Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Τα θέματα του σημερινού Δημοτικού Συμβουλίου

Συνεδριάζει σήμερα, Τρίτη 19 Ιουλίου και ώρα 18:00, το Δημοτικό Συμβούλιο Μοσχάτου - Ταύρου, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (Κοραή 51), με τα εξής θέματα:

1. Λήψη απόφασης για την ανάληψη δαπάνης και τη διάθεση πίστωσης για την καταβολή επιχορήγησης στα αθλητικά σωματεία, στους πολιτιστικούς συλλόγους, στο σωματείο εργαζομένων του Δήμου και στα νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου (εκκλησιαστικά) του Δήμου.

2. Τροποποίηση - Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2011.

3. Λήψη απόφασης για την έγκριση καταβολής οφειλών ΠΟΕ.

4. Έγκριση της υπ΄ αριθμ. 35/2011 απόφασης οικονομικής επιτροπής που αφορά στην επιβολή τέλους παρεπιδημούντων.

5. Έγκριση της υπ΄αριθμ. 36/2011 απόφασης οικονομικής επιτροπής κανονισμού επιβολής φόρου ηλεκτ/μενων χώρων έτους 2011.

6. Έγκριση της υπ΄αριθμ. 37/2011 απόφασης οικονομικής επιτροπής για την επιβολή τέλους ακίνητης περιουσίας (ΤΑΠ) έτους 2011.

7. Έγκριση της υπ’ αριθμ. 38/2011 απόφασης της οικονομικής επιτροπής για την επιβολή τελών χρήσεως πεζοδρομίων-πλατειών και κοινόχρηστων λοιπών χώρων οικονομικού έτους 2011.

8. Έγκριση της υπ΄ αριθμ. 39/2011 απόφασης της οικονομικής επιτροπής για την επιβολή τελών διαφήμισης έτους 2011.

9. Λήψη απόφασης για επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθέντος ποσού.

10. Λήψη απόφασης για επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθέντος ποσού.

11. Λήψη απόφασης για επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθέντος ποσού.

12. Λήψη απόφασης για κατάληψη χώρου στην πλατεία Μεταμόρφωση του Σωτήρος κατά την περίοδο του πανηγυριού στις 5 & 6 Αυγούστου 2011.

13. Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος.

14. Έγκριση 1ου ΑΠΕ και 1ου ΠΚΤΜΝΕ του έργου «Συντήρηση Επισκευή πεζοδρομίων σε διάφορους δρόμους του Δήμου» και παράταση του χρόνου περαίωσης αυτού.

15. Λήψη απόφασης για έγκριση της υπ΄ αριθμ. 3/2011 μελέτης κατασκευής του έργου <Συντήρηση επισκευή πλατειών και κοινοχρήστων χώρων Δημοτικής Κοινότητας Μοσχάτου> καθώς και του τρόπου κατασκευής αυτού (αυτεπιστασία).

16. Λήψη απόφασης για την εκλογή αντιπροσώπων για το Διοικητικό Συμβούλιο του Ενιαίου Συνδέσμου Δήμων και Κοινοτήτων Νομού Αττικής.

17. Παραχώρηση χρήσης χώρου των φαρμακαποθηκών Ταύρου.

4 σχόλια:

  1. 17. Παραχώρηση χρήσης χώρου των φαρμακαποθηκών Ταύρου.

    Παραχωρηση χρησης χωρου που??? Κατι για ΟΚΑΝΑ ακουγεται... Δεν ενημερωνουμε τον κοσμο παμε να το περασουμε στη ζουλα τελη Ιουλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέσα στο χώρο των φαρμακαποθηκών υπάρχει ένα διαμορφωμένο πάρκο αρκετών στρεμμάτων το οποίο το κλείνει μια μάντρα. Αν πρόκειται να αποδοθεί αυτός ο χώρος στον δήμο και να γκρεμιστεί η μάντρα τότε αυτό είναι καλό.
    Ακόμα μέσα στις φαρμακαποθήκες συνέχεια με αυτό το πάρκο, υπάρχει ένα τεράστιο τσιμεντένιο "τολ" που μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε κλειστό χώρο άθλησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο χωρος ανηκει στο υπουργειο και τον διεδικει ο δημος για πρασινο και αθλητισμο αλλα αμα εισαι εμπαθης η βλακας αυτα καταλαβαινεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ουτε εμπαθης ουτε βλακας ειμαι απλα μεταφερω αυτα που ακουγονται μηπως κ μαθω την αληθεια... Αραγε θα αξιοποιηθει τοσο καλα αυτος ο χωρος οσο κ το παρκο??? θα επρεπε να ειμαι ικανοποιημενος??? μακαρι να γινει ετσι οπως τα λες και τα υπολοιπα να ειναι απλως παρα-πληροφορηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή