Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Μήνυμα αναγνώστριας: Πρόβλημα με φορτηγά στην οδό Καμπούρη

Αναγνώστρια μας απέστειλε στο facebook μήνυμα σχετικά με πρόβλημα που δημιουργείται στην οδό Εμμανουήλ Καμπούρη στο Μοσχάτο εξαιτίας φορτηγών και το δημοσιεύουμε αυτούσιο:

Eίναι σοβαρό θέμα και η διέλευση φορτηγών και μεγαλύτερων οχημάτων και από την οδό Εμ.Καμπούρη.

Γενικά σαν δήμος είναι πολύ καθαρός και όμορφος... από την Εμ.Καμπούρη όμως περνάνε καθημερινά μεγάλα οχήματα, όπου ειναι στενός και είναι και κατοικήσιμος. Ακόμη παρκάρουν φορτηγά επί της οδού και κλείνουν θέσεις για τους κατοίκους.

Εκτός αυτών ότι υπάρχουν και μικρές επιχειρήσεις είναι κάπως... παράνομο(?)

Δεν ξέρω... αυτό όμως με τα φορτηγά είναι ενοχλητικό ειδικά για τα άτομα που βρίσκονται σε χαμηλούς ορόφους πολυκατοικιών και τα ακούνε τη φασαρία 100 φορές πάνω...

Ευχαριστώ πολύ!

1 σχόλιο:

  1. Να προτείνω στην κυρία να κάνουμε παρέα και να περάσει μια μέρα από την Κοραή (από την γέφυρα της Πειραιώς μέχρι την Ιλισσού) να δει τι ομορφιά υπάρχει. Ό,τι νταλίκα μπορεί κανείς να φανταστεί περνάει με απώτερο σκοπό να κόψει δρόμο για την Καλλιθέα. Το ίδιο βέβαια κάνουν - το καλοκαίρι - όλα τα καλόπαιδα με τα φτιαγμένα Σουμπαρού που ψάχνουν γρήγορη διέξοδο στην παραλιακή με τα ηχεία στο τέρμα. Η διαφορά είναι ότι οι νταλίκες κολλάνε κι όλας διότι ο αγαπητός Χαλκιάς κάνει κατάληψη σχεδόν όλης της Ιλισσού με τα υπό επιδιόρθωση ΙΧ, με αποτέλεσμα τα παρκαρισμένα να φτάνουν μέχρι τη στροφή και να μην μπορούν να γυρίσουν οι νταλίκες...Για να σπάσει η μονοτονία, που και που, κάποια μηχανή με φτιαγμένη εξάτμιση για να μας θυμίζει ότι είναι 500+ κυβικά, ανεβαίνει ύπουλα την Κοραή και γκαζώνει τέρμα στην ευθεία της Ιλισσού. Χάρμα σας λέω, τα μπαλκόνια μας είναι για αποθήκη μόνο....Σημείωση : γνωστή πολιτικάντικη φυσιογνωμία έταζε πεζοδρόμηση κι εκτροπή της κυκλοφορίας, δεν έχει σημασία τ όνομά του όλοι ίδιοι είναι....Καλως ορίζουμε λοιπόν και την οδό Καμπούρη στο χάλι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή