Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Ρυθμίσεις στην κυκλοφορία της Γράμμου στη Δ.Κ. Μοσχάτου, απόψε

Συνεδριάζει απόψε (11/10) και ώρα 19:00 το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Μοσχάτου, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (Κοραή 51) με τα εξής θέματα:

1. Έγκριση Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων Β.Α. τμήματος Δημοτικής Κοινότητας Μοσχάτου*

2. Εισήγηση για απομάκρυνση κάθετων προς τη Λεωφ. Μακρυγιάννη προστατευτικών κιγκλιδωμάτων έμπροσθεν της Εμπορικής Τράπεζας

3. Λήψη απόφασης για έγκριση ανάληψης δαπάνης από την παγία της Δημοτικής Κοινότητας Μοσχάτου προκειμένου για αντικατάσταση σχαρών όμβριων που έχουν κλαπεί σε διάφορα σημεία της Δημοτικής Κοινότητας Μοσχάτου και που καθίστανται επικίνδυνα για τους πεζούς. Προβλεπόμενη δαπάνη 400€.

4. Λήψη απόφασης για προέγκριση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος ως «ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ» της εταιρείας «ΨΑΡΙΑΝΟΥ ΒΙΡΓΙΝΙΑ & ΣΙΑ Ο.Ε.»

5. Λήψη απόφασης για προέγκριση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος ως «ΜΙΚΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ» (ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ-ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΛΛΑΝΤΟΠΟΙΙΑΣ-ΤΥΡΟΚΟΜΙΑΣ- ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ-ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ-ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΩΝ & ΜΗ ΠΟΤΩΝ- ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΟ) της εταιρείας «ΕΜΠΟΡΙΟ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΕΙΔΩΝ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ Ο.Ε.».

* η εισήγηση υπάρχει σε ηλεκτρονική μορφή στην ηλεκτρονική σελίδα του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου: www.dimosmoschatou-tavrou.gr

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΣΙΩΚΑΣ

1 σχόλιο: