Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Μήνυμα αναγνώστριας: "Κανείς δεν μάζευε την νεκρή γάτα"

Αναγνώστρια μας απέστειλε μήνυμα στο facebook, στο οποίο μας αναφέρει περιστατικό με μια νεκρή γάτα που βρισκόταν επί μέρες στην οδό Καποδιστρίου και το δημοσιεύουμε αυτούσιο:

Έξω απο την παιδική χαρά στην οδό Καποδιστρίου υπάρχει μια ψόφια γάτα.Κάθε πρωί σκορπίζουν τον δρόμο την γάτα δεν την βλέπουν;η μυρωδιά δεν τους ακουμπαει την μύτη;δεν υπάρχει κάποια αρμόδια υπηρεσία για Αυτές τις δουλειές; Το ότι είναι έξω απο παιδική χαρά και ειδικά την εγκαταλελημενη αυτή δεν τους νοιάζει καθόλου απο ότι φαίνεται.

Κλικ στην φωτογραφία για να την δείτε
σε πλήρες μέγεθος

Αφού είδα κι απο είδα πήρα ένα φαρασι και ένα μπουκάλι χλωρινη και την μάζεψα. Είχαν βγει στα μπαλκόνια και σχολίαζαν ότι βρωμάει μα κανείς δεν έκανε την κίνηση να την πετάξει στα σκουπίδια.έριξα και ένα μπουκάλι χλωρινη εκεί γύρω γιατί η μυρωδιά έφτανε στο άλλο τετράγωνο.

Φ. Α.

1 σχόλιο:

  1. Κοίταξε, οι γάτες είναι πολύ πονηρές. Μπορεί απλά να έκανε την πεθαμένη και να περίμενε κανένα ποντίκι. ΕΠίσης μπορεί κάποιοι να περιμέναν ν αναστηθεί με τη 2α παρουσία. Ίσως να ήταν πολύ ήσυχη όταν ήταν ζωντανή και να μην την πήραν χαμπάρι.... Δείγματα λαού και ηθών : Ότι είναι έξω από την πόρτα μας δε μας αφορα....Μέρος της κατάντιας μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή