Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Μήνυμα αναγνώστη: "Μου έκλεψαν το ποδήλατο!"

Αναγνώστης μας έστειλε μήνυμα στο facebook, στο οποίο μας αναφέρει την κλοπή του ποδηλάτου του. Όποιος γνωρίζει ή έχει δει κάτι, μπορεί να επικοινωνήσει με τον αναγνώστη στα στοιχεία που δίνονται στο τέλος της ανάρτησης:

Σήμερα Σάββατο 11:45 π.μ. άφησα το μαύρο-κόκκινο ποδήλατό μου "Bullet Mountain Bike Atomik" στο σταθμό του μετρό κλειδωμένο με κόκκινη κλειδαριά και αφού γύρισα από την Αθήνα κατά τις 14:00-14:30 δεν υπήρχε ούτε το ποδήλατό μου ούτε η κλειδαριά!!!

Επίσης μια επιπλέον πληροφορία το αριστερό φρένο ήταν στην άκρη λίγο σπασμενο και φαινόταν από μέσα το σίδερο που "κράτουσε" όλο το φρένο.Στη μέση του ποδηλάτου είχα τοποθετήσει μαύρη θήκη για νερό και μικρή μαύρη χειροκίνητη τρόμπα που κούμπονε πάνω στη θήκη για το νερό.

Σας παρακαλώ εάν έχετε κάποια πληροφορία τηλεφωνήστε στο 2109402579 ή στο 6978718699.

Ευχαριστώ!

2 σχόλια:

  1. Μάλλον πρέπει να το πάρεις απόφαση... Τι κι αν κυυκλοφορείς οικολογικά. Κάποιοι κάφροι δεν θεωρούν λογικό να επιτρέπεται η είσοδος των δικύκλων στο τραίνο (αν κι εδώ που τα λέμε και στην Αθήνα κάπου θα το έδενες και μάλλον την ίδια τύχη θα είχε...). Επιπλέον μην περιμένεις ότι αν κάποιος έβλεπε να κόβουν την αλυσίδα θα μπλεκόνταν, είναι ζόρικα τα πράγματα...Τι κάνεις λοιπόν ; Την προσευχή σου...Λυπάμαι φίλε μου ήσουν άτυχος...Την επόμενη φορά πάντως δοκίμασε να αγοράσεις μία 'κουλούρα' για μηχανές 30-50 ευρώ ανάλογα την ποιότητα, αλλά θα πρέπει να την κουβαλάς κι όλας, θα τους παιδέψει λίγο περισσότερο όμως....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν ειναι τιποτα θα το ξεπερασεις...και το δικο μου μου το πηραν απο το σταθμο!απλα ηταν κοκκινο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή