Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Πριν λίγο: Φωτιές και βανδαλισμοί στην πλατεία Μεταμορφώσεως (φωτό)

Σύμφωνα με πληροφορίες, 7-8 νεαρά άτομα βρέθηκαν πριν λίγο στην πλατεία Μεταμορφώσεως στο Μοσχάτο, έβαλαν φωτιές σε κάδους απορριμάτων και έσπασαν παγκάκια.

Ο ένας κάδος στον οποίο έβαλαν φωτιά είναι έξω από την Εμπορική Τράπεζα και ο δεύτερος (μικρότερος) εντός της πλατείας. Όπως γράψαμε σπάσανε παγκάκια, όπως και πολλά μπουκάλια από μπύρες.

Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Στο σημείο βρέθηκε η Πυροσβεστική για να σβήσει την φωτιά, όπως και η Αστυνομία. Επί τόπου βρέθηκε και ο Δήμαρχος Μοσχάτου - Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, αλλά και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μοσχάτου, Απόστολος Σιώκας.

Κλικ στις φωτογραφίες για πλήρες μέγεθος.



10 σχόλια:

  1. den xerw an einai ta idia paidia alla xtes to vradi mia simoria apo neara atoma pali xtipisan para polu ena paidi 17 xronon k einai sto nosokomeio ayth thn stigmh k prepei na xeirourgithei giati toy katevasan olo to proswpo katw..nosilevete ston evaggelismo..eleos pia den mporoun na kikloforisoun ta paidia oyte lepto mona toys..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. i idia simoria einai epite8ikan kai se emena alla teleftea stigmi katafera na diafigo .giati tosi bia stin epoxi mas?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πωπω βανδαλισμοι..,καψανε ολοκληρο το Μοσχατο...χαχαχ το τοσο το κανετε ΤΟΣΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ελευθερος σκοπευτης χρειαζεται να τα ξαπλωνε κατω... ή μηπως να 'ασχοληθει' μαζι τους η κοινωνια για να τα βοηθησει?? χαμενες περιπτωσεις ειναι, μονο για σκοτωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. blakes eiste oloi den kserete ti sas ginete o ka9enas leei ta dika tou ama dn kserete kleinete to stomataki sas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. H ιδια συμμορια προσπαθησε προ ημερων να με βιασει!!!Απευθυνθηκα στις αρχες αλλα αρχικα με χλευασαν και στη συνεχεια μου ειπαν πηγαινε να κανεις πουθενα αλλου την πλακα σου αγορι μου.Τι να πω...Ισως φταιει που το τμημα εχει παει μακρια απο την περιοχη μας.Να ειναι καλα παντως ο κυριος Ευθυμιου που εσπευσε στο σημειο που εγιναν οι βανδαλισμοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. παιδια ακουσατε τι ειπε ο αλβανος??? βουλωστε το ολοι!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αυτή είναι η σκλήρη αλείθια για το συμβαν εκείνο το βραδύ κοινιγισαν και εμενα με τον κολιτο μου αλλα μπηκαμε σε ενα μαγαζι και γλιτοσαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παιδια δεν ξερω τι εγινε εκεινο το βραδυ, αλλα η ιδια συμμορια πριν μια βδομαδα ακριβως μου επιτεθηκε στα καλα καθουμενα με πιπεροσκονη και ροπαλα χωρις την παραμικρη αιτια. Η αστυνομια για αλλη μια φορα εκανε τα στραβα τα ματια ενω ηταν μπροστα στο συμβαν. Ηρθε ο καιρος να αναρωτηθουμε με πιανου το μερος ειναι τελος παντων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συμπερασμα : Καποιοι εχουν βαλει στοχο το Μοσχατο... Δεν ειναι καθολου τυχαιο... Αν διαβασετε ,τα περισσοτερα σχολια αναφερουν για επιθεσεις.... Και γνωριζω και εγω ατομα που τα ληστεψανε.... Μηπως να ενημερωναμε την αστυνομια ...;;; Να εντινει τις περιπολειες... Αλλωστε σε συγκεκριμενα σημεια χτυπανε.... Μπορει να ειναι βλακειες αυτα που γραφω... Αλλα φοβαμαι να κυκλοφορησω με ολα αυτα που ακουω τις τελευταιες μερες στο Μοσχατο.... Ευχαριστω για οποιον το διαβασε και συγνωμη αν καποιος διαφωνει μαζι μου ; δεν του αρεσει η ιδεα της αστυνομιας ..τι να πω ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή