Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Έφυγε ο ΟΑΕΔ από το Μοσχάτο

Έφυγε ο ΟΑΕΔ από το Μοσχάτο, αφού ο οργανισμός αποφάσισε να μεταφέρει τις υπηρεσίες σε ιδιόκτητο κτίριο, για να αποφύγει το ενοίκιο για το κτίριο του Μοσχάτου.

Ο ΟΑΕΔ Μοσχάτου εξυπηρετούσε τις περιοχές του Μοσχάτου, του Ταύρου και του Ρέντη, ενώ απευθυνόταν σε περισσότερους από 10.000 ανέργους της περιοχής και σε τουλάχιστον 10.000 επιχειρήσεις.

Οι πολίτες από τις 16/01/12 εξυπηρετούνται στα ΚΠΑ-ΟΑΕΔ Καλλιθέας Μαντζαγριωτάκη 57 και Δημοσθένους.

3 σχόλια:

  1. Συγχαρητηρια σε ολους....καλα η τοπικη ργανωση δεν μπορουσε να κανει κατι να το αποτρεψει;Εξηπηρετουσε 3 περιοχες και τωρα αλοιμονο μας θα χτυπαμε καρτα στην Καλλιθεα...Πληρης ανευθυνοτητα απο ολους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΚΑΝΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΣΤΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ??? Α Α Α ΕΙΔΑ ΣΕ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 19-1-12 ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ...ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ...ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙΤΕ ΣΚΛΗΡΑ. ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ !!! ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΣΠΑΝΑΚΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ...ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΑΓΡΟΝ ΗΓΟΡΑΣΑΤΕ....ΚΑΛΑ ΕΣΕΙΣ...ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ ? ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΡΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΛΙΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ...??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καρφι δεν τους καιγεται απλα....αυτοι θα πιζουν η εμεις....αντε να μπορεσεις να εξυπηρετηθείς στον ΟΑΕΔ της Καλλιθεας με συνολο ποσες περιοχες να εχει που σημαινει πληθώρα κοσμου...Με μια λεξη ειναι ολοι τους αχρηστοι απλα πραγματα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή