Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Συμπλοκή δημοτικών υπαλλήλων Καλλιθέας και Μοσχάτου - Ταύρου

Συμπλοκή μεταξύ δημοτικών υπαλλήλων Μοσχάτου - Ταύρου και Καλλιθέας έγινε νωρίτερα στον Ταύρο.

Δημοτικοί υπάλληλοι της Καλλιθέας ενοχλημένοι που οι υπάλληλοι του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου εργάζονται και ο Δήμος είναι καθαρός ζήτησαν τον λόγο από τους τελευταίους με αποτέλεσμα κάποιοι να έρθουν στα χέρια.

Οι δημοτικοί υπάλληλοι Μοσχάτου - Ταύρου κάνουν καθημερινά κατάληψη στο Δημαρχείο, διαμαρτυρόμενοι για το ενιαίο μισθολόγιο, την εφεδρεία και τα υπόλοιπα μέτρα της κυβέρνησης, αλλά αποφάσισαν η κατάληψη να μην γίνεται κατά την διάρκεια του 8ώρου, αλλά μόνο για τις ώρες 11:00 - 13:00, ώστε να εξυπηρετούνται οι πολίτες και να μην μαζεύονται σκουπίδια στους δρόμους της πόλης.

Θεωρούμε ότι ο τρόπος αντιμετώπισης είναι σωστός, αφού οι πολίτες δεν στερούνται τις υπηρεσίες του Δήμου, αλλά και οι υπάλληλοι εκφράζουν την αντίθεσή τους με όσα συμβαίνουν.

17 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΗΛ...!! ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΠΑΣΟΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΓΛΥΦΕΤΕ.....!!!!!
    Η ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ Η ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΑΓΩΝΑΣ!!! ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΟΨΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προφανώς οι Υπάλληλοι του Μοσχατοταύρου εκτιμούν ότι η Δημόσια Υγεία είναι αγαθό πιο σημαντικό, από τις κατευθύνσεις των εργατοπατέρων. Έτσι ενόχλησε τους...'συναδέλφους' το γεγονός ότι βρήκαν τρόπο να διαμαρτύρονται χωρίς να πεθαίνουν στη μπόχα τους συμπολίτες τους ! Μπράβο τους, δυό φορές μαζί τους !!!! Υπόδειγμα ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ και όχι κομματικής διαμαρτυρίας. Δεν θυμάμαι να το βλέπω συχνά στη χώρα μας...Οι δε δημοκράτες 'συνάδελφοι' αποφάσισαν ότι όποιος δεν κάνει συτό που του υπαγορεύουν πρέπει απλά να φάει ξύλο για να μάθει. Έτσι καταλήξαμε να κυβερνώμαστε από τα ΜΑΤ σήμερα αφού καθρεφτίζεται η νοοτροπία μας τους πολιτικούς μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Mπράβο στους υπαλλήλους του Δήμου και ειδικά στης καθαριότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο πραγματικά! βαρεθήκαμε τα νταηλίκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Mas doulevete? Poia skoupidia exoun mazeftei?giati oi dromoi einai gematoi.Mipos mono gyro apo to dimarxeio?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κάτοικος Μοσχάτου13 Οκτωβρίου 2011 στις 3:01 μ.μ.

    Οφείλω να συγχαρώ τούς υπαλλήλους καθαριότητας του δήμου, τον Δήμαρχο και τον αντιδήμαρχο καθαριότητας. Μπράβο σας και σας ευχαριστούμε.
    Κάτοικος Μοσχάτου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κάτοικος Μοσχάτου13 Οκτωβρίου 2011 στις 3:05 μ.μ.

    Ανώνυμε 2.44μμ
    Συγνώμη, αλλά είσαι αν μη τι άλλο μικρόψυχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το θέμα δεν είναι τόσο απλό. Οι εργαζόμενοι
    δυστυχώς είναι ο σάκος του μποξ για κάθε κυβέρνηση
    τα τελευταία χρόνια. Η επιτυχία των "από πάνω"
    είναι να μας διαιρέσουν και να φαγωθούμε μεταξύ
    μας.Όμως και οι απλοί πολίτες δεν μπορεί να γίνονται
    αυτοί ο σάκος. Πρέπει οι συνδικαλιστές να βρουν
    τρόπους αγώνα τέτοιους που να έχουν συμπαραστάτες
    τους δημότες και όχι αντίπαλους. Ο εχθρός είναι άλλος.
    Και επί τέλους συνδημότες κλπ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!
    Μας πήραν και τα σώβρακα και οι μυριούχοι
    μένουν στο απυρόβλητο. Φάγανε αυτοί τους
    αστακούς, μερικοί από μας φάγανε σαλάτα
    και τώρα μιλάνε για ρεφενέ μόνο από εμάς.
    Ούτε το λογαριασμό δεν μας δείχνουν για να μη
    καταλάβουμε τι έχει γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπράβο στους υπαλλήλους του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου! Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να δικαιωθούν στον αγώνα τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπράβο στους υπαλλήλους του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Re paidia poious doulevete????Poia skoupidia mazeftikan?Mas exoun faei ta skoupidia.Eseis pou zeite?????Poious ypostirizete???Stin geitonia mou den boreis na peraseis apo ta pezodromia kai den antexeis apo ti boxa.Ki exoume paidia kai karkinopathis stin oikogeneia kai eimaste kai konta se sxoleio.Afiste tous ymnous kai deite tin pragmatikotita.Kali i pali alla otan einai kanis arrostos den borei na palepsei....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. o δήμος μας πραγματικά ειναι απο τους πιο καθαρούς.Μένω κοντα στον Ιλισσό και με το που περνάς απο την αλλη πλευρά του ποταμου,από μεριά Καλλιθέας δηλαδή νομίζεις ότι εισαι σε αλλο κόσμο...στην κόλαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τι βαρύγδουπα είναι αυτά τα "κανουν κατάληψη 11-13"?.πού το είδατε αυτό;Αν ήταν έτσι θα ήταν όλοι οι δρόμοι καθαροί. Δεν μπορούμε ν΄αναπνεύσουμε, ουτε να περπατήσουμε στα πεζοδρόμια από τα σκουπίδια. Μήπως τα μαζευουν μονο από την πλευρα της Καλλιθέας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Διαβάζοντας τα σχόλια και προς αποκατάσταση της πραγματικότητας το Μοσχάτο είναι όντως από τις καθαρότερες περιοχες (τουλάχιστον αυτή την περίοδο). Στην Ιλισού δεν έχω δει ούτε έναν κάδο ξεχιλισμένο από σκουπίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Έπρεπε να έρθεις από την Πινδου,όπου η διέλευση των πεζών από τα πεζοδρόμια ήταν αδύνατη. Δεν λέω, ο δήμος μας είναι από τους καλύτερους αλλά όχι και να υπερβάλλουμε. Θέλει πολύ ακόμα για να γίνει η κατάσταση όπως πρέπει. Και θέλει και κότσια για να ανεβάσεις την ποιότητα...(ναι και στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε αν μειώσουμε την απαίτησή μας για καθαριότητα, ε τότε...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή