Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Μέλη του ΑΟ Μοσχάτου εναντίον Αντώνη Μπούτση

Τα μέλη του ΑΟ Μοσχάτου, Στέφανος Φαναρίτης και Σπύρος Μαριόλης αποστέλλουν επιστολή προς τον Δήμαρχο Μοσχάτου - Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου, στην οποία καταφέρονται εναντίον του δημοτικού συμβούλου, Αντώνη Μπούτση, σχετικά με πρόσφατη συνέντευξη του τελευταίου στο blog Μοσχάτο - Ταύρος Life:

Αγαπητέ Φίλε Δήμαρχε

Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε στην συνέντευξη του δημοτικού σας συμβούλου Αντώνη Μπούτση που παραχώρησε στο Moschato Tavros Life την 24/10/2011, το κομμάτι που αναφέρεται στην από 21/09/2011 ανοικτή επιστολή που σας απευθύναμε σε σχέση με τα προβλήματα του γηπέδου.

Καταρχήν φανταζόμαστε ότι και εσάς προσωπικά δεν σας ενδιέφερε κανενός είδους απάντηση προς 2 γονείς καθώς δεν το κρίνατε σκόπιμο.
Σεβαστό σαν απόφαση αλλά δύσκολα κατανοητό.

Απευθυνόμενοι και πάλι προς εσάς θα θέλαμε να μας απαντήσετε αν θεωρείται σωστό να απαξιώνεται από τον κ. Μπούτση η ιδιότητα του γονέα με την οποία σας απευθυνθήκαμε;
Για μας κύριε Δήμαρχε είναι πολύ σημαντικότερη από την όψιμη, εθελοντική και σίγουρα κοστοβόρα ενασχόληση με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.
Σήμερα προσφέρουμε εμείς κάτι, χθες ήταν κάποιοι άλλοι, αύριο θα είναι κάποιοι άλλοι, κ.ο.κ.

Έχετε δίπλα σας στελέχη που γνωρίζουν καλύτερα από τον κ. Μπούτση τα του αθλητισμού, έχουν ¨ματώσει ¨ στο παρελθόν και μπορεί να σας πληροφορήσουν σχετικά αν θέλετε να ενημερωθείτε καλύτερα.
Δεν είναι ντροπή να συμβουλευτείτε τον Θανάση Ντερέκα στον οποίο εν πολλοίς οφείλεται το γήπεδο του Μοσχάτου, τον Γιώργο Αναστόπουλο που γνωρίζει από αθλητισμό, τον Άρη Κρεμμύδα που έχει λιώσει σόλες χρόνια και συνεχίζει να το κάνει μέσα σε αυτό το γήπεδο, τον Κώστα Πηνιώτη, τον Θανάση τον Μελίστα, τον Γιώργο Φελλά, την Βασιλική την Καραβία και άλλους πολλούς.

Ας διευκρινίσουμε λοιπόν αφού το θέλει ο κ. Μπουτσης ορισμένα πράγματα όπως εκείνος με λανθασμένη δυστυχώς και ανεξήγητα χρονικά προσέγγιση αναφέρει στην συνέντευξη του.

Είναι ψέματα κύριε Δήμαρχε ότι στην συζήτηση που έγινε στα γραφεία του Αθλητικού Ομίλου Μοσχάτου εσείς και ο κ. Αναστόπουλος ήσασταν διαλλακτικός, συζητήσιμος, με διάθεση επίλυσης προβλημάτων ενώ ο κ. Μπούτσης αδιάλλακτος και απόλυτος;

Είναι ψέματα ότι για το θέμα της κατανομής των ωρών την επόμενη της συνάντησής μας, αναιρέσατε ότι είχαμε συζητήσει και μας ζητήσατε να συνεισφέρουμε προς την εκτόνωση της κατάστασης και το κάναμε;

Σε τι απαντάει ο κ. Μπουτσης;
Στις αγωνίες μας για τις μολύνσεις από έναν άθλιο και επικίνδυνο αγωνιστικό χώρο;
Δεν γνωρίζει ο κ. Μπούτσης ότι αθλητής ο οποίος συμπτωματικά είναι και συγγενής του, έμεινε 4 μέρες στο νοσοκομείο από μόλυνση που προήλθε από μία απλή αμυχή;

Ο κ. Μπουτσης καμαρώνει για την αντικατάσταση 5, 10 το πολύ σανίδων στις εξέδρες, απολύτως για το θεαθήναι, όταν το σύνολο των εξεδρών είναι σάπιο και επικίνδυνο;
Δεν είναι θέμα χρόνου να συμβεί ατύχημα σοβαρό;

Τι ενέργειες έκανε ο Δήμος;
Μήπως έκανε απολύμανση;
Μήπως έριξε φάρμακο στον αγωνιστικό χώρο;
Μήπως έβρεξε ποτέ τον αγωνιστικό χώρο ακόμα και όταν παρακαλούσαμε για μια υδροφόρα εν μέσω καύσωνα 40 βαθμών;
Μήπως έκανε απολύμανση στους χώρους αποδυτηρίων;

Ο κ. Μπουτσης δεν γνώριζε ότι έχουμε αποδυτήρια στο υπόγειο. Στο υπόγειο ενός ποδοσφαιρικού γηπέδου ενώ τα ισόγεια παραχωρούνται για άλλες χρήσεις....

Τα συζητήσαμε αυτά κ. Δήμαρχε και στην πόλη μας συζητούνται και άλλες εκδοχές, αλλά εμείς δεν θα τις αναφέρουμε τουλάχιστον τώρα.

Μήπως θεωρείτε ότι είναι λύση το χτένισμα του γηπέδου;
Κύριε Μπούτση νομίζουμε ότι δεν γνωρίζετε τι ακριβώς και πότε προσφέρει κάτι αυτή η πρακτική.
Καταρχήν αυτό έγινε με πρωτοβουλία του Γιώργου Αναστόπουλου και τον ευχαριστούμε, αλλά βασική προϋπόθεση για να πετύχει θα ήταν η ύπαρξη στοιχειώδους χόρτου....
Αυτό αγαπητέ κ. Μπούτση δεν υπάρχει ούτε για δείγμα.
Άρα μηδέν προσφορά.
Σας προτείναμε άλλες λύσεις, αλλά δεν ασχοληθήκατε.

Δεν τον γνωρίζεται κ. Μπούτση τον αθλητισμό, αυτο είναι ξεκάθαρο.
Δεν είναι ντροπή, αλλά ή ενημερωθείτε σωστά για να μην λέτε ανακρίβειες, ή αφήστε τον τομέα σε όσους τον κατέχουν.
Αυτό είναι μόνον φιλική συμβουλή.

Είναι παραπληροφόρηση να αναφέρεστε σε εισπράξεις από Ακαδημίες και χορηγίες.
Είναι μεγάλο σας ατόπημα και πρέπει σύντομα να το ανακαλέσετε δημόσια και με θάρρος.
Οι Ακαδημίες, ρωτήστε να μάθετε αγαπητέ φίλε αν έχουν τόσα πολλά έσοδα όσα φαντάζεστε.
Ρωτήσατε μήπως τι πληρώνουμε με αυτά;
Ούτε για τα έξοδα των ακαδημιών δεν φτάνουν.
Ρωτήσατε πόσο κοντά είμαστε στους γονείς;
Ρωτήσατε τι πληρώνει ο καθένας από αυτούς;
Ρωτήσατε;
Όχι βέβαια, …απλά πετάξατε την φωτοβολίδα σάς έτσι για να αιωρείται.
Ίσως και να μην έχετε κακή πρόθεση αλλά έχετε άγνοια.

Και το καλύτερο από όλα...
Αναφέρεστε σε έσοδα από χορηγίες;
Έχετε ιδέα για τι μιλάτε;
Απλά φαντάζεστε, αλλά κάνετε λάθος.
Δεν υπάρχουν κ. Μπούτση χρήματα να ζήσει ο κόσμος, το Μοσχάτο ζει βαθειά κρίση και εσείς βλέπετε χορηγίες;
Ποιος θα μας δώσει;
Αν ξέρετε κανέναν, όπως υποσχεθήκατε να κάνετε, πείτε και σε μας να του χτυπήσουμε την πόρτα εκ μέρους σας.
Μην παραπληροφορείτε λοιπόν σας παρακαλούμε.

Ενημερωτικά σας λέμε μήπως και δεν το ξέρετε, είμαστε ομάδα της Α' Πειραιά και όχι πρώτης Εθνικής.....
Για ότι κάνουμε κ. Μπούτση ματώνουμε μερικοί βλάκες ρομαντικοί επειδή γουστάρουμε την πόλη μας και τον Αθλητισμό.

Ανακρούσατε λοιπόν πρίμα γιατί είστε απληροφόρητος.

Η μόνη χορηγία που έχουμε πάρει είναι από τον συμπολίτη μας κ. Μάριο Αναγνωστόπουλο σε είδος και αφορούσε το ατυχέστατο παράδειγμα σας όπως αναφέρατε στην συνέντευξή σας, …το φαρμακείο.

Εμείς Μόνοι μας χρόνια πληρώνουμε γιατρό στον χώρο του γηπέδου, έχουμε το πληρέστερο φαρμακείο και δεν διαμαρτυρηθήκαμε ποτέ γιατί γίνεται χρήση και των δύο αυτών υπηρεσιών από γονείς, αθλητές άλλων ομάδων, δημοτικούς συμβούλους...
Ενίοτε, μαθητές για βεβαιώσεις και άλλα πολλά.

Επίσης κουβέντα δεν κάνατε για την κοινωνική συνεισφορά του σωματείου με διάφορες εκδηλώσεις....
Προφανώς δεν προσέφερε τίποτα στα απαξιωτικά σας σχόλια, γιατί θα άλλαζε το νόημα.

Προσωπικά δεν έχουμε δει σε τίποτε την συνεισφορά σας αλλά μπορεί και να μην έχουμε καταλάβει καλά το μέγεθος αυτής... Αφήστε τον αθλητισμό σε όσους τον γνωρίζουν.
Δεν θα θέλατε φανταζόμαστε την επόμενη επιστολή να την δείτε με περισσότερες υπογραφές.

Μιλάμε καθημερινά με πολλούς γονείς και έχουν την ίδια άποψη.
Εμείς δεν κάνουμε πολιτική καθώς δεν έχουμε τέτοιες βλέψεις, κάνουμε το μεράκι μας και το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η υγεία των παιδιών μας.
Μην είστε λοιπόν τόσο αλαζονικός και απαξιωτικός ως προς την ιδιότητα του γονιού.

Μετά τιμής

Στέφανος Φαναρίτης, Σπύρος Μαριόλης
Γονείς - μέλη του Αθλητικού Ομίλου Μοσχάτου.

8 σχόλια:

  1. Σοβαρές καταγγελίες, αλλά καλό είναι να ακούσουμε και την άλλη πλευρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TA IDIA PROBLHMATA DIMIOYRGEI KAI STON TAVRO!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντονιο, ότι ανεβαίνει δυστυχώς κατεβαίνει. Ότι ακμάζει παρακμάζει.... Αφου πουλησες όλους τους φίλους σου τώρα εμεινες μόνος.... Χωρίς συντρόφους καν δίπλα σου. Αντονιο αρχίζει η μεγάλη κατηφόρα σου, και δεν έχει γυρισμό.... Καληνύχτα Αντονιο, με την συμπεριφορά σου κανεις εχθρούς παντού δυστυχώς... Νομίζω ότι είναι πολυ αργά να ξεκαβαλησεις πια... Έχουν δίκιο σε όλα όσα σου γράφουν.

    Φιλικά

    Τάσος Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο ταυρος βοα εναντιον του κυριου μπουτση.τωρα αρχιζουν να τον γνωριζουν καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αβανταρει τον ΑΙΑ ΤΑΥΡΟΥ εις βαρος της ομαδας του ΜΙΝΟΤΑΥΡΟΥ! θελει μαζι με τον ΔΑΜΗΛΑΚΟ να "παιξουν μπαλα" στον ΤΑΥΡΟ με αρμα τον ΑΙΑ! ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΥΣ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΜΠΟΥΤΣΗΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΣΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΛΕΩΝΤΑΡΙΣΜΟΥΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. mia zoi ta idia kai ta idia me auton .barethikame na asxoloumaste mazi tou.tha katastrepsi kai oti oraio uparxei ston tauro.as ton kinigisoun oi filoi apo tauro meria.uparxei kai h ekfrash min ginesai mpoutsis otan kanei kapios lathos pragmata.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σήμερα μάθαμε για την τελευταία μεθόδευση που έκανε. Έβαλε στην αθλητική επιτροπή του δήμου τον Φυλακτο απο τον Α.Ο. Μοσχάτου ο οποίος είναι ο αναπλρωτης προεδρίας του συλλόγου. Έτσι ευελπιστεί να ελέγξει τις αντιδράσεις των μελών της Διοίκησης ώστε στο μέλλον να μην του κάνουν σκληρή κριτική. Χμ.... Έξυπνο, ωραίος ο Αντωνάκης!!!! Για να δούμε, θα καταφέρεις να βουλωσει στόματα? χλωμο το βλέπω. Τέτοιου είδους αντιπαροχες μάλλον μπούμερανγκ θα του γυρίσουμε. Δεν είναι κορόιδα στο Δ.Σ. Του Α.Ο.Μ. Φίλε ούτε κανένας μπορεί να βουλωσει τα στόματα νοημονων ανθρώπων....και να σκεφτείς ότι ακόμα δεν έχει ανοίξει το στόμα του ο Βλάχος ο καρδιτσιωτης να τον περλαβει που ξέρει πολλα, ούτε ο Χιώτης που κι αυτός ξέρει πολλα αλλα προς το παρόν ακούνε και μαζεύουμε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή