Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Η FIAT διέκοψε την συνεργασία της με τον Παζαρόπουλο στο Μοσχάτο

Τη διακοπή της συνεργασίας της με τη Σ.Κ. Παζαρόπουλος Εμπορία Αυτοκινήτων Α.Ε. για πωλήσεις Fiat, Alfa Romeo, Abarth και Fiat Professional καθώς και για υπηρεσίες συνεργείου και ανταλλακτικών ανακοίνωσε η Fiat Group Automobiles Hellas A.E.

Ήδη η έκθεση με αυτοκίνητα και ανταλλακτικά Fiat και Alfa Romeo που διατηρούσε στην οδό Πειραιώς 40 στο Μοσχάτο η Σ.Κ. Παζαρόπουλος ενοικιάστηκε από την Αφοί Σαρακάκη, η οποία επεκτείνει έτσι το δίκτυο πώλησής της.

Με βάση πληροφορίες, υπήρξε συμφωνία μεταξύ Fiat - Παζαρόπουλου και Σαρακάκη για να περάσει στον έλεγχο της Αφοί Σαρακάκη η έκθεση της οδού Πειραιώς 40.

Η Παζαρόπουλος ήταν ο πρώτος μεγάλος όμιλος εμπορίας αυτοκινήτων που αντιμετώπισε προβλήματα καθώς βρέθηκε στην κρίση με υψηλό δανεισμό και με μεγάλα ανοιχτά υπόλοιπα σε αποκλειστικούς εισαγωγείς.

Παρά τις προσπάθειες τιθάσευσης στα κόστη με κλείσιμο εκθέσεων και συνεργείων, η Kosmocar, αποκλειστικός εισαγωγέας αυτοκινήτων Volkswagen και Audi διέκοψε από την 1η Ιουλίου 2010 τη συνεργασία της με τη Σ.Κ. Παζαρόπουλος και τώρα τη διακόπτει και η Fiat Hellas.

(Πηγή: Euro2day.gr)

1 σχόλιο: