Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

E-mail του Δημήτρη Ναυπλιώτη για την αστυνόμευση

Ο αναγνώστης μας, Δημήτρης Ναυπλιώτης, μας απέστειλε e-mail σχετικά με την αστυνόμευση στο Μοσχάτο και το δημοσιεύουμε αυτούσιο:

Αγαπητέ κύριε Δήμαρχε και οι περί των δημοτικών, νομίζω ότι η Αστυνόμευση ανήκει ακόμα στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, ή όπως αλλιώς το ονομάζουν κατά καιρούς, και παρακαλώ πολύ να μου επιτρέψετε την επισήμανση να προσέξετε τη διαχωριστική γραμμή του θεσμικού σας ρόλου και αυτό του Αστυνομικού Διοικητή και προφανώς αυτά τα προβλήματα πρέπει να λυθούν άμεσα αλλά με άλλον τρόπο και όχι περνώντας ευθύνες άλλων σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, που αναγκαστικά τους χρεώνεστε.

Επειδή στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο αναφερθήκατε στην αφίσα με τίτλο εμπρηστής, θέλω να κάνω ξεκάθαρο ότι εγώ προσωπικά αλλά και η Δημοκρατική Αριστερά σε καμιά περίπτωση δεν συμφωνούμε με την λογική του κειμένου τις αφίσας και όχι μόνον. Αλλά θα μας επιτρέψετε να λέμε ότι πρέπει να πιέσετε την αστυνομία (ακόμα και να πάρετε μια απόφαση να τους φτιάξετε τα περιπολικά, έστω με μια διακριτική χορηγία).

Έτσι νομίζω ότι θα αποσυμπιεστεί ο κόσμος από το να αντιδρά σαν όχλος, θα λυθούν τα προβλήματα με την δίκη σας διοικητική παρέμβαση. Επειδή υπάρχει και το πολιτικό κομμάτι τις ιστορίας θέλω να πω σε ορισμένους ότι στην τοπική κοινωνία εκπροσωπούν τους πολίτες, την καθημερινότητά τους, οι ομάδες καθεστωτικού τύπου είναι ξεπερασμένες και ο κόσμος δεν αποπροσανατολίζεται πιά εύκολα για να συμμετέχει σε αγέλες ανθρωποκυνηγητών (βλέπε σύνταγμα κτλ.).

Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας

Δημήτρης Ναυπλιώτης

10 σχόλια:

  1. και ο κόσμος δεν αποπροσανατολίζεται πιά εύκολα για να συμμετέχει σε αγέλες ανθρωποκυνηγητών (βλέπε σύνταγμα κτλ.).

    μου το εξηγήτε λίγο καλύτερα κ. Ναυπλιώτη . Τι εννοείται??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατά τον Ναυπλιώτη όταν φτιαχτούν τα περιπολικά
    θα γλυτώσουμε από την πορνεία.!!!
    Από τον Ναυπλιώτη μπορεί να μου πει κάποιος πως
    θα γλυτώσουμε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 2 Ιουλίου 2011 5:45 μ.μ.

    ΕΘΕΛ στα επεισόδια της περασμένης Τρίτης να συνομιλεί με αστυνομικούς βλέπε στο διαδίκτυο και αλλά πολλά τέτοια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 2 Ιουλίου 2011 7:35 μ.μ.

    Εύκολο όταν κατέβη στις εκλογές μην τον ψηφίσετε , δεύτερο κατά την προσφιλείς πρακτική να τον προβοκάρετε συστηματικά , τρίτον να φτιάξετε ομάδες εκφοβισμού να τον φοβίσετε εξ, αλλού
    Από ότι καταλαβαίνω σας έχει προετοιμάσει το καθεστώς για αυτό τόσα χρονιά σας πλήρωνε ,δεν θα απαλλαγείτε εύκολα ανώνυμα σκουλήκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πες τους τα ρε Ναυπλιώτη. Και πες τους απο τον Ναυπλιώτη είναι πολύ δύσκολο να γλυτώσουν.Ρε Ναυπλιώτη θα μας τρελανεις? Τον κολητό σου ποιό καθεστώς τον πλήρωνε?Πάντως όχι της ΔΗΜΑΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εφόσον οι Αρχές δεν ενεργούν άμεσα και αποτελεσματικά απομένει στους πολίτες να δώσουν λύση!! Όσο από "ανθρωποκυνηγητά" και πάλι έδωσε το καλύτερο παράδειγμα το Υπ. Προστασίας του Πολίτη (βλέπε επίσης Σύνταγμα)!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 2 Ιουλίου 2011 9:05 μ.μ.

    Ποιος είναι ο κολλητός μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ...και ο κόσμος δεν αποπροσανατολίζεται πιά εύκολα για να συμμετέχει σε αγέλες ανθρωποκυνηγητών (βλέπε σύνταγμα κτλ.).

    Kύριε Ναυπλιώτη, γιατί αποφεύγετε να μας εξηγήσετε τι ακριβώς εννοείτε με αυτή την φράση;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κύριε Ναυπλιώτη ,
    Σταμάτα να βρίζεις τούς ανθρώπους σκουλήκια, όταν δεν συμφωνούν μαζί σου. Αυτός είναι φασισμός.
    Ανώνυμε ρωτάς από τον Ναυπλιώτη να σου εξηγήσει τι εννοεί. Πρέπει να ξέρει τι γράφει για να σου δόσει εξηγήσεις.
    Πολύ δύσκολα να γλυτώσουμε από τον Ναυπλιώτη.
    Είναι χρήσιμος πάντως. ΓΕΛΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 8 Ιουλίου 2011 8:59 μ.μ.

    Ο Γιατρός... ωτακουστής... Φωσπαπαρούχος... ΣΚΟΤΟΠΑΠΑΡΟΥΧΟΣ... Οίχαλος... Οι Γνωστοί Άγνωστοι... ο Ιλισός... ο Γιατρός... κτλ ...τι είναι; Για γέλια ή κάτι άλλο πιο προχωρημένο όπως π.χ Φασισμός, και δεν καταλαβαίνω τι είδους εμπάθεια έχετε με τον Δημήτρη.

    4 Ιουλίου 2011 3:18 μ.μ.
    Μήπως εννοείτε αυτόν που ξέβρασε ο Ιλισός τον από Δάφνης ερχόμενο (Υπουργό Ναυτιλίας) ή τιραντάκιας (εδώ γελάμε πραγματικά) και όχι μόνον. Όλοι στην πλατεία μιλάμε για μεγάλη παράσταση, ποιος το ανακάλυψε αυτό το Εθνικό Κεφάλαιο; (αχ Ανδρέα όλα τα θες δίπλα σου και δικά σου τυχεράκια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή