Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

E-mail αναγνώστη: Ξέραμε για τα στημένα από το 2008

Αναγνώστης από τον Ταύρο, οπαδός του Φωστήρα, μας απέστειλε e-mail σχετικά με τα στημένα παιχνίδια και την ομάδα της Ηλιούπολης και εμείς το δημοσιεύουμε αυτούσιο:

Πεφτουν ολοι απο τα συννεφα με τα στημενα παιχνιδια αλλα κανεις δεν μας ρωταει τι ξερουμε και εμεις για το θεμα γιατι εμεις στον Ταυρο τα εχουμε βιωσει στο πετσι μας με τον χειροτερο τροπο.

Εμεις οι οπαδοι του ιστορικου Φωστηρα ξεραμε οτι η Ηλιουπολη ειναι η ομαδα των μπραβων γιατι εχουμε φαει ξυλο στην εδρα τους και μας εχουν στησει στην δικη μας εδρα. Μιλαω για το παιχνιδι του 2008 που μας ειχαν στησει και μας ειχαν ακυρωσει κανονικοτατο γκολ με αποτελεσμα να μπουμε μεσα και να τιμωρηθει η ομαδα.

Μακαρι να καθαρισει το ποδοσφαιρο απο τους νταβατζηδες του αλλα αν θελουν να μαθουν προσωπα και πραγματα ας ερθουν να ρωτησουν εμας που ζουμε τις μικρες κατηγοριες στις οποιες γινεται το ελα να δεις.

Οπαδος του ιστορικου και καθαρου Φωστηρα

1 σχόλιο:

  1. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ!!! Ο ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΧΟΥΡΙΔΗΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΥΠΟ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΝΟΥ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΤΣΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ!! ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟ!!! ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕ ΤΟΝ ΗΘΙΚΟ ΑΥΤΟΥΡΓΟ!!!!!! ΔΙΚΑΙΩΣΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΤΟΝ "ΦΟΝΕΑ" Ο ΧΟΥΡΙΔΗΣ ΜΟΝΟ ΥΠΟΛΕΙΠΕΤΑΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή