΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΟΡΦΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΚΡΙΤΙΚΑ ΝΗΣΙΑ Η ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ,ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΟΡΥΒΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΕΠΙΚΑΛΗΣΕ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΡΙΧΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΑΘΗΤΟΥΣ ΤΙΜΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΕΙΕΣ.ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ.ΚΑΙ ΜΑΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΚΑΛΥΠΤΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ.ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ,ΟΤΑΝ ΜΑΘΕΙΣ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕ,ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΔΆΣΚΑΛΕ 404 ΜΗ ΚΑΡΦΏΝΕΣΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΊΣΑΙ ΤΌΣΟ ΑΥΣΤΗΡΟΣ ΜΕ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΤΑ ΛΑΘΟΙ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΏΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΏΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΜΕ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΟ ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΕΤΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΘΕΜΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΠΡΟΒΛΗΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 325 μηπωσ εισαι και εσυ γραναζι του συστηματοσ και λεσ αυτα που νομιζεισ οτι αγγιζουν κανεναν πλην εσου και των αργομισθων που στηριζεισ με μενοσ.?εγω ειμαι με 400 ευρω μισθο τον μηνα και δεν ανεχομαι αυτοι που δουλευουν ελαχιστα και καθονται ολη μερα και πληρωνονται απο εμενα να προκαλουν με τον λογο τουσ και την συμπεριφορα τουσ.και ασε τισ νουθεσιεσ δεν ειμαι σε σχολικη αιθουσα για να μασ κανεισ μαθηματα περι παιδειασ.αρκετα χορτασαμε παχια λογια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. den katalaba ti einai oi daskaloi 325 kai den mporoyme na milame gia autous.mporo na anafero pradeigmata polla aparadekton symperiforon daskalon.ti einai agioi kai den mporoume na milame gia aytous.h simperifora sou einai fasistikh kai aparadekth.kai mathimata apo esena den anexomaste.sas ftinoun kai nomizete oti brexei.milao panta gia tous kakous ekpedeutikous kai oxi gia tous kanontes kala thn douleia tous.esu ipostirizis olous gia sintexniakous logous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚΑΛΑ 555 ΕΣΥ ΜΕ 400 ΕΥΡΟ ΠΩς ΠΛΗΡΩΝΕΙς ΦΟΡΟΥς ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δάσκαλε κ. Ζώταλη?
    Καλό εϊναι να προσπαθήσεις να περιορίσεις λίγο τις τοπικές πολιτικές σου δραστηριότητες όχι γιατί δεν σου το επιτρέπει η ιδιότητα σου αλλα δεν γνωρίζεις από πολιτική.Τήν ασκείς με μεγάλη εμπάθεια και χωρίς αρχές καί αξίες.Λειτουργείς σαν ένας μικρο-Ροβεσπιέρος στο πολύ μικρο Μοσχάτο αλλά μεγάλο για σένα. Στό σχολείο σου λοιπόν και προσπάθησε νά μαθαίνεις όλα τα παιδιά γράμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. δασκαλε 1224 με τουσ φορουσ μου πληρωνω και την αφεντια σου και πολλουσ αλουσ αργομισθουσ.δεν εχεισ ακουσει τιποτα εσυ για μισθουσ 400 ευρω γιατι φενεται οτι εισαι απο τον πλανητη αρη και με κοπο πολυ απο τισ καφετερειεσ μια και εισαι εργασιομανησ απολαμβανεισ τα εσπρεσακια σου .δουλευταρασ λοιπον αφου θεσ να τα ακουσεισ γιατι κανεισ και πνευμα εινα αυτοσ που πασχιζει για τα 400.υπαρχει ομωσ και το αντιθετο ο τεμπελχανασ μηπωσ ξερεισ κατι για αυτον?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΕΣΥ ΡΕ 1224 ΠΟΣΟ ΠΕΡΝΕΙΣ?ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ ΛΙΓΑ ΤΑ 400?ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ Η ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΕΙΑΣ.?ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΧΙΟΥΜΟΡ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙΜΑΛΟΝ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΞΗ ΑΓΝΩΣΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή