Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Ο Δήμαρχος για τις φωτοτυπίες στα σχολεία και το κόστος τους

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου - Ταύρου με ανακοίνωσή του, εξηγεί πόσες φωτοτυπίες μοιράστηκαν στα σχολεία Μοσχάτου και Ταύρου και πόσο κόστισαν στον Δήμο:

Ανατύπωση της σχολικής ύλης με 600.000 φωτοτυπίες

Ο Δήμος Μοσχάτου -Ταύρου με συνείδηση της σοβαρότητας της κατάστασης που δημιουργήθηκε από την έλλειψη σχολικών βιβλίων και τις επιπτώσεις στη εκπαιδευτική διαδικασία, ανέλαβε την πρωτοβουλία να ανατυπώσει την ύλη των σχολικών βιβλίων προκειμένου να καλυφθούν οι τρέχουσες διδακτικές ανάγκες όλων των Δημοτικών σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων Μοσχάτου και Ταύρου.

Πιο συγκεκριμένα, για τα 11 Δημοτικά σχολεία, τα 5 Γυμνάσια, τα 4 Λύκεια (και το ΕΠΑΛ) που λειτουργούν στο Δήμο μας, από τις 19 Σεπτεμβρίου έως και τις 3 Οκτωβρίου παραδόθηκαν συνολικά 596.904 φωτοτυπίες. Το κόστος ανά φωτοτυπία ήταν 0,018 € (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) και το συνολικό κόστος ανήλθε στο ποσόν των 11.012,88 €.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις διευθύνσεις των σχολείων και τους εκπαιδευτικούς που συνεργάσθηκαν με την αρμόδια αντιδημαρχία και τις υπηρεσίες του Δήμου ώστε να καλυφθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το έκτακτο πρόβλημα που προέκυψε. Ο Δήμος μας θα είναι πάντα αρωγός στις προσπάθειες της σχολικής κοινότητας της πόλης μας.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ

Ανδρέας Γ. Ευθυμίου

7 σχόλια:

  1. sygnwmh autes oi fwtotupies exoun dw8ei h 8a dw8oun??? giati ta paidia den exoun sxedon kamoia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να ξέρουμε τι λέμε
    Ο Δήμος Μοσχάτου -Ταύρου εαν είχε συνείδηση της σοβαρότητας της κατάστασης που δημιουργήθηκε από την έλλειψη σχολικών βιβλίων και τις επιπτώσεις στη εκπαιδευτική διαδικασία, θα ήταν αρωγός του αγώνα των νέων ενάντια στην πολιτική ΜΠΑΤΣΟΚ. Αλλά αντίθετα είναι αρωγός του συστήματος που υπηρετεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλε\η 11-10-2011 12:56μ.μ.
    Η γλωσσα μας ειναι η πατριδα μας.Θεωρεις οτι με τον τροπο που γραφεις εχεις πατριδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ok sumfwnw pws o tropos p grafoume einai h patrida mas alla otan mas GRAFEI H PATRIDA mas tote ti gienete???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. file 6.44
    pou to akouses oti h glwssa mas einai k h patrida mas?kalo k ayto...
    pairnw twra thl na pw sta xadelfia moy sthn aystralia (pou akoun ellada k klaine alla dystyxws xeroun na grafoun elaxista ellhnika)oti den einai Ellhnes giati to leei o 6.44 ... tromara sou...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. o 12.56 to leei oxi egw kai sorry alla dn exw ekfrastei swsta den h8ela na pw auto p isws esy katalaves....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. kala pate kala o anthrwpos mia erwthsh ekane kai eseis lete gia patrides kai glwsses ti na sas pw mwre....

    ΑπάντησηΔιαγραφή