Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Δεκάδες κάτοικοι στη συγκέντρωση για τις ιερόδουλες

Πάνω από 100 ήταν οι κάτοικοι που συγκεντρώθηκαν στη συμβολή της οδού Καποδιστρίου με την Λεωφόρο Ποσειδώνος χτες (2/7) το βράδυ, στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις ιερόδουλες που εκδίδονται σε εκείνο το σημείο.

Ανάμεσα τους ήταν ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μοσχάτου, Απόστολος Σιώκας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Γιάννης Σάββας και Σταματία Γκουγκουλούλη, οι Σύμβουλοι της Δημοτικής Κοινότητας, Γιώργος Φελλάς, Θανάσης Πλιάτσικας, Χρήστος Μιχαλόπουλος και τα μέλη του ΤΟΣΥΝ Μοσχάτου, Παναγιώτης Δελαβίνιας, Βασίλης Οικονόμου και Ελένη Καραντζιά.

Οι κάτοικοι είναι εμφανώς ανήσυχοι με την παρουσία των ιερόδουλων στην περιοχή και τα τελευταία γεγονότα που ζουν ακριβώς έξω από τα σπίτια τους (τα οποία παρουσίασαν αναλυτικά στο Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Μοσχάτου). Συγκέντρωσαν υπογραφές και απευθύνουν έκκληση σε όλους τους φορείς για βοήθεια στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μοσχάτου, Απόστολος Σιώκας, μιλώντας στους κατοίκους που ήταν συγκεντρωμένοι στο σημείο, τους ενημέρωσε για τις άμεσες πρωτοβουλίες που προτίθεται να πάρει η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος Μοσχάτου - Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, με την τοποθέτηση φωτισμού στο σημείο και μπαρών ώστε να μην παρκάρουν οι "πελάτες" των ιερόδουλων. Ακόμα, μίλησε για την ανάγκη μεγαλύτερης αστυνόμευσης της περιοχής.

Οι κάτοικοι παρέμειναν συγκεντρωμένοι μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής και έδειξαν διάθεση να συνεχίσουν τις ειρηνικές κινητοποιήσεις μέχρι να λυθεί το ζήτημα.

Δείτε φωτογραφίες από την χθεσινή συγκέντρωση (κλικ στις φωτογραφίες για να τις δείτε σε πραγματικό μέγεθος):




7 σχόλια:

  1. ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΑΤΕ ΧΘΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΚΑΝΑΝΕ ΠΙΑΤΣΑ ΣΤΟ ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΠΑΡΚΙΝΚ ΚΗΦΙΣΟΥ ΚΑΙ ΕΘΝ.ΜΑΚΑΡΙΟΥ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΤΑΙΣΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΧΑΡΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ. ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΣΤΕΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά οι κάτοικοι διαμαρτύρονται.Οι Σιώκας,Φελάς,Πλιάτσικας,Σάββας,Γκουγκουλούλη,σε ποιον διαμαρτύρονται.Αυτοί δεν είναι δημοτική αρχή;Αυτοί δεν άφησαν να φύγει το αστυνομικό τμήμα από την πόλη μας μιας και αποτελούν συνέχεια του Παπαντώνη;Ο Σιώκας στο λόγο του δικαιολογεί ακόμα και την αστυνομία.Οι κάτοικοι έχουν τα προβλήματά τους και οι παραπάνω διοικούντες το χαβά τους και την πλήρη άγνοια στο τι πρέπει να κάνουν σαν δημοτική αρχή.Το είδαμε και αυτό. Διαμαρτύρονται στους εαυτούς τους.Το πρόβλημα υπάρχει πάνω από δυο μήνες και όταν αποφάσισαν οι κάτοικοι να διαμαρτυρηθούν εμφανίστηκαν και οι ιθύνοντες του δήμου να δηλώσουν τη παρουσία τους αλλά και την πλήρη αδράνειά τους.Δυστυχώς κύριοι του δημότες τους βλέπετε μόνο σαν ψηφουλέκια και καθαρά πελατειακά.Εξ ου και η παρουσία σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΣΙΤΕ ΑΚΟΥΣΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΕΣΟ ΦΩΤΙΣΜΟ .ΓΕΛΑΣΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΩΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΣΚΟΤΕΙΝΕΙΑΖΕΙ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΦΩΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Tο ότι είσαι τροβαδούρος είναι σίγουρο και δεν χρειαζόταν να το γράψεις, θα το καταλαβαίναμε από από τις ασυναρτησίες που λές.

