Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Νέα συμπλοκή μεταξύ υπαλλήλων Μοσχάτου - Ταύρου και Καλλιθέας

Φαίνεται ότι μετά το χθεσινό περιστατικό έχει ανοίξει βεντέτα μεταξύ των Δημοτικών Υπαλλήλων του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου και τους αντίστοιχους της Καλλιθέας.

Πριν από λίγο, έξω από το Δημαρχείο του Ταύρου έχει καταφθάσει ομάδα υπαλλήλων της Καλλιθέας (η οποία ελέγχεται από το ΚΚΕ, όπως μαθαίνουμε) και επιτέθηκε στους υπαλλήλους Μοσχάτου - Ταύρου. Τα αίματα έχουν ανάψει και υπάρχουν συμπλοκές μεταξύ των υπαλλήλων.

Η αιτία είναι η ίδια με την χθεσινή. Οι υπάλληλοι του Δήμου Καλλιθέας "ενοχλούνται" που ο Δήμος Μοσχάτου - Ταύρου δεν είναι γεμάτος σκουπίδια και πήγαν στο Δημαρχείο του Ταύρου για να... ζητήσουν τα ρέστα. Όπως γράψαμε χτες, οι εργαζόμενοι Μοσχάτου - Ταύρου κάνουν 2ωρες καταλήψεις διαμαρτυρόμενοι για τα μέτρα της κυβέρνησης και όχι για όλο το 8ωρο, ώστε να παρέχουν υπηρεσίες στους πολίτες.

Στο σημείο βρίσκεται και ο Δήμαρχος Μοσχάτου - Ταύρου και καταβάλλει προσπάθειες να ηρεμήσει η κατάσταση, αλλό θεωρούμε καλό να ενδιαφερθεί και ο Δήμαρχος Καλλιθεάς, Κώστας Ασκούνης και να ελέγξει τους υπαλλήλους του.

Αν υπάρξουν εξελίξεις, θα ενημερώσουμε.

2 σχόλια:

  1. Οι υπάλληλοι της Καλλιθέας προσπαθούν να μας πείσουν για το ανάξιο του αγώνα τους ; Να μας πέισουν ότι αντί για ένα καλύτερο αύριο είναι απλοί τραμπούκοι ; Κρίμα. Η αστυνομία που είναι ; (το...πολυδύναμο !)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το δικαιωμα στην απεργια ειναι ιερο. Το δικαιωμα στην εργασια δεν ειναι;Περιμενω οτι καποιοι θα απαντησουν"Διχως απεργια δεν υπαρχει εργασια."
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ
    Οι περισσοτεροι, κανουμε απεργιες εναντια στον εργοδοτη μας,κατεβαινοντας σε πορειες και χανοντας τα ημερομισθια μας.
    Δεν εμποδισαμε τους συνανθρωπους μας να κινηθουν στους δρομους,να πανε στα Νοσοκομεια,να ταξιδεψουν με τα αεροπλανα και τα πλοια,να αναπνεουν καθαρο αερα διχως σκουπιδια γυρω τους.
    Εμεις οι απλοι εργαζομενοι, που δεν ανηκουμε στην ταξη των βολεμενων ανεχομαστε πολλα χρονια ολα αυτα που γινονται.
    Τελικα το μονο που καταφεραν ολοι αυτοι οι εργατοπατερες, ειναι να στεψουν τον ενα εναντιον του αλλου.Να τους χαιρομαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή