Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Το Μοσχάτο στην Ώρα της Γης 2010

Και φέτος, η WWF διοργανώνει την Ώρα της Γης. Το Σάββατο 27 Μαρτίου, στις 20:30 σβήνουμε για 60 λεπτά τα φώτα για να στηρίξουμε τον αγώνα της κλιματικής αλλαγής.

Το Μοσχάτο Live!, δεν ξεχνάει τα περιβαλλοντικά προβλήματα της πόλης μας (Παραλία, Κηφισός) και δημιούργησε μια σελίδα εκπροσωπώντας τους κατοίκους του Μοσχάτου. Την σελίδα θα την βρείτε στην διεύθυνση: http://www.wwf.gr/earthhour/moschatolive

Εγγραφείτε στη σελίδα και δηλώστε την στήριξή σας στην προσπάθεια ανάδειξης και επίλυσης των οικολογικών προβλημάτων του Μοσχάτου.

Η διαδικασία είναι απλή: Στο δεξί μέρος της οθόνης, στην σελίδα http://www.wwf.gr/earthhour/moschatolive γράφετε το όνομα σας και το e-mail σας. Σύντομα, θα σταλεί στο e-mail σας link από την WWF για επιβεβαίωση. Όταν κάνετε κλικ πάνω σε αυτό το link θα έχετε γραφτεί στην σελίδα του Μοσχάτο Live!

Έχουν μείνει 5 μέρες πριν το Σάββατο 27 Μαρτίου. Με την δική σας συμμετοχή, την συμμετοχή όλων, μπορούμε σύντομα να φέρουμε το Μοσχάτο στην πρώτη θέση στον διαγωνισμό της WWF, δηλώνοντας έτσι την έντονη οικολογική μας συνείδηση.

3 σχόλια:

  1. Re ante apo edw pou tha mas ekproswpisete kiolas! Bgalte ta rompotakia pou metrane clicks gia episkepseis! Mas exete zalisei me tis paparies sas! Na mas peite ti autokinita exei o kathenas apo esas, ti rypous dimiourgeite kai meta elate na mas milisete oikologoi tou facebook! OUST!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Egw exw apo ta pio oikologika pistopoihmeno apo thn Eurwpaikh Enwsh!!
    Kerdizw kati?
    Olo gkrinia eiste.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. antipapara na htane h zhlia psora!!!mhpws eisai apo to blog paparia.gia kati tetoio mou kaneis.mpravo paidia synexiste

    ΑπάντησηΔιαγραφή