    Οι συγκεκριμένοι σύμβουλοι που αναφέρεσαι είναι για πρώτη φορά σύμβουλοι και δεν έχουν συμπληρώσει καλά καλά ένα χρόνο.Με τον Ευθυμίου φισικά μιας και με τον Παπαντώνη που λές ούτε υποψήφιοι δεν ήταν μαζί του.Μην αναφερθούμε στις αντιθέσεις που είχαν ειδικά οι Σάββας και Σιώκας μαζί του.

    Όσο για το αστυνομικό τμήμα έχει φύγει εδώ και τόσα χρόνια, πώς ρίχνεις τις ευθύνες στους συγκεκριμένους ανθρώπους είναι απορίας τροβαδούρου άξιο.

    Και καλά αυτοί που πήγαν και δεν είχαν όπως λές κανένα λόγο να πάνε μιας και είναι δημοτική αρχή.

    Το γεγονός πως κανένας σύμβουλος της μειοψηφίας δεν πήγε να διαμαρτυρηθεί ακόμα και για την δημοτική αρχή δεν το σχολιάζεις ή μήπως σου τελείωσαν οι νότες;

    Καλός ο λαϊκισμός, αλλά να ξέρεις εκτός από την διαμαρτυρία υπάρχει και η συμπαράσταση αν σου λέει κάτι αυτή η λέξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΤΡΟΒΑΔΟΥΡΕ ΡΕ ΤΡΟΒΑΔΟΥΡΕ ΤΙ ΛΕΣ ΠΑΛΙ ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΠΑΛΙ ΠΟΣΟ ΤΡΟΒΑΔΟΥΡΟΣ ΕΙΣΑΙ................... ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΥΝΤΟΜΑ, Η ΦΤΩΧΙΑ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΣΤΙ ΑΝΟΧΥΡΩΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ, Η ΠΟΡΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΟΣΟ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διαγράφηκαν κάποια σχόλια.

    Όσα σχόλια λοιδωρούν και ειρωνεύονται κατοίκους θα κόβονται χωρίς δεύτερη σκέψη. Δεν είναι δυνατόν οι κάτοικοι να προχωρούν σε μιά κίνηση και κάποιοι να τους ειρωνεύονται ανώνυμα.

    Όποιος θέλει να το κάνει, ας βάλει το ονοματεπώνυμό του ή ας πάει σε άλλα τοπικά (και παραταξιακά) blogs τα οποία επιδίδονται στη διακωμώδηση της κίνησης των κατοίκων.

    Μοσχάτο Live!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν θεωρειτε οτι το σχολιο "πες τα τροβαδουρε,γιατι καποιοι νομιζουν οτι γεννηθηκαμε χθες και μπουσουλαμε ακομη" παω πασο!!!Δεν μπορω ομως παρα να θυμηθω οτι σε περιπτωσεις οπως το κλεισιμο του ιστορικοτατου καταστηματος της "Ρουμελης" αφησατε να δημοσιευτουν και σχολια ακρως υποτιμητικα για τους ιδιοκτητες που εθιγαν ακομα και την επαγγελματικη τους υποσταση.Και αναφερομαι σε αυτο γιατι οι επιχειρησεις μας ειναι συναφεις και ειχα δωσει ιδιαιτερη σημασια.Ευχομαι να συνεχισετε να ειστε τοσο ευθικτοι σε θεματα σχολιων που ενοχλουν συμπολιτες μας ή και αξιωματουχους της πολης μας αν και πιστευω οτι ενεργωντας ετσι θα χασετε το τεκμηριο της αντικειμενικοτητας που διαρκως ευαγγελιζεστε.

    Χρηστος Τσιρωνης του Γεωργιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή