Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Στη Δημοκρατική Αριστερά ο πρώην Δήμαρχος Ταύρου, Δημήτρης Σούτος

Μέλος του κόμματος της Δημοκρατικής Αριστεράς είναι ο πρώην Δήμαρχος Ταύρου και νυν Δημοτικός Σύμβουλος Μοσχάτου - Ταύρου, Δημήτρης Σούτος, ό οποίος είχε εκλεγεί για 3 θητείες Δήμαρχος Ταύρου με την στήριξη του ΠΑΣΟΚ.

Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου του κόμματος, ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης συναντήθηκε χθες στα γραφεία του κόμματος με τον πρώην δήμαρχο Ταύρου Δημήτρη Σούτο.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Δ. Σούτος εξέφρασε τη στήριξή του στη Δημοκρατική Αριστερά και την ένταξή του στο κόμμα.

Η συγκεκριμένη κίνηση μπορεί να φέρνει ανακατατάξεις δυνάμεων και στο Δημοτικό Συμβούλιο Μοσχάτου - Ταύρου, αφού η Δημοκρατική Αριστερά είχε υποστηρίξει στις τελευταίες δημοτικές εκλογές (αλλά και μετά από αυτές) τον Δήμαρχο Μοσχάτου - Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου.

2 σχόλια:

  1. Κύριε Σούτο,
    Καλή σταδιοδρομία στο νέο σας κόμμα η καλύτερα στή νέα σας ομάδα.Ένας τέτοιος παίχτης δεν πρέπει να κάθεται στο πάγκο. Είσαστε νέος στην ηλικία έχετε πολιτικό μέλλον. Αν δεν εκλεγείτε βουλευτής σας βλέπω σίγουρα Δήμαρχο Μοσχάτου-Τάυρου, όπως αυτό διαφαινεται στο σχόλιο του συντάκτη στην τελευταία παράγραφο. Κι αυτό είναι σχεδόν σίγουρο με την πανίσχυρη εκπροσώπηση τής ΔΗΜΑΡ στο δήμο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΥΓΑ!!!!!! ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.ΡΩΤΑ ΚΥΡΙΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙΣΜΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ.ΕΑΝ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΒΑΨΕΙ, ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΥΘΥΜΙΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή