Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

E-mail του Δημήτρη Ναυπλιώτη για τον απολογισμό των παρατάξεων

Ο αναγνώστης του blog, Δημήτρης Ναυπλιώτης, μας απέστειλε e-mail σχετικά με τον απολογισμό που χρειάζεται να κάνουν οι παρατάξεις και το δημοσιεύουμε αυτούσιο:

ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΗ

Ξεφυλίζοντας τα προγράμματα των Δημοτικών Συνδυασμών που κατέβηκαν στις προηγούμενες εκλογές, σκέφτηκα ότι θα έπρεπε να κάνω μια εκτίμηση των πεπραγμένων (ξέρω ότι ο χρόνος είναι σύντομος και υπάρχει έτσι μια δικαιολογία αλλά ρε παιδιά να μην έχει γίνει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!)

Έχω μπει στην διαδικασία να δω πόσοι ακολουθούν κάποια απο τα πεπραγμένα και πόσοι τελείως τα ξέχασαν (ξέρετε εσείς απο αυτά που μοιράζατε στον κόσμο).

Θέλω απλώς να θυμίσω ότι απο αυτούς έλεγαν ότι ανεξαρτήτως αν θα είναι νικητές ή χαμένοι θα ακολουθήσουν τα προγράμματα, ότι θα είναι συμπαγής ομάδα και θα δρουν για καλό του Δήμου κλπ.

Θέλω να κάνω μια πρόταση να βγάζουν ένα εβδομαδιαίο Δελτίο Τύπου ο καθένας ξεχωριστά και να μας πουν για τις δράσεις τους αναλυτικά δλδ.

ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙ? Τι προχωράει απο αυτά που μας έχουν πει εώς τώρα? Τι έχει κολλήσει? Για ποιό λόγο, Ποιοί είναι οι υπεύθυνοι που χειρίζονται τα θέματα? Το χρονοδιάγραμμα της υλοποίσης (και όχι να περιμένουμε τη δημόσια λογοδοσία που είναι τρέχα γύρευε).

Ρε αδερφέ έτσι για να ξέρουμε αν μέσα απο τους συνδυασμούς που κατέβηκαν, αν υπάρχει κάποια συνεργασία, να μας πουν ότι κάτι έχει προχωρήσει απο κοινού.

Θα παρακαλούσα δε για διευκόλυνση των πολιτών να αναρτηθούν τα ονόματα των υπευθύνων ανά τομέα και δράση, τα τηλέφωνά τους και τα email τους , για να ξέρει ο κόσμος που απευθύνεται αλλά και να παίρνει απάντηση για τα αιτήματα του αμέσως αν γίνεται ή δεν γίνεται σε ποιό στάδιο είναι, ποιός το κολλάει και γιατί, απλά ο κόσμος να ενημερώνεται. Πάντως θα έχει ενδιαφέρον ο μέχρι τώρα απολογισμός σε αυτά που δεσμεύτηκαν με βάση τα προγράμματα (αν υπάρχει απολογισμός).

Πάντως η Νέα Δημοτική Αρχή θα πρέπει να κάνει κάποιες κινήσεις και να κατεβαίνουν απο γειτονιά σε γειτονιά, να αφουγράζονται τον κόσμο. Ρε παιδί μου να τους βλέπει ο κόσμος ότι ασχολούνται με κάτι χειροπιαστό που το βλέπει ο άλλος στην καθημερινότητά του, εννοώ να ανοιχτεί ένας επικοδομητικός διάλογος ανα γειτονιά με άμεση εποπτεία των Δημοτικών Αρχών.

Εμείς σαν απλοί πολίτες έχουμε αντοχή ανοχή δεν ξέρω για πόσο!
Πάντως αν κρίνω απο τα αποτελέσματα των Ελλήνων Βουλευτών δεν σας βλέπω καθόλου καλά...

Αυτά και περιμένουμε να δούμε και να ακούσουμε!

Για όλα τα παραπάνω υπάρχει μια λέξη που λέγεται ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΗ.

Υ.Γ: Ρε σεις ανώνυμοι μην αρχίζετε να συνγχίζεστε πάλι . Απ’ οτι φαίνεται θα πληρωθείτε μέχρι το τέλος Σεπτέμβρη.

Μετά άλλο μνημόνιο... Evaluation 3 ..4..και έχει ο Θεός της Ελλάδας!

Άντε και όπως έγραφε ο Δημαράς παλιά «ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΤΕΤΟΙΟΣ»

Mε Εκτίμηση
Δημήτρης Ναυπλιώτης

4 σχόλια:

  1. Ρομαντικός κύριε Ναυπλιώτη, είναι ευτυχές που κάποιοι σκέπτονται έτσι, απλά είναι ρομαντικό ...δυστυχώς...εδώ Ελλαδιστάν. Οι αρχές κάνουν ότι γουστάρουν και δεν 'απολογούνται' σε κανένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΘΕ ΘΗΤΕΙΑΣ ΟΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΘΕΤΙΚΟ Η ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΤΟ ΠΡΟΣΗΜΟ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΝΑΥΠΛΙΩΤΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΣΗΜΟ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΝΥΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΘΕΤΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πράγματι ο νόμος προβλέπει τον Ιούνιο συνέλευση απολογιστική με συμμετοχή των κατοίκων, αλλά όχι με ευθύνη των παρατάξεων, αλλά του ίδιου του Δημάρχου. Ο κ. Ναυπλιώτης, που υποστήριξε τον Δήμαρχο ας αναλάβει τις ευθύνες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητοί φίλοι,

    Καλώς ή κακώς όλοι κάτι επιλέξαμε .Έχω βαρεθεί να λέω ότι στην επιλογή μου να στηρίξω τον νυν δήμαρχο ,δεν έβαλα καθόλου στα κριτήρια μου τα 25 χρόνια της προηγούμενης δημοτικής αρχής για έναν και μόνον λόγο :δεν θα πήγαινα καν να ψηφίσω . Αλλά από την άλλη κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος πως αν ερχόντουσαν κάποιοι άλλοι ότι θα ήταν καλύτερα τα πράγματα .Εγώ άπλα λέω να κεφαλαιοποιήσουμε όλους και όλες τις παράταξεις για το καλό του τόπου .Να σας δώσω την εικόνα που έχω ,αν και μπορεί να κάνω λάθος ,Είναι σαν να πάμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και αυτό που συμβαίνει είναι - 11 βασικοί παίκτες . κάνουν το εξής- 5 παίζουν ποδόσφαιρο (2 από αύτους έχουν πουλήσει τον αγώνα ο καθένας για δικούς του λόγους) - 3 από τους παίκτες παίζουν μπάσκετ -2 παίζουν βόλεϊ – ένας παίζει ό,τι του κάτσει .Το δράμα και τα γέλια είναι με τους αναπληρωματικούς μπαίνουν και βγαίνουν οπότε αυτοί θέλουν πέφτουν βρισιές και κλοτσιές κτλ ... Όσο για τον προπονητή ατάραχος –κάνει ότι δίνει εντολές σε όλους αλλά και στον καθένα ξέχωρα. Οι φίλαθλοι τσακώνονται μετάξυ τους και για να είμαι ειλικρινής δεν έχω καταλάβει ακριβώς το γιατί..?????Πάντως δεν θεωρώ ότι βλέπουν τον αγώνα για τον απλούστατο λόγο εδω και 85 λεπτά ο αντίπαλος αποχώρησε άτακτα, οι μισοί πήγαν στην Κασταλία για τι δεν κατάλαβαν τι έγινε ,οι δε υπόλοιποι πήραν το αεροπλάνο και πάνε να παίξουν αλλού .. Λέω να ξαναρχίσουμε από την αρχή με το βασικότερο να ξεκαθαρίσουμε εμείς οι φίλαθλοι να τους πούμε ( ΑΓΩΝΑ) τι να παίξουν σαν ομάδα για να προσπαθήσουμε μπας και κερδίσουμε ένα οποιοδήποτε κάτι έστω και ισοπαλία ρε γαμώτο ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή