Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Η εκδήλωση με τον Μανόλη Γλέζο

Λάβαμε Δελτίο Τύπου από την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Μοσχάτου για την εκδήλωση με τον Μανόλη Γλέζο, την Δευτέρα 1/3. Τα παραθέτουμε αυτούσιο:

Την Δευτέρα 01/03/2010 η Ένωση Γονέων Μοσχάτου μαζί με τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Καλλιθέας-Μοσχάτου διοργάνωσαν ημερίδα με θέμα "Το φαινόμενο αλλοτρίωσης της γλώσσας" με ομιλητή τον αγωνιστή Μανόλη Γλέζο, με την ιδιότητα του Διδάκτορα της φιλοσοφικής σχολής Αθηνών.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με προσφώνηση των προέδρων των φορέων της, κ.Σάββα Ιωάννη και κ.Καραβασέλα Στάθη.
Ακολούθησε εισήγηση από τον ομιλητή όπου ανέλυσε την έννοια "γλώσσα", τα "αντικειμενικά" καθώς και τα "υποκειμενικά" κριτήρια αλλοτρίωσης της γλώσσας και ακολούθησε γόνιμος διάλογος με το κοινό. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο αντιδήμαρχος κ. Ευθυμίου Α., ο πρόεδρος Δημοτικού συμβουλίου κ. Ντερέκας Θ., δημοτικοί σύμβουλοι, εκπαιδευτικοί, γονείς καθώς και απλοί πολίτες της πόλης μας.


Εμείς να σημειώσουμε ότι κατά την εκδήλωση, μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον κ. Γλέζο, όταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μοσχάτου, κ. Ντερέκας του παρέδωσε φάκελο που περιείχε συλλεκτικό γραμματόσημο με την φωτογραφία του. Το συγκεκριμένο γραμματόσημο κυκλοφόρησε μόλις μια μέρα και μετά αποσύρθηκε και ο κ. Γλέζος το παρέλαβε συγκινημένος.


Άλλες φωτογραφίες από την εκδήλωση


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου