Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Έξω από το 1ο Λύκειο Μοσχάτου οι ιερόδουλες χτες το βράδυ

Η χθεσινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων έξω από το 2ο Γυμνάσιο είχε σαν αποτέλεσμα οι ιερόδουλες που εκδίδονται σε εκείνο το σημείο να... μετατοπιστούν και να βρεθούν σχεδόν έξω από το 1ο Λύκειο Μοσχάτου, λίγο πριν την γέφυρα του Κηφισού στην παραλιακή λεωφόρο.

Το πάρκινγκ που βρίσκεται στην περιοχή (Κηφισού και Εθν. Μακαρίου) φαίνεται ότι είναι το κατάλληλο μέρος ώστε οι "πελάτες" τους να απολαύσουν τις υπηρεσίες τους. Μένει να δούμε αν η μετατόπιση είναι προσωρινή ή όχι. Φυσικά, τα ίδια θέματα που προκύπτουν για το Μοσχάτο δεν λύνονται, αν απλά αλλάξουν οι ιερόδουλες γειτονιά.

Αν μη τι άλλο, όμως, δεν πρέπει να ξεχνάμε κάτι άλλο: Οι γυναίκες αυτές δεν είναι παρά θύματα μιας κατάστασης, αφού εκδίδονται, προφανώς, παρά την θέλησή τους. Δεν είναι στο χέρι τους να διαλέξουν πού θα βρίσκονται ούτε πού θα εξυπηρετούν τους "πελάτες" τους. Αν ήταν στο χέρι τους, θα είχαν διαλέξει μια διαφορετική ζωή. Το ζήτημα για τις ίδιες είναι να φέρνουν λεφτά σε κυκλώματα της νύχτας, μαστροπούς και μπράβους που τις εκμεταλλεύονται.

1 σχόλιο: